میدونم بابا...شوخی کردم
خوب ریستش کن
میدونم بابا...شوخی کردم
خوب ریستش کن
اینجا همه عجوبه ای هستن .
دکمه ی خاموش رو 20 ثانیه نگه داشتم خاموش شد.
روشن کردم خو شد.
اما مشکلش چی بود رو نمیدونم ؟؟؟
نمی دونم منظورت از عجوبه چی بود اما دوست عزیز احتمالا شما یا مدت زیادی بوده که گوشیت رو خاموش نکرده بودی و یا اینکه زیاد باهاش کار کرده بودی و اون رو ریستارت نکرده بودی.
PC هم با تمام عظمتش اگه گاهی اوقات ریستارتش نکنی به مشکل برمی خوره.
من خودم یه بار سیستمم از صبح روشن بود تا شب و ریستارتش نکرده بودم و تو این مدت کلی هم تایپ کرده بودم و آخر شب که ریستارت کردم دیدم که همش ار بین رفته و سیو نشده.
پیشنهاد میشه هر وسیله الکترونیکی که استفاده می کنید ، مثل موبایل رو حداقل روزی یک بار ریستارت یا خاموش و روشن کنید.
دیروز نوکیا تو صفحه توییتر خودش اعلام کرد که آپدیت بل هفته آینده میاد که بعدش دوباره اعلام کرد که اشتباه شده و همون فبریه میاد.
البته احتمال می ره که گوشی های جدیدتر آپدیتشون هفته آینده بیاد و گوشیهای قدیمی تر مثل N8 و C6 و ... در ماه فبریه.
من n8 رواپدیت کردم ورژن 25 رو زدم الان کلا فارسیش از بین رفته حتی عربی هم نداره چیکارباید بکنم
من خودم اگه بخوام گوشیم رو اپدیت کنم باید چکار کنم
یه راهنمایی کلی اینجا بزارید ممنون میشم.
شما می تونی یه خورده صبر کنی تا بل بیاد و نسخه فارسیش رو بگیری و استفاده کنی تا با یه تیر دو نشون زده باشی.
یه تاپیک هست برای راهنمایی آپگرید.
شما میتونین swype روی گوشیتون بریزین که جایگزین کیبورد گوشی میشه و فارسی هم داره
علتش اینه از نمایندگی خریدش نکردین و گوشی شما در اصل برای منطقه ی خاورمیانه تولید نشده بوده و بهمین دلیل کد محصولش بطور خودکار میره فیرمویر غیر این منطقه رو نصب میکنه.. .پس مجبورین همیشه فیرمویر فارسی رو پیدا کنین و از راه فلش کردن نصبش کنین.
بنابراین برای اینکه فارسیش از بین نره هیچوقت از راه software update به نسخه ی بالاتر سیستم عامل آپگریدش نکنین..
این برنامه رو نمیدونم که چطور کارمیکنه لطفا از ابتدا تا انتها راهنمایی کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)