تراکتورسازی - استقلال؛ کت تن کیه؟
دو تیم فردا در حساس ترین بازی فصل تا به امروز تا حد زیادی تکلیف قهرمانی لیگ را روشن می کنند

سایت گل - دیدار سرنوشت سازدو تیم صدر جدولی تراکتور سازی واستقلال از هفته ششم دور برگشت لیگ برتر یازدهم فردا راس ساعت 15.30در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار خواهد شد ، بازی رفت دو تیم تا پایان هفته بیست دوم با حضور بالای 95 هزار نفری که 70 هزار آن مربوط به استقلالی ها بود رکورد بیشترین تماشا گر فصل یازدهم را بخود اختصاص داده است .
آیا این رکورد با حضور یکطرفه هواداران تراکتور سازی در ورزشگاه یادگار جابجا خواهد شد ؟
استقلال :
این تیم نسبت به دور رفت شرایط متفاوتی را تجربه می کنند ، استقلال در اوایل فصل با مهره های تاثیر گذارو نتایجی که بدست آورد خصوصا برد قاطع در دربی پایتخت نشان داد لقب کهکشانی ها برای این تیم بی مورد نبوده وبازیکنان ستاره این تیم یکی پس از دیگری افتخار آفرینی می کند، استقلال این روند را تا پایان نیم فصل اول بخوبی ادامه داد وبا اختلاف 7 امتیازی با تراکتور و6 امتیازی با تیم تعقیب کننده سپاهان اصفهان ، قهرمانی نیم فصل را بخود اختصاص داد .
چرا شیرینی قهرمانی نیم فصل برای آبی های پایتخت به کامشان تلخ شد ؟
تحلیل شرایط موجود استقلال وتیم های تعقیب کننده شاید یک عامل اصلی در تصمیم گیری های این باشگاه بود که بعد موافقت در مورد جدایی مجیدی ، مجوز جدایی کرار جاسم عراقی هم صادر شد تا دو بمب حساس آبی ها خنثی شود، مصدومیت تیموریان و خارج شدن وی از ترکیب اصلی که الحق در جنگ های میانه میدان وزنه سنگینی بحساب می امد در واقع سومین بمب خنثی شده بشمار آمد .
آمار ارقام چه می گوید ؟
استقلال در نیم فصل اول در طول 17 بازی تنها 3 شکست را پذیرا بوده در شرایطی که در طول 6 هفته ابتدای دور رفت 2 شکست را متحمل شد ، آماربهترین گل زده و کمترین گل خورده که پیش از این متعلق به این تیم بود هم بنوعی جابجا شد تا تراکتور با 41 گل زده فاصله 6 گل را با آبی ها داشته باشد و ملوان با 21 گل خورده جای استقلال را تا پایان هفته بیست ودوم بگیرد .
استقلال در دور رفت در هفته ششم در مقابل دیده گان 70 هزار هواداراش با نتیجه 3 بر 2مغلوب سرخپوشان تبریزی شد تا صدر جدول را تقدیم این تیم کند.
آیا هفته ششم دور برگشت این اتفاق تکرار خواهد شد ؟ استقلالی ها در شرایطی پا به میدان تبریزی ها می گذارند که به نظر با توجه به تجربه بازی رفت احتیاط را در سرلوحه کارشان در این روز قرار خواهند داد و با بازی سازی هافبک های طراح خود خصوصا جباری و با استفاده از کناره ها از چپ با برهانی واز راست با میداودی آهنگ دروازه میزبان را داشته باشند تا درزیر فشار حملات تیم میزبان گرفتار نگردند . تجربه تلخ خط دفاعی استقلالی ها از بازی رفت مطئنا آنها را در این بازی بیش از پیش هوشیار خواهد کرد تا نظم دفاعی این تیم در وهله اول ضربه پذیر نباشد .
تراکتور سازی :
سرخپوشان تبریزی بر خلاف رقیب خود شرایط امروزخود در جدول مسابقات را مدیون نیم فصل دوم هستند و در ست در نقطه مقابل حریف شرایط بهتری را تجربه می کنند ، انها با انتخاب آگاهانه در جذب بازیکنان مورد نیاز شروع شق دوم فصل را بخوبی آغاز کرده اند آمار 5 با زی و کسب 13 امتیاز نشان از عزم وجزم تراکتور یها بر نقشه های است که برای بدست آوردن صدر جدول در سر می پرورانند .
رکورد خیره کننده دور برگشت
تراکتور سازی در بعد بازی با فولاد خوزستان در هفته سیزدهم دور رفت یعنی 9 هفته روی باخت را ندیده اند و در کنار آن با ترممیم خط دفاعی خود آمار گل خورده را هم کاهش داده اند ودر مقابل با 41 گل زده بهترین آمار را بخود اختصاص داد ه ، قلعه نویی برای این بازی حساب جداگانه ای باز کرده چرا که این مصاف علاوه بررقابتی در مستطیل سبزفرصتی است تا این مربی بنوعی برتری خود را نیزخارج از گود به دوستان سابقش دیکته کند.
دیدار دو تیم علاوه بر رقابت تنگاتنگ درصدر جدول می تواند رقابت دوسرمربی یک تیم آبی در گذشته وقرمز وآبی فعلی ، امیر خان ژنرال و پرویز خان سوبله وچوبله هم باشد تا ژنرال واقعی سردمداری لیگ را بعد این مصاف به عهده بگیرد .
پایان بازی و سوت داوربه نظر پایان یکسری از حرف وحدیث ها و کری ها ست و البته آغاز دورتازه ای از چشم و هم چشمی های دو مربی که شدیدا به رنگ آبی علاقه دارند!
برهانی: صحبتهای من در مورد مجیدی را بد برداشت کردند/ شکست دادن تراکتور مهمتر از بردن پرسپولیس است/ دنبال اگر و اما نباشید، ما امسال قهرمانیم/ دوست دارم مهاجم نوک باشم
تا حالا مقابل تیمهای قلعهنويي زیاد گل نزدهام. یک بار با پیراهن پاس به استقلال گل زدم و یک بار هم با پیراهن استقلال به سپاهان گل زدم

سایت گل- آرش برهانی پس از چند هفته که پایش به گلزنی باز نمی شد،سرانجام در بازی با فولاد دو گل حساس برای استقلال به ثمر رساند.او آخرین بار در بازی با شهرداری تبریز که 12 آذرماه برگزار شد برای استقلال گلزنی کرد و همین موضوع باعث شد تا رسانه ها روی عدم گلزنی او زوم کنند. آبی های تهران برای خروج از بحران نیاز مبرمی به شکست دادن فولاد داشتند و برهانی در یک مقطع حساس به داد استقلال رسید و دو گل حساس زد.آرش در مورد گلزنی در این مسابقه،بازی فردا با تراکتور سازی و مسائل مختلف دیگر به سوالات سایت گل پاسخ می دهد.نکته جالب این است که برهانی با قاطعیت از قهرمانی استقلال حرف می زند.
چند هفته ای گل نمی زدی و همین موضوع انتقادهای نصفه و نیمه ای را از تو به همراه داشت.قبول داری؟
من بعد از سه هفته گلزنی کردم،یعنی بعد از بازی با شهرداری تبریز گل نزدم که سرانجام در بازی با فولاد گل زدم.
ولی نزدیک به دو ماه گل نزدی.
از لحاظ زمانی شما درست می گویید ولی من بعد از بازی با شهرداری که در هفته پانزدهم برگزار شد،در چند بازی به دلیل مصدومیت،محرومیت یا صلاحدید کادر فنی بازی نکردم.خیلی از مهاجمان لیگ برای مدتی طولانی گل نمی زنند ولی هیچ اتفاقی نمی افتد و کسی هم چیزی نمی گوید اما وقتی من گل نمی زنم طور دیگری صحبت می کنند.من سه،چهار بازی بود که گل نمی زدم و این چیز عجیبی نیست.
ولی بعد از بازی گفتی که انگار یک نیم فصل گل نزده ای؟
من اینطوری حرف نزدم.گزارشگر از من سوال کرد که بعد از مدت ها گل زدی و من هم در جوابش گفتم طوری حرف می زنید که انگار یک نیم فصل گل نزده ام.
راستی صحبت های تو در مورد فرهاد مجیدی هم حاشیه های زیادی را به وجود آورد.
من طور دیگری حرف زدم و مثل اینکه بعضی ها برداشت دیگری داشته اند.من گفتم که مجیدی بازیکن بسیار خوب و تاثیرگذاری است ولی 8 هفته گل نزد.او گل نزد اما همیشه مثبت بازی می کرد و تاثیر بسیار خوبی در بازی های استقلال داشت.منظور من این بود که نباید همه چیز در مورد یک مهاجم را فقط در گل زدن دانست و یک فوروارد حتی می تواند بدون گل زدن هم تاثیر مثبتی در تیمش داشته باشد.در ضمن همه می دانند که مجیدی بازیکن بسیار خوبی است. فکر می کنم صحبت های من در مورد مجیدی را بد برداشت کردند.
