تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 827 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا هدف فروم همین استفاده از تجربیات و اطلاعات دیگرانه...

با این حساب هاردهای usb 2 نسبت به usb 3+2 سازگاری بیشتری با اونواع دستگاه ها دارن...
    بله هاردهای usb2 سازگاری بیشتری با سایر دستگاهها دارند
    مطمئنید سیگیت هم مثل وسترن قابلیت رمز گذاری داره؟ بقیه هاردها مثل سیلیکون و adata چطور؟.
    فروشنده بازی متاسفانه هارد سیگیتی که تازه خریدم بودم رو یه جا فرمت کرد و امکان تست رو نذاشتن ولی الان در حال دانلود نرم افزار از سایت سیگیت هستم تا مطمئن بشم که آیا قابلیت پسورد گذاری داره یا خیر بنابراین جوابتون کمی طول میکشه !!!
    گرچه در سایتش درباره قابلیت file encryption تاکید کرده بود .
    درمورد سیلیکون پاور باید از نرم افزار Sp Widget برای رمزنگاری استفاده کرد . بقیه برندها هم چندان اطلاعاتی ندارم .

در مورد سیلیکون A 80 ..اینا واقعا ضد ضربست؟(سایت چاره زده گارانتی مادم العمر!!) البته قیمتشم نسبت به مدلای مشابه وسترن و ..کمی بالاتره.
    مثل اینکه ، مکانیسم ضد ضربه بودن هم اینه در هنگام سقوط از بلندی و انواع دیگر ضربه ها دور موتور هارددیسک کاملا پایین میاد و مجددا با حداکثر سرعت شروع به حرکت میکنه . همچنین بدنه آن هم نشکن هست .
    يه صفحه از مجله اسكن كردم درباره مدل silicon power armor a70 هست كه مطالب جالبي داره فقط يه كمي حجمش زياده 800 كيلوبايت!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینکه میگن هاردهای اکسترنال دسکتاپی نسبت به ضربه خیلی حساسن درسته؟

ممنون.
    درسته !!! در واقع همون هارد اینترنال 3.5 اینچی معمولی هست و فرقی با اینترنالها ندارن
    Last edited by ata.royalfalcon; 04-07-2011 at 19:20.

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    آموزش کامل bit-locker در یه فایل pdf
    خودم براتون از یه مجله اسکن کردم و آپلود کردم !!!
    حجم فایل هم 617.47KB هست .
    امیدوارم که خوشتون بیاد !!!
    کد:

آقا دست گلت درد نکنه
    راستی جدیدا از وقتی نرم افزار هارد وسترنم رو آپدیت کردم ، موقعی که کامپیوتر رو خاموش میکنم هاردم خاموش نمیشه و میره رو مود Sleep یعنی چراغش جشمک میزنه! ولی قبلا خاموش میشد

4. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض wd,recivere

سلام.
    برا اينکه ريسييور(ايکلاس 9696) هارد wd essential usb 3را بشناسه چيکار بايد بکنم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    برا اينکه ريسييور(ايکلاس 9696) هارد wd essential usb 3را بشناسه چيکار بايد بکنم؟
    ممنون
    سلام
    از یه usb هاب استفاده بکن ببین فایده ای داره یا نه ، من قبلا هم چندبار هم گفتم که دستگاههایی مثل ----- یا TV و هرچی غیر از کامپیوتر ممکنه usb3 رو نشناسه !!!

اگر هاردتان بدون آداپتور و پرتابل هست بهتره که مدل چهار پورته D-Link 4-Port USB 2.0 Hub رو بخرید حدود 21 هزارتومن هست .این مدل یه آداپتور برق هم داره برای جبران کسری ولتاژ ، چون این هاب ها اتلاف ولتاژ نسبتا زیادی دارن و ممکنه برق کافی نرسه و هارد روشن نشه !!!

اما اگر هاردتان از مدلهای آداپتوری هست مدل A4TECH Hub-64 رو کفایت میکنه . که حدود 8 هزارتومن هست . یا مدلهای مشابه از همین برند .

در نهایت من قول نمیدم مشکل حل بشه . این راه حل برای حل مشکل عدم شناسایی هاردهای اکسترنال usb3 برای دستگاه بازی PS3 هست.

ضمنا ممکنه مشکل از usb3 نباشه بهتره که دفترچه راهنمای ----- رو مطالعه کنین
    1. آیا NTFS رو میشناسه یا خیر . اگر فرمت NTFS رو نمیشناسه مجبورید که فرمت پارتیشن هارو FAT32 کنین .
    2. حداکثر سایز پارتیشن که ----- قادر به شناسایی هست چقدر باید باشه ؟؟؟
    و غیره ....
    Last edited by ata.royalfalcon; 05-07-2011 at 20:32. دليل: توضیحات تکمیلی

7. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست خوبم !!!
    1. هارد اینترنال + باکس + رابط sata to usb + کمی مخلفات مثل کابل و آداپتور برق = هارد اکسترنال
    یعنی پایه و اساس هارد اکسترنال همون هارد اینترنال هست ولی مزیتی که هاردهای اکسترنال دارن قابلیت جابجایی اطلاعات زیاد بدون دردسر هست یعنی کافیه شما یه پورت usb و یه پریز برق پیدا کنین تا بتونین حجم عظیمی از اطلاعات رو جابجا کنین . ولی برای هارد اینترنال باید سیستم خاموش بشه و کیس باز بشه و دردسر های خاص خودشو داره .......
    ولی هارد های اکسترنال که عمدتا usb هستن بدون نیاز به خاموش کردن سیستم میتوان از اطلاعات استفاده کرد .

2. از اونجایی که پرتابل دوترابایت هنوز نداریم پس دسکتاپی باید بخرید و از اونجایی که در بازار عمدتا سیگیت و وسترن موجوده باید یکی از این دوتا رو بخرید .

3. همانطوری که قبلا هم گفتم 2 ترابایتی پرتابل هنوز نداریم و این قیمت برای دسکتاپی هست . درباره کیفیت هارد اکسترنال سیگیت ، یکی از دوستان درباره خاموش نشدن هارد شاکی بودن . چند پست درباره این کیفیت هارد سیگیت ، قضاوت با خودتان (البته شاید این فقط مشکل اون بنده خدا بشه معلوم نیست ، منهم جرات نمیکنم این مدلهای دسکتاپی سیگیت رو به کسی توصیه کنم)

کد:
    و همچنین جوابهای داده شده رو هم بخونین که جالبه !!!

4. سرعت ترانسفر دیتا در usb3 خیلی بالاتر از usb2 هست . یه نمونه از بنچمارک که یکی از دوستان در این پست گزاشتن
    کد:
    در این تایپیک
    کد:
    هاردی که فقط usb2 هست رو میشه به پورت usb3 و usb2 بدون هیچ مشکلی متصل نمود و جای نگرانی نیست .
    هاردی که usb3 داره رو میتوان به پورت usb2 متصل نمود یعنی Backward compatible هستن یعنی ورژنهای قبلی رو میشناسن . اما ممکنه هارد شناسایی نشه . مثل ps3 (کنسول بازی) من که عمرا هارد usb3 رو بشناسه فقط usb2 رو میشناسه دلیلشو هم نمیدونم !!!

5. مدل دیگه ای بجز وسترن به ذهنم نمیرسه این مدلهای جدید وسترن usb2+usb3 هستن و مشکلی نباید داشته باشه .
    دوترابایتی هم طبق لینک زیر 159 هزارتومنه !!!
    کد:
    اطلاعات بیشتر درباره این مدل هم در سایت وسترن
    کد:
    خیلی ممنونم دوست عزیز
    چند تا سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم جواب بدین :

1-هارد دو ترا پرتابل که میگین نیست کلا هنوز ساخته نشده یا ساخته شده ولی تو ایران نیومده ؟؟

