تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 329 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ما یه G750 3X واسه یکی از اشناها گرفتیم حالا که دقت میکنیم میبینیم دوربین اصلی گوشی مقداری کج هستش بخاطر همین قابش خوب جا نمیخوره!! حالا بنظرتون چیکار کنم ؟ تعویض میکنه؟ گوشی هم پلمپ بوده و جلوی خودم بازش کرده!
    گارانتی اصلی داشته یا نه؟
    چند وقت هست خرید کردین؟
    این موبایل فروشای ایران اینجورین که پاتونو از مغازه بذارین بیرون بلافاصله برگردین تو بگین اینش اینجوریه میگین همین الان خودت اینجوریش کردی!
    اگه گارنتی اصلی داره ببرین گارانتی براتون اوکی میکنن (نداشته باشه هم انجام میدن هزینه میگیرن)
    اگه دوربین کار میکنه و مشکلی نداره خیالتون راحت باشه جابجاییش مشکلی نیست و ردیف میشه اذیتتون نمیکنن

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

گارانتی اصلی داشته یا نه؟
    چند وقت هست خرید کردین؟
    این موبایل فروشای ایران اینجورین که پاتونو از مغازه بذارین بیرون بلافاصله برگردین تو بگین اینش اینجوریه میگین همین الان خودت اینجوریش کردی!
    اگه گارنتی اصلی داره ببرین گارانتی براتون اوکی میکنن (نداشته باشه هم انجام میدن هزینه میگیرن)
    اگه دوربین کار میکنه و مشکلی نداره خیالتون راحت باشه جابجاییش مشکلی نیست و ردیف میشه اذیتتون نمیکنن
    5 شنبه ساعت 2 خریدمش . 24 ساعت مهلت تست داشت! دوربین هم مشکلی نداره و کار میکنه تنها ایرادش همین شکل ظاهری دوربین هستش. گارانتی هم نداشت. اگه قبول نکرد ببرمش تعمیرکار برام درستش کنه؟ البته خدمات رسمی هواوی آشنا هم دارم!

3. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

5 شنبه ساعت 2 خریدمش . 24 ساعت مهلت تست داشت! دوربین هم مشکلی نداره و کار میکنه تنها ایرادش همین شکل ظاهری دوربین هستش. گارانتی هم نداشت. اگه قبول نکرد ببرمش تعمیرکار برام درستش کنه؟ البته خدمات رسمی هواوی آشنا هم دارم!
    ببینین گوشی رو یه چک کلی بکنین و از نظر کار کردن مطمئن شین همه قسمتا در سلامت هستن
    اگه سخت افزاری مشکلی نداشته باشه بعید هست گوشی های اصلی خراب باشن و این مورد هم با درست بستن لنز برطرف میشه
    گوشی رو هم از نظر ظاهری چک کنین خدایی نکرده دست دو نباشه
    زدگی یا باز شدگی ای

ببرین پیش خودش ببینین چی میگه بعدیده گوشیو تعویض کنه چون خراب نیست احتمالا ببره جایی براتون باز کنه و لنز رو درست ببنده ولی اگه دیدین داره میبره جای دیگه ببنده و جلو خودتون این کارو نمیکنه به نظر من ببرین جایی که خیالتون راحتتره و آشناتونه کارشو بکنه

این نکترم در خاطر داشته باشید 5شنبه روز مناسبی برا خرید این جور وسایل نیست!

5. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میدونم روشی هست کلا حافظه ی داخلی و خارجی یکی بشن؟
    یکی از دوستانم ی گیگ حافظتبگیگه داخلی داشت یه رم شونزده انداخت و.گفت با فلش کردنو این حرفا دوتا حافظه اش به عنوان حافظه ی داخلی شناخته شده ایا راست میگه؟ روش دقیقش چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

میدونم روشی هست کلا حافظه ی داخلی و خارجی یکی بشن؟
    یکی از دوستانم ی گیگ حافظتبگیگه داخلی داشت یه رم شونزده انداخت و.گفت با فلش کردنو این حرفا دوتا حافظه اش به عنوان حافظه ی داخلی شناخته شده ایا راست میگه؟ روش دقیقش چیه؟
    دوست عزیز جابجا کردن حافظه داخلی با مموری کارتو شنیده بودم ولی یکی کردن هردوشونو نه دیگه!

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

آخه چ ربطی داشت!
    قبلا مشکلی نداشته. گفت که وقتی میخواستم فیلم پخش کنم گزینه برای همیشه رو برای پلیر خود گوشی ست کردم. که دیگه نمیشه عوضش کرد باید این قسمت رو روی ام ایکس پلیر ست کنم که پیدا نکردم کجای گوشی باید باشه ؟!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آخه چ ربطی داشت!
    قبلا مشکلی نداشته. گفت که وقتی میخواستم فیلم پخش کنم گزینه برای همیشه رو برای پلیر خود گوشی ست کردم. که دیگه نمیشه عوضش کرد باید این قسمت رو روی ام ایکس پلیر ست کنم که پیدا نکردم کجای گوشی باید باشه ؟!
    شما برو اینجا setting>apps>all

برنامه ای که الان پخش کننده شده رو پیدا کن. بزن روش و بعد clear default رو انتخاب کن.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آخه چ ربطی داشت!
    دوست عزیز تکلیف شما هم معلوم نیستا
    پست قبلی اومدی میگین اجرا نمیکنه قبلا میکرده
    الان میاین میگین دیفالت عوض شده و رو MX اجرا نمیکنه این دوتا فرق دارن باهم
    با نصب نبودن کدک هم تو پلی کردن فیلم به مشکل میخورین

پس سعی کنین سوالتونو درست مطرح کنین
    Last edited by runner; 05-12-2014 at 20:32.

11. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

هارد رست گوشی اندرویدی چطوریه؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

هارد رست گوشی اندرویدی چطوریه؟
    بسته به نوع گوشی فرق داره جاش...ممکنه تو بخش storage باشه...یا backup & reset. یا جاهای دیگه[emoji16]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •