سرخيو باتيستا: مسي روزي بهترين بازيكن تاريخ خواهد شد
او همچنان تاكيد كرد كه دوست داشت كريس رونالدو، ستاره تيم ملي پرتغال را نيز در تيمش داشته باشد.
سايت گل- سرخيو باتيستا، سرمربي تيم ملي آرژانتين، اعلام كرد ليونل مسي روزي به عنوان بهترين بازيكن تاريخ فوتبال شناخته خواهد شد. او همچنان تاكيد كرد كه دوست داشت كريس رونالدو، ستاره تيم ملي پرتغال را نيز در تيمش داشته باشد.
در حالي كه تيم هاي ملي آرژانتين و پرتغال فردا شب مقابل هم قرار خواهند گرفت، باتيستا در كنفرانس مطبوعاتي امروزش در ژنو به خبرنگاران گفت: "بايد بگويم كريس رونالدو فوق العاده است اما مسي از سياره ديگري است. براي توصيف ليونل كلمات كافي نيستند و با يك كلمه نمي توان سطح او را توصيف كرد.
از اينكه مربي او هستم، بسيار خوشحالم. مي دانم كه مربيان زيادي به من و گوارديولا حسادت مي كنند. بازيكناني مانند مسي به ندرت در فوتبال دنيا ظاهر مي شوند. او روزي بهترين بازيكن تاريخ فوتبال خواهد شد، چه جام جهاني را ببرد يا نه."
باتيستا همچنين رونالدو را مورد ستايش قرار داد و گفت: "او قابليت بالايي در دريبلينگ دارد، شوتهاي قدرتمندي دارد و همچين سريع و قوي است."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By behnam jafarzadeh
2011/2/8
آلوس: هواداران اسپانیایی به من توهین می کنند و مرا میمون می نامند
آلوس در صحبتهایی اعلام کرد که زمانی که او قربانی فریادهای نژادپرستانه می شود، اعضای خانواده اش به شدت ناراحت می شوند.
سایت گل- دانی آلوس، بازیکن برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که متاسفانه یادگرفته تا چطور باید با نژاد پرستی در اسپانیا تطبیق بیابد و از اینکه رفتارهای نژادپرستانه در ورزشگاه های اسپانیا غیرقابل کنترل است، ابراز تاسف کرد.
آلوس در صحبتهایی به روزنامه فولیا دسائوپائولو گفت: «من در تمام بازیها با نژاد پرستی دست و پنجه نرم می کنم ولی از این بابت ناراحت نمی شوم. هواداران به من توهین می کنند و من را میمون می نامند.در ابتدا واقعا شوکه می شدم ولی اکنون اهمیتی نمی دهم.»
ستاره برزیلی از اینکه نژادپرستی در فوتبال اسپانیا غیرقابل کنترل است و هرگز پایانی ندارد، بسیار ناراحت است. این در حالی است که تیمهای متعددی سعی کردند تا گامی برای سرکوب این رفتارهای نادرست بردارند که فایده چندانی هم نداشته :«رفتارهای نژادپرستانه زیادی با من در اسپانیا شده است.متاسفانه الان یادگرفته ام که چطور باید با این مسئله کنار بیایم. در ابتدا واقعا شوکه می شدم ولی الان اهمیتی نمی دهم. اعضای خانواده ام هم زمانی که قربانی چنین رفتارهایی می شوم، ناراحت می شوند.این هواداران ادب و تربیت ندارند.»
آلوس ادامه داد: «من یک عضو سبزه از یک خانواده سیاهپوست هستم. من نهایت تلاشم را در سالهای آتی به کار خواهم گرفت تا برای جام جهانی در اوج آمادگی باشم. در آخرین تورنمنت جام جهانی عملکرد فوق العاده ای داشتیم ولی نتوانستیم به عنوان قهرمانی برسیم.»
کد:
By Ghazal Ziari
2011/2/8
ميشل پلاتيني: مسي الماس بارسلوناست
پلاتيني تاكيد كرد كه مسي قابليت هاي فردي را در سطح متفاوتي به نمايش مي گذارد.
سايت گل- ميشل پلاتيني، رئيس يوفا، با ستايش از ليونل مسي، برنده توپ طلاي جهان در سال 2010، او را الماس تيم بارسلونا توصيف كرد.
اين ستاره آرژانتيني با پشت سر گذاشتن ژاوي و اينيستا، هم تيمي هايش در تيم بارسا براي دومين سال پياپي اين جايزه را از آن خود كرد.
پلاتيني كه خود بين سال هاي 1983 تا 1985 سه بار پياپي اين جايزه را از آن خود كرد، تاكيد كرد كه مسي قابليت هاي فردي را در سطح متفاوتي به نمايش مي گذارد.
او در گفتگو با نشريه اكيپ گفت: "مسي الماس يك تيم فوق العاده است. ساير بازيكنان بزرگ بارسا مانند ژاوي، اينيستا، پويول و پيكه به او نياز دارند."
پلاتيني در مورد اينكه بعضي ها مسي را بهترين بازيكن تاريخ فوتبال مي دانند، گفت: "براي چنين اظهارنظري كمي زود است. اين سوالي است كه بايد 2-3 سال ديگر به آن پاسخ داد.
هر نسلي بازيكنان بزرگي دارد و هر نسل فكر مي كند كه اين بازيكنان بهترين هاي تاريخ هستند."
کد:
By behnam jafarzadeh
2011/2/8