تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 280 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

دنيزلي: 10 بازيکن بايد از پرسپوليس بروند

دنيزلي با انتقاد از عملکرد شاگردانش در ديدار مقابل تراکتورسازي گفت: با اين بازي که برخي بازيکنان ما انجام مي‌دهند انگار به من مي گويند: "آقاي مربي! سال آينده با ما ادامه ندهيد"!

مصطفي دنيزلي پس از شکست سنگين 4 بر يک تيمش مقابل تراکتورسازي تبريز، با بيان اين مطلب افزود: ما اين روزها دو پرسپوليس داريم که يکي شب است و ديگري روز. بازي‌هايي که ما در ليگ برگزار مي‌کنيم جزو شب است و بازي‌هاي ما در آسيا جزو روز!

وي در ادامه افزود: نوع بازي پرسپوليس نيز روز و شب است. يعني وقتي حمله مي‌کنيم و دنبال گلزني هستيم شاهد نيمه روز پرسپوليس هستيم و وقتي دروازه‌مان باز مي‌شود شب پرسپوليس فرا مي‌رسد.

مصطفي دنيزلي به انتقاد از عملکرد شاگردانش پرداخت و گفت:‌ با اين بازي که برخي بازيکنان پرسپوليس انجام مي‌دهند انگار به من مي گويند: "آقاي مربي! سال آينده با ما ادامه ندهيد"!

وي در اين خصوص تصريح کرد: از بين 25 بازيکني که در اختيار دارم حداقل 10 نفر هستند که براي فصل آينده روي آنها نمي‌توانيم حساب کنيم.

سرمربي تيم پرسپوليس از توضيح اضافه در خصوص ديدار اين تيم مقابل تراکتورسازي خودداري کرد و گفت: صحبت زيادي در مورد اين مسابقه نمي‌توان کرد ما باز هم فرصت‌هاي زيادي به دست آورديم که از آنها بهره لازم را نبرديم اما تيم تراکتورسازي به راحتي به گل رسيد. به غير از اينکه گل‌هاي ساده را نمي‌زنيم و در مقابل خيلي ساده گل مي‌خوريم ديگر چه مي‌توان گفت.

وي جو ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز را عالي توصيف کرد و گفت: پرسپوليس قبل از ضربه پنالتي و حتي بعد از آن موقعيت و فرصت داشت اما متاسفانه در نيمه دوم و در شرايطي که به عقل من خطور نمي‌کرد گل خورديم. من به هيچ عنوان فکر نمي‌کردم اين طور دروازه‌مان باز شود.

"به غير از اينکه به تيم تراکتورسازي تبريک بگويم ديگر حرفي نمي‌ماند"، دنيزلي با بيان اين جمله افزود: ما موقعيت خلق کرديم و تراکتورسازي از فرصت‌هايش استفاده کرد. به غير از اين آيا حرف ديگري مي‌ماند؟! در يک بازي که به اين سادگي دروازه‌مان باز مي‌شود ثمره‌اي براي ما ندارد جز اينکه خواب را از چشمان‌مان سلب کند و ذهن‌مان را مشغول.

دنيزلي در پاسخ به اين پرسش که "چرا از بازيکنان جوان در ترکيب تيم خود استفاده نمي‌کنيد؟"، گفت: در حال حاضر در تيم پرسپوليس بازيکن جواني که بتواند به من کمک کند ندارم. من دوست دارم به بازيکنان جوان فرصت دهم اما از اين بابت دستم خالي است.

در خاتمه خبرنگاري از دنيزلي پرسيد:" تيم شما با اين نتايج به ليگ دسته يک سقوط نمي‌کند؟"، گفت:‌ چنين سئوالي خيالي است و قطعا‌ تيم پرسپوليس سقوط نخواهد کرد!

ورزش 3

خوشبختانه لیگ داره تموم میشه

دفاع چپ و و دفاع میانی واقعا شاهکارن به خدا
    فکر میکنم مشکل تیم اینه که نمیتونه شکاف بین تیم آسیایی پرسپولیس و تیم لیگیش رو پر کنه

نیمه دوم دو توپ اومد هر دو رفت توی گل فکر میکنم بهترین جمله رو در مورد وضعیت پرسپولیس خود دنیزلی گفت:
    ما الگوی خوبی برای تیمهای دیگه از نظر ساده گل خوردن هستیم

من نمیدونم چرا کریمی به تبریز نرفته اما واقعا اگر بر اساس تصمیم شخصی نرفته باید پاسخگو باشه

امیدوارم تیم با ترکیب آسیاییش در برابر الهلال روز خوبی داشته باشه

- من واقعا موندم در مورد این تیم چی بگم؛ بخدا خجالت داره. د آخه ب قول رویانیان چتونه؟ آخه چتونه؟ چه مرگتونه که اینطوری بازی میکنید ؟ یه خونه تکونی اساسی باید بدند به این تیم.

کریمی هم واقعا باید پاسخگو باشه، تا حالا اون اینا رو توی زمین جمع میکرد و اینکه جو تبریز برای کریمی خوب نیست و علیه اش هستند که دلیل نمیشه. به قول فردوسی پور پس فیگو نباید میومد نیوکمپ یا دیشب روبن نباید میومد توی برنابئو !؟ اینطوری تیمو تنها گذاشتن خوب نیست واقعا.

- همون روز هم پست دادم و گفتم؛ گفتم آقایون نکنید ؛ تو رو خدا پرسپولیس رو به حاشیه نبرید ؛ داوریاتون به کنار ، این تیم که الان روی دوره رو به حاشیه نکشونید ، نماینده ایرانه ها . ولی اون 2 امتیاز رو کسر کردن همان و شروع این ضعف همان ؛ قشنگ اگه یه زخمی هم ترمیم شده بود؛ الان دیگه نمیشه کاریش کرد.

- بدترین ثمره این نتایج اینه که آزادی از جهنم بودن واسه الهلال در اومد ؛ دیگه عمرا ورزشگاه توی بازی با الهلال پر بشه، عمرا ، و وای به اون روزی که پرسپولیسی که با برد صدر نشین میشه و کارش برای مرحله بعد آسون؛ بخواد این بازی رو خراب کنه.
    امیدم به بازیکنای آسیایی ( همین که میثاق و شکوری و نورمحمدی نیستند یعنی چهارتایی نمیشیم ) و پاشا و رویانیان هست که تیمو جمع کنند ، کریمی هم خدا کنه آتیشی واسه معرکه نشه ؛ ولی حق داره ، هنوز لب خونیش تو بازی سایپا که بعد اخراج آقا زمانی گفت 2 زار فوتبال بلد نیست رو یادمه که گل گفت ، علی آقای غیرته؛ غیرتش روی پرسپولیس حد نداره ، فقط باید بدونه غیرتش باعث حرص و حاشیه نشه و این چند بازی رو هم یه دندونی روی جیگر بذاره ، میشه از غیرتی که علی به تیم میده جلوی الهلال یه چیز خیلی خوب ساخت واسه انهدامشون به شرطی که تیکه گمشده غیرت این روز های علی هم توی زمین باشه؛ یعنی مهدی مهدوی کیا.

به امید روزهای سرخ تر

شاد و پیروز و سربلند باشید.

2. 9 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرسپولیس به تراکتور 1-4باخت خدا کنه بازی الهلال ببریم این لیست اخراجی های تیم اعلام کنن راحت شیم همه دارن بالای400میلیون پول میگیرن انگار نه انگار میبازن ککشون هم نمیگزه به خدا تیم امیدهای پرسپولیس که هلالی سرمربیش هر سال داره با اقتدار قهرمان میش اگه جای این بازیکنا به خدا اون تیم میاوردن الان بالای جدول بودیم من هر چی فکر میکنم این چند تا بازیکن فقط به درد فصل یعد میخورن علی کریمی اگه بمونه و بخواد فوتبالش ادامه بده محمد نوری ایمون زاید جواد کاظمیان اگه اودوکیچ منع دروازه بان خارجی بردارن یک فصل خیالمون راحته شیث نصرتی هم خوبن مهرداد پولادی هم اون سمت بیمه کرده

4. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این بازیای پرسپولیس که میبینم یاد زمان افشین قطبی سال اولش میفتم که چه تیم بودیم تا پایان نیم فصل یک باخت به سپاهان داده بودیم بعد نیم فصل دوم با اینکه افت کرده بودیم تا 7-8هفته نیم فصل دوم هنوزم صدر جدول بودیم اون بازی قشنگ با صبا1-4تو تهران یا بازی باابومسلم نیمه اول3تا خوردیم نیمه دوم تا دقیقه 85بازی3-3کردیم و اون گل زیبای خلیلی و سپهر و جشن قهرمانی100000نفریالان علی دایی درک میکنم که چه زجری کشیده با یه همچنین بازیکنایی 2تا جام حذفی برامون گرفت تازه اون موقع علی کریمی هم نبود که الان اگه علی کریمی نداشتیم باید استرس میکشدیم که یک وقت نیوفتیم خدا کنه فصل بعد یک تیم مدعی ببندیم بعد دومین قهرمانیمون تو لیگ بالاترین مقاممون چهارم بوده به امید سال دیگه

6. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: فقط 2هفته صبر کنید!

مرجع خبری پرسپولیس: مصطفي دنيزلي مي‌گويد حرف زيادي براي گفتن ندارد و مي‌خواهد تمام تمركزش را روي ديدار با الهلال معطوف كند. سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز تيمش اظهار كرد: ناراحتي من در حال حاضر طبيعي است چرا كه ما روز بدي را پشت سر گذاشتيم. مطلب زيادي براي گفتن نيست. اگر بين چهار تيم اول ليگ قرار نگيريم، ديگر فرقي نمي‌كند كه پنجم شويم يا دهم. بنابراين تمام نگاه‌مان را به سمت بازي روز سه‌شنبه مقابل الهلال معطوف خواهيم كرد. دنيزلي با اشاره به اينكه به بازيكنان گفته‌ام بازي مقابل تراكتورسازي را فراموش كنند، گفت: همه تلاش‌مان را براي موفق شدن در آسيا و بازي روز سه‌شنبه مقابل الهلال به كار مي‌بنديم. ما بايد هواداران را با خودمان به ورزشگاه بياوريم. دنيزلي همچنين درباره اين موضوع كه بازيكنان پرسپوليس مي‌گويند ديگر در ليگ انگيزه‌اي براي بازي كردن ندارند، گفت: اين موضوع طبيعي است. اگر چهار گل بخوريد ديگر انگيزه خودتان را از دست مي‌دهيد. در حال حاضر حرف زيادي براي گفتن ندارم و فقط مي‌خواهم روي بازي با الهلال تمركز كنم. سرمربي پرسپوليس همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيد فكر نمي‌كنيد با گفتن اين موضوع كه 10 بازيكن پرسپوليس بايد از اين تيم بروند، انگيزه بازيكنان براي ادامه بازي‌ها و تمركز آن‌ها كمتر مي‌شود، تنها به گفتن اين جمله اكتفا كرد: دو هفته ديگر صبر كنيد. دنيزلي پس از گفتن اين جمله به سمت اتومبيل خود رفت و در حالي كه خبرنگاران هنوز سوال‌هاي بيشتري داشتند و در حالي كه كاملا ناراحت به نظر مي‌رسيد، تمرين را ترك كرد.

8. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سرمربي پرسپوليس همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيد فكر نمي‌كنيد با گفتن اين موضوع كه 10 بازيكن پرسپوليس بايد از اين تيم بروند، انگيزه بازيكنان براي ادامه بازي‌ها و تمركز آن‌ها كمتر مي‌شود، تنها به گفتن اين جمله اكتفا كرد: دو هفته ديگر صبر كنيد.
    بعد از بازی سایپا بنظر من هم خوب نبود اعلام بشه پرسپولیس اوتی‏‏هاش مشخص شده.
    خوب در هفته های پایانی فصل چه تیم موفق و چه ناموفق... چیز عادیه که باشگاه لیستی برای کنارگذاشتن/جذب داره.
    اما مسولان و کادر فنی برای دادن خوراک خبری رسانه‏ها و دفع مسئولیت با سرو صدا این رو اعلام کردن و نتیجه این شد که در بازی با تراکتور آنچنان وضعی پیاده شد و بازیکنان بی همیتی که براشون قطعی شده بود رفتنین ( و نه حرفه‏ای و نه باتعصنه تا لحظه آخر قرارداد فعلیشون پایداری کنن) دفاع تیم رو تبدیل به اتوبان کنن...
    که دنیزلی هم بعد بازی گفت انگار بعضیها اعلام میکنند آقای دنیزلی با ما در فصل بعد کار نکن.
    حالا از اون اشتباه ایجاد بار روانی بر سر تیم بعد افتضاح در برابر سایپا چند روزی نگذشته، باز بعد افتضاح مجدد مقابل تراکتورسازی اعلام وجود داشتن لیست ده نفره...
    کاش کریمی که صداقت و غیرتش واضحه و بارها اثباتش کرده کمی انتقاد از هم تیمی های کم کار و بیکار! رو عقب مینداخت، بنظرم همه اینها از اونجا شروع شد...

10. 6 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نصیرزاده: جذب دروازه‌بان خارجی ارتباطی به سازمان لیگ ندارد!

مرجع خبري پرسپوليس: کارشناس مدیریت فوتبال اعلام کرد که جذب دروازه‌بان خارجی ارتباطی به سازمان لیگ ندارد. هوشنگ نصیرزاده اظهار داشت: سازمان لیگ اصولا تشکیلات برگزار کننده بازی‌هاست و حق اظهار نظر فنی در امور باشگاه‌ها، نحوه ورود و خروج بازیکنان، درو‌ازه‌بانان و مربیان خارجی را ندارد و دامنه اختیاراتش منحصر به برگزاری مسابقات است. بنابراین هرگونه نظر آنها در مورد چگونگی استفاده از بازیکنان خارجی ملاک عمل نیست و دخالت سازمان لیگ در این حوزه غیر مسئولانه تلقی می‌شود. وی ادامه داد: در یک فدراسیون مدرن این نوع سیاست‌گذاری‌ها و کنترل‌ها توسط کمیته فنی انجام می‌شود و آنها هستند که در مورد کیفیت ورود مربیان، بازیکنان و دروازه‌بان‌های خارجی از هر حیث می‌توانند نظر بدهند و تعیین تکلیف کنند. درواز‌ه‌بان خارجی وارد شود یا نه، رتبه مربیان وارداتی در چه میزانی باشد و چه مصادیقی برای آنها در نظر بگیرند یکی از وظایف ویژه کمیته فنی یک فدراسیون در جهان است. نصیرزاده در مورد سقف قرارداد بازیکنان تاکید کرد: در این مورد هم سازمان لیگ مسئولیتی برای دخالت ندارد و تعیین سقف قیمت بازیکنان از وظایف خاص اتحادیه باشگاه‌هاست و اصول مدیریت فوتبال در این موضوع هیچ حقی برای برگزار کننده بازی‌ها یعنی سازمان لیگ قایل نیست. باشگاه‌ها باید در اتحادیه برای تعیین سقف قرارداد بازیکنان به توافق برسند و در این ارگان تفاهم‌نامه امضا شود. امید است این تذکرها ما را به استانداردها نزدیک کرده و حوزه اختیارات سازمان درگیر در فوتبال را مشخص کند.

12. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض 1391-02-09

Last edited by Alinho; 01-05-2012 at 09:43.

14. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

چون دنبال حاشیه نیستم؛ اومدم یه سری درد و دل ها رو توی تاپیک خودمون انجام بدم.