پرویز مظلومی در بعضی از بازی ها از تو به عنوان مهاجم کناری استفاده می کند ولی خودت دوست داری مهاجم نوک باشی.درست است؟
انتظارات از من بالا است و همه می خواهند که گل بزنم به همین دلیل دوست دارم به عنوان مهاجم نوک بازی کنم.البته در کناره ها هم می توانم بازی کنم و در خیلی از بازی ها مهاجم کنار بودم و مظلومی هم از عملکردم راضی بود.
مظلومی در مقاطعی از فصل تو را نیمکت نشین کرد و خیلی سخت به تو اعتماد می کرد. از این موضوع ناراحت نمی شدی؟
هر بازیکنی دوست دارد که در ترکیب تیمش بازی کند و من هم از این قاعده مستثنی نیستم ولی در یک مقطع کادر فنی صلاح دید که بازی نکنم.
مثل اینکه برای رسیدن به عنوان بهترین گلزن تاریخ لیگ همچنان با رضا عنایتی رقابت داری؟
این چیزها فقط آمار و ارقام است و من و آقا رضا دنبال رکورد نیستیم.رفاقت برای ما بیشتر از رقابت ارزش دارد.
راستی قبول داری گل دوم تو به فولاد خیلی عجیب بود؟
وقتی تک به تک شدم مدافع پشتی ام را ندیدم در ضمن او هم تعادل مرا بر هم زد و باعث شد که زمین بخورم.با این حال خدا را شکر می کنم که توپ گل شد در غیر اینصورت کارمان خیلی سخت تر می شد.
بعضی از بازیکنان استقلال معتقدند که بازی با تراکتور حساس نیست.نظر تو چیست؟
به نظر من این بازی حساس است و نیاز مبرمی به کسب سه امتیاز داریم.حتی شکست دادن تراکتور به نظر من مهمتر از برد مقابل پرسپولیس است چون تراکتور رقیب اصلی و مستقیم ما برای کسب عنوان قهرمانی است.ما باید این بازی را ببریم تا فاصله را با استقلال و دیگر مدعیان بیشتر کنیم.
تو مقابل تیم های قلعه نویی خوب گل می زنی؟
تا حالا مقابل تیم های او زیاد گل نزده ام.یک بار با پیراهن پاس به استقلال گل زدم و یک بار هم با پیراهن استقلال به سپاهان گل زدم.
در تبریز هم گل می زنی؟
الان از لحاظ روحی شرایط بسیار خوبی دارم و از لحاظ بدنی هم کاملا آماده هستم.باید ببینم شرایط چطور پیش خواهد رفت ولی اگر شانس با من یار باشد حتما گل می زنم.
بازی کردن در تبریز و جوی که ورزشگاه این شهر دارد سخت نیست؟
خیر،اصلا سخت نیست.
مدیرعامل تراکتور گفته که استقلال در بازی فردا هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت و جام قهرمانی هم برای تراکتور است.نظر تو چیست؟
حرف خاصی ندارم.به هر حال حفظ احترام ایشان واجب است.
اگر بپرسیم آیا استقلال امسال قهرمان می شود،چه جوابی می دهی؟
اصلا دنبال اگر و اما نباشید و شک نکنید که امسال قهرمانیم.
راستی فکر می کنی به تیم ملی دعوت شوی؟
اگر این روند را ادامه دهم می توانم نظر کی روش را جلب کنم.
در آستانه دربی،هشت بازيکن پرسپولیس و استقلال دو اخطاره هستند
پرسپولیس باید با تیم های ذوبآهن و استقلال با تراکتورسازی بازی کنند و هر کدام از دو تیم هم بازیکنان دو اخطاره دارند که اگر فردا کارت زرد بگیرند دربی را از دست می دهند.

سایت گل- در آستانه دربي 74 پرسپوليس و استقلال 8 بازيکن دو تيم ممکن است در اين ديدار غايب باشند و بازی را به دلیل محرومیت از دست بدهند.
به گزارش سایت گل،درحالی که پنجشنبه هفته جاری دربی ۷۴ برگزار می شود دو تیم پرسپولیس و استقلال فردا باید هفته بیست و سوم را پشت سر بگذارند.پرسپولیس باید با تیم های ذوبآهن و استقلال با تراکتورسازی بازی کنند و هر کدام از دو تیم هم بازیکنان دو اخطاره دارند که اگر فردا کارت زرد بگیرند دربی را از دست می دهند.
