سلام.دوستان من یه گوشی اندرویدی میخواستم تا رنج قیمت 650 تومن.......... نظر خودم روی xperia sola هست. اگه میشه راهنمایی کنید...... ممنون.
سلام.دوستان من یه گوشی اندرویدی میخواستم تا رنج قیمت 650 تومن.......... نظر خودم روی xperia sola هست. اگه میشه راهنمایی کنید...... ممنون.
سلام...
من یه گوشی میخوام حدود قیمت 800 تومن (یکم بالا پایین مهم نیست) خودم 2,3 تا انتخاب دارم : ال جی پرادا و سونی اکسپریا پی... تو این رنج قیمت کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ و آیا با این بودجه انتخاب بهتری میشناسید ؟
اگه fتونی بودجتو یکم بیشتر کنی گوشی های بهتری تو رنج 700 تا 850 هست مثل Ace 2 ,S Advance,Desire X
تو اون رنج همون اکسپریا یو و سولا هستن که متاسفانه به جلی بین آپدیت نمیشن. ولی گوشی های بدی نیستن.
ال جی پرادا گوشیه شیک و خوبیه.
Desire X ,Advance
رو هم در نظر داشته باشید
اکسپریا پی یکم باتریش اذیت کنه...
بعد از این ور اون ور کردن دیدم بودجه ام به سولا میرسه!اما سونی رسما ترکوندش...
چیکار کنم؟ممکنه بعدا آپدیت بشه یا دولوپرا کاری بکنن؟!
یه سئوال دیگه OTG داره؟
Last edited by گلابي; 19-12-2012 at 19:47.
بخاطر همین قضیه خیلیا به سونی اعتراض کردن و ایمیل زدن و احتمالش هست که آپدیت بشه... OTG هم داره و کامل ساپورت میشه و مهمترین خاصیت سولا حالت دسکشش هست که تاچ شناور داره و توی اندروید 4 توی کل محیطش میتونی از این قابلیت استفاده کنی.
فکر نکنم برا سولا و اینا دیگه خبری بشه.
سونی به گوشی های پایین قیمتش اصلا دل نمیده فقط یه گوشی میده بیرون، دیگه کار نداره بعدش چی میشه کاربراش چی میگن... کی آپدیت بده چجوری بده.
گوشی های 2011 ـش هنوز تو کف یه رام درس درمون ICS ان هر کی به 4 آپ کرده برگردونده به 2.3.4 باز... فقط یه آپدیت به اسم اندروید 4 واسشون داد که دهنشون بسته شه... من که به شخصه تحریمش کردم
به شما امت مسلمان هم بشارت میدم که سونی نگیریدحداقل گوشی های میدرنجو پایین تر شو...
سلام دوستان یک گوشی میخوام تا رنج 1 میلیون یکم بالا پایین هم مشکلی ندارهو LG هم نباشهو هر چه صفحه بزرگتر باشه بهتره مرسی
گلکسی نت یک
با درود
دوستان گرامی من یک گوشی اندروید می خوام که بتونم با نصب نرم افزار oovoo روش به شماره تلفن های موبایل و .. از طریق اینترنت و بدون پرداخت هزینه تماس بگیرم
ارزون ترین گوشی اندروید که می تونه این کارو انجام بده چی هست؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)