سپاهان داره قهرمان میشه؛ چون شخصیتش رو داشت، ولی واسم جالبه جوی راه میافته که آقا خریده ؛ آقا بگیر ببنده و ... . کاش کسایی که میخواند زیر سوالش ببرند، چون دستشون به جام نرسید؛ نیاند اونو خراب کنند. کاری به تیم شهرم بودنش ندارم؛ ولی از بین سپاهان و تراکتور و استقلال، دوست داشتم سپاهان قهرمان بشه، چون لیاقتش رو هم داشت. نیایم بگیم (مثلا حتی این حرف توی سایت گل هم میاد) که رجب زاده (سپاهانی سابق) بیرون کشیده شد و بازی از این رو به اون رو شد! خب آخه گیریم اون زد و بند کرد؛ ولی دیگه نمیتونه که باعث و بانی گل خوردنای بقیه بشه و ... ! یکی نیست یکی به این سایت گل بگه خب خوبه ما هم بگیم که سید صالحی که تا دقیقه 80 توی باری سپاهان و پرسپولیس توپ خراب میکرد؛ تا بیرون رفت ، سپاهان گل زد ! همین حرفا الکی گفته میشه که تهش میشه تا طالب لو بود نخوردند، اون یکی میگه دیروز تا بائو تو زمین بود برای شهرداری، انقدر تک روی میکرد تا توپشو بگیرند. بیایم حرف رو کنار بذاریم؛ سپاهان داره قهرمان میشه؛ چون امکاناتش جوره ؛ چون شخصیتش رو داره.
    اما یه حرفی هم با سپاهانی ها دارم، خودم توی اصفهانم و دارم میبینم؛ متاسفانه بعضی ها رو میبینم که دیگه با این قهرمانیا ( که الحق شک و شبهه به خیلیاش بود ( فینال اون سال جام حذفی با پرسپولیس و ... ) ) دیگه خدای فوتبال رو بنده نیستند؛ درسته بهترین عملکرد فوتبال ایران تو دهه 80 مال سپاهان بوده؛ ولی دلیل نمیشه بخواید بزرگی بقیه (پرسپولیس) رو زیر سوال ببرید. پرسپولیس با این اوصاف هنوز بزرگه و بزرگ میمونه ؛ چون طرفدار داره ؛ اونم به حدی که خیلی ها آرزوی 1 صدم درصد عشق این هوادارا رو دارند ؛ پس بدونیم داریم با چه جامعه بزرگی حرف میزنیم، اگر بدونیم؛ اون موقع این لحنمون نمیشه که بگیم متاسفم واسه صدا و سیما که بازی سپاهان رو نمیذاره ولی بازی تیم در حال سقوط رو میذاره!

- این حرفا رو توی تاپیک خودمون زدم، چون درد و دلم خودم بود و حرفی بود که توی گلوم گیر کرده بود و یه بغض شده بود ؛ مدیرا و ناظران فکر میکنم دیگه تا به حال شناخته باشند من رو که دنبال حاشیه ای نیستم؛ تلاش کردم طوری حرف بزنم که رنگ ویرایش و حذف نگیره حرفام ؛ اما همه اینا رو گفتم تا بخوام اینو بگم :

منظورم از حرفایی که بالا گفتم، این نبود که ناپاکی و زد و بند توی فوتبالمون نیست؛ خواستم بگم که امسال هیچ کسی به غیر از پرسپولیس نمیتونه تو این مورد طلبکار باشه ؛

- بیشترین ناداوری ها به گواه کارشناسا و ... امسال در حق پرسپولیس شد ؟ میشه شمردشون ؟ من که میگم نه ؛ یه نگاه به بازی های اخیر هم خودش همه چیز رو معلوم میکنه؛ میشه اون بازی هایی که روند بی مشکل داشته داوری رو شمرد چون انگشت شمارند.

- توی 3 تا بازی ما ، بازیکن 3 اخطاره جلومون بازی کرد. مس کرمان ، شهرداری تبریز و فجر . بازیکن 3 اخطاره ؛ از حضور توی بازی بعد محرومه! این قانونه؛ همون قانونی که امید ایران و سپاهان رو 3 بر صفر بازنده کرد ؛ ولی جلوی پرسپولیس شد هیچی.