بازیکنان دو اخطاره دو تیم طبق اعلام سازمان لیگ به شرح زیر هستند:
استقلال: خسرو حیدی، علی حمودی، ساموئل، پژمان منتظری و تیموریان(البته تیموریان به دلیل مصدومیت این دیدار را از دست داده و با این شرایط 4 بازیکن استقلال در خطر محرومیت از دربی هستند.)
پرسپولیس: ابراهیم شکوری، محمد نوری، مازیار زارع و حسین بادامکی
خبر مهلك براي استقلال: آندو تا 91 برنميگردد!
ظاهرا تشخيص اوليه پزشكان اشتباه بوده است. آندو امروز پاي خود را به تيغ جراحان سپرد و تا فروردين91 قادر به بازي نخواهد بود

سايت گل- آندرانیک تیموریان چندی پیش از ناحیه انگشت پا دچار شکستگی شد. پس از این موضوع اعلام شد وی با انجام کارهای درمانی حداکثر 4 یا 5 هفته دور از میادین خواهد بود اما این اتفاق رخ نداد تا این بازیکن مجبور شود پای خود را به تیغ جراحی بسپارد
به گزارش گل تیموریان ساعت 14 امروز در کلینیک شایانمهر زیر نظر دکتر کیهانی انگشت پايش را به تيغ جراحان سپرد. گفته میشود تیموریان باید زودتر از اینها تحت عمل جراحی قرار میگرفت اما برخیها اعتقاد دارند تشخیص اشتباه کادر پزشکی کنونی استقلال مانع این امر شد. هنوز مدت زمان دوری تیموریان از میادین به طور دقيق مشخص نشده است.
اما علي فتحاللهزاده مديرعامل استقلال در گفتوگوي امروز خود تاييد كرده تيموريان فروردين91 به ميادين بازخواهد گشت. فتحاللهزاده ابراز اميدواري كرد آندو براي مسابقات آسيايي بتواند به كمك استقلال بيايد. ظاهرا او عبور استقلال از سد ذوبآهن و الاتفاق را قطعي ميداند و منظورش از رقابتهاي اسيايي بازيهاي مرحله گروهي است.
سفر يك روزه قلعهنويي در آستانه بازي با استقلال
كار شخصي قلعهنويي به حدي مهم بود كه او تحت هر شرايطي بايد به تهران ميآمد
سايت گل – امير قلعهنويي سرمربي تراكتورسازي در آستانه بازي حساس مقابل استقلال به تهران آمد. به گزارش سايت گل قلعهنويي براي انجام يك كار مهم عصر روز جمعه تبريز را ترك كرد تا به تهران بيايد. او امروز به تبريز برميگردد تا در آستانه اين بازي حساس به اردوي تيمش بپيوندد. كار شخصي قلعهنويي به حدي مهم بود كه او تحت هر شرايطي بايد به تهران ميآمد.
خبر مهم ديگر در مورد تراكتور اين است كه بازيكنان و كادرفني اين تيم امروز پاداش پيروزيهاي اخير را دريافت خواهند كرد در ضمن قرار است درصدي از مبلغ قرارداد تراكتوريها تا آخر اين هفته به حسابشان واريز شود.
زرینچه:هیچ وقت قرار نبوده جایگزین مظلومی شوم/ او میتواند استقلال را قهرمان کند
از نظر من پرویز مظلومی همان کسی است که میتواند در این فصل استقلال را قهرمان کند، به شرط آنکه از سد مشکلات بگذرد و به مسایل حاشیه ای توجه نکند
گروه ورزشی- جواد زرینچه عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال معتقد است پرویز مظلومی همان کسی است که میتواند استقلال را در این فصل قهرمان کند.
جواد زرینچه در گفت و گو با قانون درباره آخرین وضعیت تیم استقلال اظهار کرد: «ابتدا باید بگویم که معتقدم پرویز مظلومی عملکرد خوبی داشته است اما در شرایط تازهای که برای استقلال پیش آمده نقاط ضعفی هم دیده میشود که باید به آنها پرداخت. اما در مجموع اگر از ابتدا بخواهیم روند کاری مظلومی با استقلال را تحلیل کنیم باید به این نکته داشت که حرکت تیم مثبت و با ثبات بوده است.»
