مدیر داخلی جدید باشگاه جلوروسی در صحبتهایی اعلام کردند که سران این تیم برای به خدمت گرفتن گواردیولا ثمری نداشت
سایت گل- فرانکو بالدینی، مدیر داخلی باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که سران این باشگاه در تابستان برای به خدمت گرفتن پپ گواردیولا دست به کار شدند
مسئولان باشگاه رم که تحت مالکیت توماس دی بندتوی آمریکایی است، در طول تابستان به دنبال مربی خوبی بودند تا جانشین وینچنتزو مونتلا نمایند
در نهایت لوئیس انریکه، مربی بارسای بی برای هدایت رم برگزیده شد ولی فرانکو بالدینی که روز جمعه رسما به عنوان مدیرداخلی باشگاه معرفی شد اعلام کرد که انتخا ب اول جلوروسی، مربی اصلی تیم کاتالان بوده است
بالدینی در کنفرانسی خبری گفت:« ما به دنبال گواردیولا بودیم. من از او پرسیدم که آیا می خواهد تا به رم بیاید و او به من گفت که شاید در چند سال آینده چنین خواسته ای داشته باشد.»
بالدینی که در تیم ملی انگلیس درکنار فابیو کاپلو به همکاری می پردازد در ادامه به تمجید از لوئیس انریکه پرداخت و گفت:« من از ابتدا از سبک کاری لوئیس انریکه خوشم آمد. واقعیت ها هم به من نشان داد که اشتباه نکرده ام. این اولین تجربه مربیگری جدی اوست و او هم باید اشتباهات خاص خودش را مرتکب شود. جرم این نیست که اشتباه نکنی، بلکه این است که از آنها درس نگیری.»
بالدینی ادامه داد:« انریکه مربی بزرگی خواهد شد. از او می خواهم که خیلی سریع این روند را طی کند. انریکه تمام ویژگی های لازم برای مبدل شدن به یک مربی بزرگ را دارد. الان ما باید موارد لازم برای موفقیت را دراختیار او بگذاریم.»