ممنون دوستان بالاخره ردش کردم فقط کسی میتونه به من بگه حدودا چند درصد بازی را رفتم؟
ممنون دوستان بالاخره ردش کردم فقط کسی میتونه به من بگه حدودا چند درصد بازی را رفتم؟
خب اگه اشتباه نکنم شما یه کم جلوتر برید تقریبا 1 سوم بازی رو تموم کردید.
حاجی شما این دی ال سیه Alternate appearance رو مثه اینکه داری اگه زحمتی نیست یه لینکی چیزی به ما بده![]()
Last edited by ashil1234; 24-01-2013 at 00:15.
بفرما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل DLC های بازی تو عکس زیر مشخصه اگه بازم خواستی بگو
محتوای مخفی: DLC ها
نه دست درد نکنه همه رو داشتم فقط مونده بود این یکی که شما به ما دادینش دست درد نکنه![]()
DLC های کم حجم بازی که فقط اسلحه اضافه میکنند :
سلام دوستان... من نسخه های قبی رو تابحال بازی نکردم. اگر سومشو بازی کنم ارتباط میتونم باهاش برقرار کنم... یعنی ربطی بهم دارن؟
نه تنها داستان مرتبطه ،بلکه تصمیم گیریهایی که توی نسخه های قبل کردید اینجا تاثیر گذارند.
از نسخه اول بازی کن ،این بازی ارزش چندبار بازی کردنو داره (همه ی نسخه هاش ).
سلام.
اینکه بخوایم هم پایان ورژن اصلی ، هم پایان extended cut رو ببینیم ، چکار باید بکنیم ؟ ینی من یه بار بازیو تا آخرش برم ، بعدش dlc مربوطه رو بریزم ، دوباره برم ؟ سیوی چیزی نمیشه کرد که نخواد دوباره از اول بازیو بریم ؟
وقتی رفتی بالای citadel ( قبل از اینکه با کاتالیست صحبت کنی ) از بازی بیا بیرون و برو محل سیو بازی و فایل autosave رو یکجا کپی کن
بعد از اینکه DLC رو ریختی سیو رو برگردون و پایان Extended cut رو ببین
اگه کلا بازی رو تا آخر نرفتی همون پایان Extended cut رو ببینی بهتر و کاملتره
نه هنوز ندیدم. ینی چی کامل ترهوقتی رفتی بالای citadel ( قبل از اینکه با کاتالیست صحبت کنی ) از بازی بیا بیرون و برو محل سیو بازی و فایل autosave رو یکجا کپی کن
بعد از اینکه DLC رو ریختی سیو رو برگردون و پایان Extended cut رو ببین
اگه کلا بازی رو تا آخر نرفتی همون پایان Extended cut رو ببینی بهتر و کاملترهعجیبه. دو تاشو ببینم جالب تره ، میخوام ببینم چه تغییراتی دادن...
البته من خونده بودم که این پایان بازم راضی نکرده گیمر هارو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)