وی درباره شایعه برکناری مظلومی هم خاطرنشان کرد:« در نیم فصل دوم از دست دادن برخی ستارهها به دلیل جدایی از تیم یا مصدومیت سبب شد تا چهره واقعی مشکلات نمایان شود و به همین دلیل بود که یک جلسه فنی در باشگاه برای رایزنی با مظلومی تشکیل و صحبت هایی در مورد مشکلات تیم در آن انجام شد تا این مشکلات برطرف شود. بحث احتمال برکناری مظلومی هم به هیچ عنوان مطرح نشد. حتی من معتقدم اگر تیم تا رده دوم یا سوم جدول هم پایین بیاید با توجه به فاصله نزدیک امتیاز تیمها، تغییر در کادر فنی صحیح نیست.»
زرینچه همچنین تصریح کرد:«در بحث مدیریتی به مظلومی بیشترین نمره را بدهیم. من معتقدم با بودن هنکه از نظر فنی پرویز مظلومی در این فصل بیشتر باید کار مدیریت تیم را انجام میداد و هرچند که از هفته گذشته خود او هم در تمرینها مستقیما به بحث فنی ورود کرده اما مدیریت خوب امتیاز مثبت اصلی برای پرویز مظلومی است. من بعنوان فردی که دو سال دستیار مظلومی بودهام و از نزدیک با او کار کردهام می دانم که مظلومی دوست دارد شرایطی ایجاد کند که همه چیز برای تمامی بازیکنان یکسان باشد و احساس تفاوتی وجود نداشته باشد.»
عضو هیئت مدیره استقلال در مورد اینکه گفته میشود او گزینه جایگزینی مظلومی خواهد بود هم گفت:« به هیچ عنوان چنین بحثی مطرح نبوده و هیچ کسی از مدیریت و هیئت مدیره استقلال گرفته تا دیگران چنین تصمیمی ندارند. مهمترین صحبت و هدفی که در نشست میان هیئت مدیره، مدیرعامل و کادر فنی استقلال مطرح شد هم بحث قهرمانی استقلال است. یعنی همانطور که از ابتدای فصل تیم برای قهرمانی در لیگ برتر بسته شده است در این نشست هم به مظلومی مامویت داده شد تا از نظر فنی تیم را آماده سازد، او اکنون حمایت کامل هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه را دارد و بدون شک بازیکنان هم با دقت و تمرین های بیشتری در خدمت او قرار خواهند گرفت. از نظر من پرویز مظلومی همان کسی است که میتواند در این فصل استقلال را قهرمان کند، به شرط آنکه از سد مشکلات بگذرد و به مسایل حاشیه ای توجه نکند، استقلال خواهد توانست با پرویز مظلومی یکبار دیگر قهرمان لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور شود و در جام حذفی هم عنوان قهرمانی را به دست آورد.»
مظلومی:کی روش باید حواسش جمع باشد نه من/ رویارویی با قلعهنویی برایم حساسیتی ندارد/ دنبال زیبا بازی کردن نیستیم
یکی از اولین اهدافم در استقلال این بود که برنده بازیهای دربی باشم و اکنون که به آن رسیدم هدف بزرگ من قهرمان کردن استقلال در لیگ برتر شده است.
سایت گل- پرویز مظلومی این روزها چهره خبرسازی است. او در حالی علیه سرمربی تیم ملی مواضع تندی اتخاذ کرده است که انتقاداتش از سوی کیروش بی جواب نمانده است. ضمنا سرمربی استقلال در هفته بیست و سوم لیگ برتر باید در دیداری حیثیتی مقابل امیر قلعه نویی قرار بگیرد. دیداری که مظلومی دربارهاش به قانون میگوید:«این بازی تنها 3 امتیاز دارد و البته ما به کمتر از شکست تراکتورسازی راضی نخواهیم شد.»
- بعد از دو شکست پیاپی اوضاع به ضرر تیم شما تغییر کرد اما برد مقابل فولاد همه چیز را تغییر داد. اوضاع را چطور می بینید؟
همین طور است. تیم ما حالا در شرایط خوبی قرار گرفته است. گفته بودم که باید از آن وضعیت خلاص شویم. خب با تلاش بچهها این کار انجام شد. هواداران از ما توقع دارند و ما هم از آنها انتظار داریم که همیشه از ما حمایت کنند.
-گویا علاقه دارید استقلال را شما هم به قهرمانی برسانید. نه؟
فرقی نمیکند که قهرمانی را چه کسی بیاورد. انتظارم از هواداران این است که استقلال را تشویق کنند چون نیاز به حمایت آنها داریم، هر زمانی هم که نیاز داشتیم آنها به ورزشگاه آمدند. مطمئن باشید در بازی برابر تراکتورسازی هم تمام تلاش خودمان را به کار میگیریم که هواداران استقلال از دیدن این بازی خوشحال شوند.
