چقدر وقت بازی کردی تا اینو فهمیدیابن بازی چیزی نداره که بخواد راهنمایی مراحل هم داشته باشه
بازی فکری که نیست چند تا باره باید ببری اینور اونور تحویل بدی
اگه راهنما داشت نیاز به اینهمه سوال و جواب نبود.
چقدر وقت بازی کردی تا اینو فهمیدیابن بازی چیزی نداره که بخواد راهنمایی مراحل هم داشته باشه
بازی فکری که نیست چند تا باره باید ببری اینور اونور تحویل بدی
اگه راهنما داشت نیاز به اینهمه سوال و جواب نبود.
چقدر وقت بازی کردی تا اینو فهمیدی![]()
من اینو حدود یک سال یورو تراک هم سه سال
راهنمای این بازی فقط در حد آشنایی با بازی و کاربرد کلیدهاستاگه راهنما داشت نیاز به اینهمه سوال و جواب نبود.
اگه میخواستن واسه همه چیزش یه راهنما بدن یه کتاب میشد حرفیه میزنیدا![]()
من این بازی رو حدود 2.5 سال هست که دارم بازی میکنم
من نمیدونم که شما چرا اینجوری صحبت میکنی با من؟
این همه سوال و جواب برای مد و لینک بازی هست نه برای طریقه بازی کردن خیلی خیلی کم پیش میاد که کسی ندونه چه جوری باید بازی کنه چون چیز خاصی نداره بازی در ضمن توی چند صفحه قبل هم یه توضیح مختصری راجع به نحوه بازی داده شده که در اسرع وقت اون رو هم میذارم توی صفحه اول که اگه شما هم مخیواید ببینید که چه جوریه
موفق باشید![]()
من اصلا منظورم شما یا کس دیگه ایی نبود کل بازی رو گفتم اگه راهنما داشت بهتر بودمن نمیدونم که شما چرا اینجوری صحبت میکنی با من؟
شما چرا بخودت خریدی
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
اینم نظر شماستاگه میخواستن واسه همه چیزش یه راهنما بدن یه کتاب میشد حرفیه میزنیدا
ولی نظر من این نیست
اشکالی داره ؟
شما سیو داریخودم مد ها رو از سایت دانلود کردم
4تا اسکانیا ریختم
2تا داف ریختم
گیر میکنه!
اون که لود میکنی گیر می کنه درسته
خب نظر شما میگه که واسه این بازی با این همه چیز میز که تو دلش راهنما بدناینم نظر شماست
ولی نظر من این نیست
اشکالی داره ؟
این بازی خیلی چیز ها داره یه چیزایی که تو رانندگی واقعی هم هست
بع مشکلاتی که ما اینجا داریم همش به خاطر نداشتن یه لینک سالم که این همه مشکل برامون پیش میاد![]()
عزیزم ببین این بازی راهنمای کلی که نداره چون همونطور که گفتم اولا چیزی نداره در ثانی هم نمیشه برای بازی راهنما درست کرد چون اگه بخواد به همه جزئیات اشاره بشه و همه چیز در نطر گرفته بشه میشه یه رمانی برای خودش بعد هم چون این بازی مراحل خاصی نداره و به صورت خطی نیست نمیشه که براش راهنما درست کنن
و مطمئن باش اگه بازی به راهنما نیاز داشت و راهنما هم برای بازی وجود داشت ما حتما توی اینجا میذاشتیم ولی نداره
موفق باشید![]()
نا گفته نماند تو محل نصب خود بازی یه فایل pdf هست که یه مختصر توضیحی در مورد بازی داده .حالا اگه به فارسی ترجمه میشد و توی صفحه اول قرار می گرفت بد نبود هرچند که واسه این کارا یه خورده دیگه دیره .
من که فعلا نمی تونم بازی کنم چون cpu سیستمم به رحمت خدا رفت .
اهان این درستهنا گفته نماند تو محل نصب خود بازی یه فایل pdf هست که یه مختصر توضیحی در مورد بازی داده .
خب خداروشکر راهنما هم مثل اینکه پیدا شد و امیدوارم کارت راه افتاده باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)