- بازی دربی؛ دوپینگ 2 استقلالی ثابت شد و به گواه خودشون؛ همشون از اون ماده استفاده کرده بودند ؛ چرا نتیجه بازی برنگشت ؟؟؟؟ چرا ؟

- یه اشتباهی رو 2 تا بازیکن پرسپولیس انجام دادند؛ ولی جامعه سیاسی برای فرار از جو رسوایی بانکی و مالی؛ نیاز به یک موضوع داشت؛ همون شد که 20:30 شد کاسه داغ تر از آش! و شد بحث 1 مملکت و بهشون لقب انگشت نما دادند؛ درخواست حکم اعدام کردند!!!!!! و این خودش به پرسپولیس ضربه زد.

نمیخوام دیگه از بلاهایی که به سرمون آوردند امسال، بگم؛ چون خودم داره گریم میگیره. نمیتونم ببینم میخواند عشقمو نابود کنند ولی نمیشه از بازی با داماش و کسر عجیب 2 امتیاز نگفت! بخدا مثال زنده اش همین بازی دیروز، n بار صدا بسته شد ؛ دقیقا همون فحشا رو به داور ( به خاطر کارتی که منتظری سر کوبیدن توپ به زمین سر یه اوت گرفت) دادند؛ ولی حتی اون عادل فردوسی پور که اون روز میگفت عوض بستن صدا، آهنگ پخش بشه؛ دیروز وقتی صدا رو میبستند ( حتی موقع زمین خوردنای شهرداری ها و فحشای متعاقبش و ... ) هیچ حرفی نمیزد. آخه پرسپولیسی که داشت توی آسیا 6 تا و 3 تا میزد ، نفت تهران رو توی لیگ داشت میبرد و ... رو با همین به حاشیه کشوندنشون به جایی رسوندند که اینطور شد باز.

چون میخوام پستم بی حاشیه بشه و رنگ ویرایش به خودش نگیره؛ در مورد حرفایی که بعضی دوستان دارند در مورد حرکت مجیدی میزنند؛ چیزی نمیگم.

فقط باید یه چیزی رو بگم؛ امیدوارم برای فصل بعد ؛ اولین گام برای بهبود رو خودمون برداریم. خودمون توی تیم خیلی ضعف داریم و خیلی شکلات خست؛ خیلی حاشیه های بی خود؛ خیلی مشکلات و زخم ها ؛ که باید گام اول رو از همین جا برداشت.

درودی هم باید گفت به حمید استیلی که بازم مایه گذاشت از جونش برای تیم؛ این تیمی که خیلی مشکلاتش رو الان میشه فهمید، رفت ؛ اما پل پشت سرش بین خودش و هوادارا رو خراب نکرد؛ هنوز که هنوزه حاشیه واسمون نساخت ؛

خیلی حرف زدم؛ ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم؛ ولی جایی رو میخواستم که درد دلهامو بگم.

امیدوارم توی اولین گامی که قراره برای عشقم برداشته بشه؛ توی این تصفیه تیم؛ اولین معیار شخصیتی؛ غیرت بازیکنا باشه؛ چیزی که همین عکس امروز روزنامه هم خودش گواه همه چیز هست:

شاد و پیروز و سربلند باشید.

