با سلام.
آیا نسخه 12 فیفا برا پی سی هم ارائه میشه
یا فقط کنسولیه ؟
یا اینکه سری قبل یعنی نسخه 11 کنسولی رو برا پی سی با نام نسخه 12 ارائه میکنن ؟
سپاسگذارم.
با سلام.
آیا نسخه 12 فیفا برا پی سی هم ارائه میشه
یا فقط کنسولیه ؟
یا اینکه سری قبل یعنی نسخه 11 کنسولی رو برا پی سی با نام نسخه 12 ارائه میکنن ؟
سپاسگذارم.
سلام،
اينم اولين اسكرين شات رسمي فيفا 12:
منبع:
از اينجا هم مي تونين عكس رو تو سايز اصلي (با حجم وحشتناك 9 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) ببينين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام لطفا تکنیکهای بازی و... رو آموزش میدین؟؟
من با کیبورد بازی میکنم
سایز اصلی این عکس با حجم 50 مگ ، من فشردش کردم و به 7 مگ رسوندمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز اصلی این عکس همون 8.5 مگ هست اینکه برای شما 50 مگ شده سیو کردنی bitmap سیو شده 100 درصد ولی همچین خفن هم نیست گرافیک چهره کاکا... موهای بدون جزئیاتش رو خوب نگاه کنید... همون تکنولوژی Hair Making چند سال پیش هست یک عکس با تکسچر Hair که فقط خم شده قسمت فوقانی سرش کاملا نشون دهنده سادگی تکسچر موهاش هست... راستی کاکا اینقدرام که توی این عکس طراحی شده چهارشونه نیست.... هست؟ هنوز به اون ایده آل لازم نرسیده فیفا در ساخت چهره باید دید برای گیم پلی چه خواهد کرد امیدوارم اخبارش به زودی آنونس بشه
سلام
اگر میشود یکی از دوستان سیو منجیر مودش برای دنلود بگذاره
چند روز پیش یه جا خودم که یکی از مسئولان EA گفته بود که Fifa 12 رو برای پلتفرم های PC.PS3.X360 یه جور عرضه میکنن درست بر عکس سال قبل که نسخه کنسولی زمین تا آسمون با نسخه PC فرق داشت..........
سلام دوستان.
من تو خونه یه Desktop و یه Laptop دارم که با هم شبکه هستن و به راحتی میتونم ازشون برای انتقال فایل و ... استفاده کنم ولی هر چی تلاش می کنم نمی تونم FIFA 11 رو به صورت شبکه با این دو سیستم بازی کنم. کسی میتونه راهنماییم کنه؟
راهنمایی نبود؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)