Black star
چون میشه روح آدم ها رو توش ذخیره کرد
پر کردنش آسونتره
Black star
چون میشه روح آدم ها رو توش ذخیره کرد
پر کردنش آسونتره
اقا یک سوال این paratuix همون اژدها که بالای throat of world هست و رفیقمونه رو بکشیم یا نه؟ blade ها میگن بکش با خودش حرف میزنم دلم نمیاد صداشم قشنگه.حالا بکشم بلیدها بهم چی میدن؟
بکشش بره خیلی روداره! موقعی که الدوین مرد این برگشت گفت از این به بعد من میشم بزرگترینه اژدها ها![]()
دوستان این ماموریت رو باید چیکار کنم؟
با این دلفین خانوم منظورمه.
![]()
این Azura star به چه دردی میخوره؟ من دارمش. چه کارایی میشه باهاش کرد؟
دوستان من ماموریت های campanion رو انجام دادم..رفتم اون رئیس رو هم از گرگینه بودن رهایی بخشیدم روحش رو
همون جا چون یه کله جادوگر دیگه هم داشتم خودم رو هم درمان کردم! خیلی راحت! چون گرگینه دوس نداشتم ...البته باهاش میشه خیلی باحال همه رو کشت ولی کلا دوس ندارم از این روح های خبیث تو وجودم داشته باشم
فقط یه چیزی!
اون 3 نفر که اومده بودن اونجا کمک من...که یکیشون همون دختره هست که سه تا خط رو صورتشه!
همون جا موندن ..گفتن ما بعدا میایم!
الان 24 ساعت گذشته هنوز برنگشتن!
چه غلطی میکنن اونجا؟ چرا بر نمیگردن؟![]()
یک GEM برای BLACK SOUL هست که شارژیهپرش میکنی استفاده میکنی و خودش میمونه تا دوباره استفاده کنی
کلا کاراییش بالائه بخصوص که بلک سول همون روح انسان ها هست و نیازی نیست کلی بگردی حیوون بزرگ جثه پیدا کنی...
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
بری به مقر فرماندهی کامپنیون اونجان
نبود که نبود!
تا تهش رفتم.
تهش اونجایی بود که زندان گرگ ها رو درست کرده بودن..نگاه میکردن..
بعد یه جایی مثل بانک مانند پیدا کردم توش پر کیسه های پول بود یه صندوق هم بود! ولی داخلش این نبود!
دقیقا کجا رو میگی؟
همه صندوق ها رو گشتم!
---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
اونجام دیگه! هنوز نیومدن! کلی هم WAIT زدم![]()
لطفا یکی راهنمایی کنه.
دادا این که کاری نداره!
باهاش میری یه جا باید اژدها بکشی که باورش بشه تو DRAGONBORN هستی!
بعد از اونی..یا قبلش؟
تو صحبتاش میگه هر موقع آماده بودی بیا فلان جا! با خودشم میتونی بری!
اون سوال ها رو هه رو بپرس ازش تا سوال جدید ایجاد بشه و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)