16. 6 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ما یه حرفی هم با سپاهانی ها دارم، خودم توی اصفهانم و دارم میبینم؛ متاسفانه بعضی ها رو میبینم که دیگه با این قهرمانیا ( که الحق شک و شبهه به خیلیاش بود ( فینال اون سال جام حذفی با پرسپولیس و ... ) ) دیگه خدای فوتبال رو بنده نیستند؛ درسته بهترین عملکرد فوتبال ایران تو دهه 80 مال سپاهان بوده؛ ولی دلیل نمیشه بخواید بزرگی بقیه (پرسپولیس) رو زیر سوال ببرید. پرسپولیس با این اوصاف هنوز بزرگه و بزرگ میمونه ؛ چون طرفدار داره ؛ اونم به حدی که خیلی ها آرزوی 1 صدم درصد عشق این هوادارا رو دارند ؛ پس بدونیم داریم با چه جامعه بزرگی حرف میزنیم، اگر بدونیم؛ اون موقع این لحنمون نمیشه که بگیم متاسفم واسه صدا و سیما که بازی سپاهان رو نمیذاره ولی بازی تیم در حال سقوط رو میذاره!
    سلام دوست عزیز
    لازمه که منم یه سری توضیح بدم
    اول بگم که من به هیچ وجه قصد کوچک شمردن پرسپولیس و یا توهین به پرسپولیس و هوادارانش رو نداشتم و ندارم
    و واسم عجیبه که شما چنین برداشتی کردین
    این که من میگم پرسپولیس خطر سقوط رو احساس میکنه فکر نمیکنم توهینی باشه
    شرایط جدول این رو نشون میده و اینکه این حرف ، حرف خیلی از هوادان پرسپولیسه
    من فقط حرفم اینه که چرا نباید بازیهای سپاهان در حالی که سه ساله در کورس قهرمانیه پخش زنده بشه ؟؟
    من حرفم اینه که اگه اسم این رسانه ملیه پس چرا فقط بازیهای تیم های رو پایتخت پخش میکنه ؟؟
    شاید خیلی ها بگن که چون سپاهان در بقیه شهرها هوادار نداره پخش نمیشه من سوالم اینجاست که پس چرا بازیهای تراکتور پخش زنده نمیشه ؟؟
    متاسفانه تبعیض بین تیمهای تهرانی و شهرستانی فوق العاده زیاده
    شما ببین برمیدارن به جای بازی سپاهان - الاهلی خنده بازار پخش میکنن !!! دیگه توهین از این بدتر
    مطمئن باش اگه این اتفاق برای یکی از دو تیم استقلال یا پرسپولیس اتفاق میافتاد تا الان هزار بار عذرخواهی و معذرت خواهی کرده بودن ولی چون سپاهانه و یه تیم شهرستانی انگار نه انگار
    اینکه بازیهای تیمی که در حال گرفتن سومین جام متوالیشه پخش زنده بشه فکر نمیکنم خواسته بزرگ و یا نامعقولی باشه
    مطمئنا انگیزه ای که بازیکنا در بازیهای پخش زنده چندین برابز بازیهای دیگست و به خاطر همینه که همه ی بازیکنا تمتم تلاششون رو میکنن تا جلوی استقلال و پرسپولیس یهترین بازیشون رو انجام بدن چون میدونن که بازیشون دیده میشه

بازم میگم به هیچ وجه قصد توهین به پرسپولیس رو نداشتم و فقط به این رسانه ی به اصطلاح ملی معترضم
    شرمنده اگه بحث تاپیک منحرف شد
    موفق باشید

18. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض شاه‌حسینی: پرسپولیس می‌تواند به فیفا شکایت کند!

مرجع خبری پرسپولیس: رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: در صورتی که کمیته استیناف دو امتیاز کسر شده پرسپولیس را برنگرداند این باشگاه می‌تواند به فیفا شکایت کند. عبدالرحمان شاه حسینی در مورد اعلام نشدن رای کمیته استیناف به دلیل زوج بودن اعضا و غیبت نفر پنجم گفت: تعداد اعضای ارکان قضایی فرد است و در احکام حتما باید رای اکثریت تحصیل شود. از مطالبی که در رسانه‌ها عنوان شده مشخص است که 2 نفر مخالف بازگرداندن 2 امتیاز به پرسپولیس و 2 نفر موافق هستند به همین دلیل رای نفر پنجم باید باشد. وی در پاسخ به این سوال که اگر رای به سود پرسپولیس نباشد و 2 امتیاز به این تیم بازگردانده نشود، مدیران پرسپولیس چه واکنش حقوقی می‌توانند داشته باشند، گفت: طبق بند 2 ماده 64 اساسنامه فدراسیون فوتبال اگر رای به ضرر پرسپولیس باشد باشگاه پرسپولیس می‌تواند برای احقاق حقش به فیفا شکایت کند. شاه حسینی تصریح کرد: من همان زمان هم که رای کمیته انضباطی اعلام شد آن را اشتباه دانستم زیرا اگر قرار باشد امتیاز کم شود در آن صورت از تمام تیم‌هایی که در ورزشگاه‌هایشان فحاشی صورت می‌گیرد باید امتیاز کسر شود.

20. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •