من با توجه به گوشیهای قبلیم میتونم بگم عکساش تو محیط ایندور فوق العادست ! مخصوصاً زیر نور لامپ و مهتابی !
فلشش هم با اینکه یدونه ال ای دی هست ولی واقعاً قوی هس ! البته بنظرم فلشش قوی نیست بلکه پردازش و ... کلاً Exmor R اینجوریه![]()
من با توجه به گوشیهای قبلیم میتونم بگم عکساش تو محیط ایندور فوق العادست ! مخصوصاً زیر نور لامپ و مهتابی !
فلشش هم با اینکه یدونه ال ای دی هست ولی واقعاً قوی هس ! البته بنظرم فلشش قوی نیست بلکه پردازش و ... کلاً Exmor R اینجوریه![]()
بهراد این Exmor R رو باید دستی فعال کرد؟ من تو تنظیمات دوربین چیزی پیدا نکردم
مثل اين مي مونه كه بگي سايبرشات رو چه جور فعال مي كنن ؟![]()
علائدین امروز
arc = 480
arc s = 590
فول پک![]()
سلام
از اینکه ممکنه سئوال تکراری باشه معذرت می خوام
یکی از ایرادهایی که در ابتدا برای این گوشی می گرفتن عدم پخش تعداد زیادی از فرمتهای صوتی تصویری بود که بقیه اسمارت فونها اونا رو پخش میکنند
این موضوع حل شده ؟
با تشکر
بی انصافی هست همچین موردی رو جز ایرادات گوشی در نظر بگیرم.چون با ریختن یه پلیر مثل mx player به راحتی 10 ها فرمت رو میتونه اجرا کنه.از اینکه ممکنه سئوال تکراری باشه معذرت می خوام
یکی از ایرادهایی که در ابتدا برای این گوشی می گرفتن عدم پخش تعداد زیادی از فرمتهای صوتی تصویری بود که بقیه اسمارت فونها اونا رو پخش میکنند
این موضوع حل شده ؟
والا من تو شب تست کردم تاریک انداخت واسه این پرسیدم
با نمک هم زیاد شده این روزا
آرک اس رو چند نفر داشتن؟ چه رنگهاییش موجود بود؟ لوازم پکش رو پرسیدی چیا هست؟علائدین امروز
arc = 480
arc s = 590
فول پک
Last edited by M@hdi-B; 06-10-2011 at 14:44.
تو طبقه اول 3 4 نفر بیشتر نداشتن .
با حال این بود بعضیاشون میگفتن بلد نیستی بابا اون آرکیکیشون میگفت ساله دیگه عرضه میشه مغازه بغلی تو ویترینش بود
رنگ سفید و یکی گفت صورتی هم داره .
لوازم پکش هم مثل آرک کاملاً یعنی ( شارژر usb و فندکی ، هندز فری ، کابل usb و hdmi و....)
البته باید unboxing خارجی گیر آورد دید چیا هست توش دقیق .
خوده سایته سونی هنوز قیمت نداده .
راستی xperia ray هم دیدم هووررررااااا بود بدجوری![]()
اقا من یه مشکلی پیدا کردم که قبل از این نداشتم موقعی که بازی میکنم . حتی بازی های ساده مثل انگری برد لگ میزنه و چند ثانیه حالت اسلو میشن پیدا میکنه نمیدونم برا چی هست حدود 50 مگ هم حافظه داخلیم خالیه کسی میدونه مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)