- آقای مظلومی! بازیکنان خارجی جذب شده واقعا مفید بودهاند؟
ببینید ما سه بازیکن خارجی که بر حسب نیازمان جذب کردیم را در زمین گذاشتیم و این در حالی بود که آنها آماده نبودند. بعد از بازی با فجر آنها را به بدنساز تیم سپردم تا آنها را آماده کند. با این وضعیت حتی خود این بازیکنان هم ضرر میکردند. الونگ ناآماده را مقابل سپاهان به میدان فرستادیم و این در حالی بود که او فقط سه جلسه تمرین کرده بود. شاید باید به آرامی او را در زمین میگذاشتیم، ساموئل و یرکوویچ نیز همین شرایط را دارند. به خاطر مصدومهایی که داشتیم مجبور بودیم از آنها استفاده کنیم.
-دلیل این تغییر وضعیت استقلال بعد از قهرمانی نیم فصل اول چه بود؟
با بودن فرهاد مجیدی و جاسم کرار، سیستم تاکتیکی ما جا افتاده بود و در نیم فصل اول و جام حذفی این مسئله را نشان دادیم. اما در ادامه تغییرات و مصدومهایی داشتیم که روی کار ما تاثیر گذاشت. از حق نباید بگذریم، زمانی که حریفان ما در اردوی ترکیه تیمشان را بازسازی میکردند، ما نتوانستیم در نیم فصل خودمان را بازسازی کنیم. سال گذشته تیم ما در نیم فصل دوم عالی بودیم چون در ترکیه اردوی خوبی داشتیم و توانستیم در نیم فصل دوم امتیازهای زیادی را بگیریم و با یک اختلاف امتیاز تا نایب قهرمانی پیش برویم ولی در حال حاضر در کوران مسابقهها تیم خود را میسازیم، چون در تعطیلات نیم فصل درگیر جام حذفی بودیم و نمیتوانستیم به اردو برویم. دقیقا زمانی که تیمها در اردوی خارجی بودند ما باید بازی میکردیم.
-اما این شرایط تنها برای استقلال نبود. نه؟
شاهین هم مثل ما بود و دچار همین مسئله شد و به مشکل برخورد. همچنین مس کرمان هم چند بازی دچار مشکل شد ولی در حال حاضر وضعیت بهتر است.
-چشم انداز شما برای بازیهای آینده چیست؟
بازیهای سختی در پیش داریم. در همین بازی تراکتورسازی مطمئن باشید هر دو تیم برای برد به میدان میآیند اما ما به کمتر از شکست تراکتورسازی راضی نخواهیم شد.باید بازیکنانمان را آماده کنیم و نتیجه بگیریم و حق نداریم امتیازی از دست بدهیم. ما دو باخت داشتیم اما خیلی زود خودمان را جمع کردیم و فولاد را بردیم و حالا نوبت تراکتورسازی است که با شکست این تیم فاصلهمان را با تیمهای تعقیب کننده بیشتر کنیم.
-آیا در تبریز به بازی زیبا هم فکر میکنید؟
به جرات این را میگویم که در بازیهای آینده کسب حداکثر امتیازها برای ما مهم است. به بازی زیبا جام نمیدهند. در حال حاضر زمانی نیست که دنبال زیبا بازی کردن باشیم. بیشتر هدف ما این است که در این دو، سه هفته که سه بازی سنگین در لیگ برتر و پلی آف لیگ قهرمانان آسیا داریم از دیگر تیمها عقب نیفتیم.
- مطرح شدن نام جواد زرینچه به عنوان جانشین شما هم شایعهای بود که شما را دلخور کرد. نه؟
زرینچه از اعضای هیات مدیره استقلال است. او باید درجریان مسائل فنی تیم باشد و به مدیرعامل به عنوان مشاور فنی گزارش دهد. او از پیشکسوتان باشگاه استقلال است که سعی میکنیم از نظراتش استفاده کنیم. من دنبال این نیستم که چه کسی جای من میآید یا نمیآید. من با قدرت کارم را شروع کردم و ادامه میدهم و به امید خدا به عهدم با هواداران که کسب جام قهرمانی است عمل میکنم.
-یکی از مهمترین مباحث مصاحبه هایی است که از سوی مسئولان باشگاه استقلال انجام می شود آیا این صحبت ها که گاهی در آن بحث آوردن مربی دیگر مطرح می شود بر روی کار شما تاثیر می گذارد؟
صد در صد، نه تنها روی من بلکه روی هواداران تاثیر می گذارد. این دوستان باید توجه کنند که صحبت هایشان سنجیده باشد و ببینند آخرش چه می شود و چه تاثیری می گذارد. مطمئنا این اظهارات به سود نخواهد بود. اما باز هم من به همه این دوستان احترام می گذارم و هیچ گاه مقابله به مثل نکردم شاید خیلی وقت ها می توانستم مقابله به مثل کنم اما این کار را انجام ندادم. گذاشتم زمان همه چیز را ثابت کند.
-بیشتر از این حرفها دلخور میشوید یا انگیزه میگیرید؟
دلخوری که هست اما بیشتر برای آینده و موفقیت انگیزه میگیرم.
-آقای مظلومی از این بحث بگذریم هر مربی در زندگی شخصی انگیزههای شخصی هم برای اهدافش دارد، انگیزههای شخصی شما برای اینکه استقلال را به قهرمانی لیگ برتر برسانید، چیست؟
خوب من سالهای زیادی در کنار استقلال بودم به عنوان بازیکن و یا مربی اما از فصل گذشته این فرصت را داشتم تا بعنوان نفر اول در کنار تیم قرار بگیرم و بزرگترین هدفم این است که خاطرات خوبی از پرویز مظلومی در استقلال و دل مردم هوادار این تیم باقی بماند.
-به نظر میآید که با بردهای سریالی دربی قدم اول را هم برداشتهاید؟
بله دقیقا یکی از اولین اهدافم در استقلال این بود که برنده بازیهای دربی باشم و اکنون که به آن رسیدم هدف بزرگ من قهرمان کردن استقلال در لیگ برتر شده است.
-یعنی پای انگیزههای شخصی و رقابت با فرد خاصی در میان نیست؟
نخیر من اصلا دنبال رقابت با کسی نیستم چراکه اگر بخواهم فکر و تمرکزم را برای این چیزها بگذارم دیگر نمیتوانم به کارم برسم.
-در زمستان سه نقطه عطف کاری برای شما وجود دارد، پلی آف لیگ قهرمانان، دربی و فینال جام حذفی هدفگذاری شما در این سه رویداد چیست؟
مسلما در هر سه بازی به دنبال موفقیت و پیروزی هستیم.
-ممکن است یکی از این اهداف را قربانی بقیه کنید؟ مثلا به فکر مساوی در دربی باشید؟
خیر، به هیچ عنوان. ما محکوم به پیروزی هستیم چراکه هواداران از ما انتظار دارند در هر سه تا موفق باشیم. شاید اگر دست خودمان بود میگفتیم دو گزینه را هدفگذاری کنیم و به سه هدف نمیتوانیم برسیم اما خواست هواداران این است که در هر سه جام موفق باشیم. هرچند که واقعا سخت است. با این شرایط تیم و اوضاعی که هست کار ما دشوار است نمی توانیم خود را فریب بدهیم و در دنیا هم میبینیم که تیمهای بزرگ گاهی یک جام را فدای جامهای دیگر میکنند اما در ایران چنین چیزی نیست و ما باید برای رضایت هواداران به هر سه جام فکر کنیم.
بازی فردا را چطور میبینید؟ قبول دارید که حساسیت بالایی دارد؟
این بازی تنها سه امتیاز دارد. برای من حساسیتی وجود ندارد. من و تیمم تنها به برد فکر میکنیم و می خواهیم دل هواداران استقلال را شاد کنیم. همین.
در خصوص صحبتهای کارلوس کیروش، سرمربی تیم ملی مبنی بر اینکه مظلومی باید حواسش را جمع کند و به کار تیمی خود بپردازد چه صحبتی دارید؟
متاسفانه صحبتهای من در مورد کیروش توسط رسانههای دیداری کاملا پخش نشد و تمام حمایتهایی که من از وی انجام داده بودم، حذف شده بود. من به خبرنگاران گفتم که امیدوارم کیروش بتواند ایران را به جام جهانی ببرد اما دوستان تنها ابتدای صحبتهای مرا پخش کردند و بخش حمایتهای من سانسور شد.من تنها عنوان کرده بودم که فشردگی بازیها باعث مصدومیت بازیکنان میشود و به تیم ملی هم ضربه میزند اما انگار برخی دوستان صحبتهای مرا معکوس به کیروش انتقال داده بودند.
به من گفتند کیروش در برنامه حاضر است و اتفاقا من هم باادب صحبت کردم و گفتم فشردگی مسابقات به اردوهای تیم ملی هم لطمه میزند و بازیکنان فوتبال زده میشوند و تلاش میکنیم با 20 میلیون هواداری که پشت سر استقلال است، پشت سر تیم ملی باشیم اما فقط صحبتهای من در مورد سرپرستی تیم ملی پخش شد که آن هم من بر اساس نوشته خود شما مطبوعاتیها این حرف را زدم. شما نوشته بودید سرپرست تیم ملی را کیروش برداشت و من مطمئن هستم که همین طور بوده است. حواس من جمع است. کیروش حواسش جمع باشد که با این همه پولی که گرفته تیم را به جام جهانی ببرد.
دستور قلعهنويي به مسوولان هتل پارس: اينجا به استقلاليها جا ندهيد!
تراكتوريها در بازي رفت كه در تهران برگزار شد مثل استقلال در هتل المپيك اردو زدند و بازيكنان و كادرفني دو تيم با يكديگر روبهرو شدند
سايت گل – تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز براي رويارويي با استقلال برخلاف ديگر بازيهايش، اينبار 48ساعت زودتر به اردوي شبانهروزي رفته است و شاگردان امير قلعهنويي در هتل پارس تبريز اردو زدهاند.
به گزارش سايت گل تراكتوريها كه از جمعه شب به هتل پارس رفتهاند خودشان را آماده ديدار با استقلال مي كنند. در اين ميان قلعهنويي كه ميخواهد شاگردانش را از لحاظ روحي در بهترين وضعيت ممكن قرار دهد، تشخيص داد كه بازيكنان تراكتور جمعه شب براي صرف شام به يكي از رستورانهاي مجلل تبريز بروند. آنها بعد از بازگشت به هتل فيلم بازيهاي استقلال را آناليز كردند تا از حريف خود اطلاعات لازم را به دست آورند.
تراكتوريها در بازي رفت كه در تهران برگزار شد مثل استقلال در هتل المپيك اردو زدند و بازيكنان و كادرفني دو تيم با يكديگر روبهرو شدند. اينبار اما قلعهنويي براي جلوگيري از حاشيهها نميخواهد كه تيمش با استقلال در يك هتل مستقر باشد. سرمربي تراكتور از طريق سرپرست اين تيم به مسوولان هتل پارس تأكيد كرده كه به استقلاليها جا ندهند تا آنها به هتل ديگري بروند. دليل اصلي اين كار جلوگيري از ازدحام هواداران دو تيم مقابل هتل است.
آشوبی:دنبال انتقام از مظلومی نیستم/بازی کردنم قطعی نیست
من دنبال انتقام از مظلومی یا فرد دیگری نیستم و زمین ورزش به خصوص فوتبال برای ترویج دوستی و گسترش روابط است نه انتقام
سایت گل- فرزاد آشوبی هافبک تراکتورسازی که در ابتدای فصل با دلخوری از استقلال جدا شد حالا باید مقابل تیم سابقش قرار بگیرد.او در آستانه این بازی تاکید می کند که دنبال انتقام نیست.
آشوبی در مورد اینکه آیا از مظلومی دلخور و دنبال انتقام نیست می گوید:« من دنبال انتقام از مظلومی یا فرد دیگری نیستم و زمین ورزش به خصوص فوتبال برای ترویج دوستی و گسترش روابط است نه انتقام. گذشته ها گذشته و اصلا به طرز رفتار مظلومی در استقلال با من فکر نمی کنم. زندگی پراز سختی ها و آسانی هاست و باید از سختی ها تجربه کسب کرد.»
آشوبی که در این مدت کم برای تراکتور بازی کرده تاکید می کند:« من هم درست و حسابی نتوانستم در نیم فصل دوم بازی کنم. الان احساس می کنم دردم کم شده و راحت تر می توانم تمرین کنم.البته نمی دانم مقابل استقلال هستم یا خیر و این موضوع هنوز قطعی نیست.»
هافبک تراکتور در مورد استقلال می گید:« استقلال تیم بزرگ و خوبی بوده و هست. همیشه این تیم مدعی است و بازیکنان بزرگی هم دارد. چون 2 تیم در کورس قهرمانی هستند، نبرد ما با این تیم 6 امتیازی است و باعث شده خیلی حساس شود. البته در خانه بازی می کنیم و تلاش ما این است مثل بازی رفت 3 امتیاز را بگیریم.»