2-بعد این هارد وسترنی که معرفی کردین وزنش 1.2 کیلو ـه !! خیلی زیاده که !!
    کلا همه ی هادرهای دسکتاپی حدودا همین وزنن یا این اینجوریه ؟؟

3-از نظر خرابی یا پاک و حذف شدن اطلاعات کدوم هاردها آسیب پذیرترن ؟؟ اینترنال یا اکسترنال ؟؟
    از هاردهای اکسترنال کدوماشون ؟؟ پرتابل یا دکستاپی ؟؟

4-من یه مبدل sata به usb دارم که باش میشه یه جورایی هارد اینترنال رو به اکسترنال تبدیل کرد !!
    به نظرتون با این حجمی که هاردهای دسکتاپی دارن یه هارد اینترنال بخرم بهتر نیست ؟؟
    آخه زیاد جابجایی ندارم !! به نظر شما اینترنال بخرم یا اکسترنال ؟؟
    این رو هم اضافه کنم که الان یه هارد 160 و یه 1 ترای داخلی دارم !! وجود 3 تا هارد داخلی ممکنه مشکلی پیش بیاره ؟؟ مثلا از لحاظ خرابی و سرعت و ...

5-قیمت هاردهای اینترنال چجوره ؟؟ 2 ترا بایتش چقدره ؟؟
    بهترین هاردی اینترنالی که میشه تا 150 تومن خرید چیه ؟؟

خیلی ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم دوست عزیز
    چند تا سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم جواب بدین :

1-هارد دو ترا پرتابل که میگین نیست کلا هنوز ساخته نشده یا ساخته شده ولی تو ایران نیومده ؟؟
    نه دوتراي پرتابل ساخته نشده هنوز !!! ولي فكر كنم به زودي ساخته بشه .
    2-بعد این هارد وسترنی که معرفی کردین وزنش 1.2 کیلو ـه !! خیلی زیاده که !!
    کلا همه ی هادرهای دسکتاپی حدودا همین وزنن یا این اینجوریه ؟؟
    والا من اين هارد وسترن خودم رو هنوز نبردمش رو ترازو ولي خب مدلهاي دسكتاپي براي جابجايي زياد ساخته نشده پس نبايد نگران وزنش باشيد . سيگيت هم تقريبا همين قدر وزن داره.
    3-از نظر خرابی یا پاک و حذف شدن اطلاعات کدوم هاردها آسیب پذیرترن ؟؟ اینترنال یا اکسترنال ؟؟
    از هاردهای اکسترنال کدوماشون ؟؟ پرتابل یا دکستاپی ؟؟
    نميشه دقيق گفت ، خرابي هاي هارد بيشتر بستگي به نحوه نگهداري و كيفيت هارد داره .
    4-من یه مبدل sata به usb دارم که باش میشه یه جورایی هارد اینترنال رو به اکسترنال تبدیل کرد !!
    به نظرتون با این حجمی که هاردهای دسکتاپی دارن یه هارد اینترنال بخرم بهتر نیست ؟؟
    آخه زیاد جابجایی ندارم !! به نظر شما اینترنال بخرم یا اکسترنال ؟؟
    این رو هم اضافه کنم که الان یه هارد 160 و یه 1 ترای داخلی دارم !! وجود 3 تا هارد داخلی ممکنه مشکلی پیش بیاره ؟؟ مثلا از لحاظ خرابی و سرعت و ...
    اتفاقا من يدونه از اين تبديلها خريدم ولي نميدونم چرا جرات نميكنم ازش استفاده كنم ، ممكنه اين تبديلها استاندارد نباشند و باعث صدمه به هارد بشه و شايد هيچ مشكلي ايجاد نكنه . من نميتونم در اين مورد نظر قطعي بدم . بستگي به شانس و كيفيت تبديل داره .

تنها زماني از هارد اينترنال استفاده كنين كه
    1. اصلا جابجايي نداشته باشيد . (خيلي مهم)
    2. پاور مناسب داشته باشيد .
    3. مادربردتان پورت مازاد داشته باشه .
    4. از اطلاعات هارد بطور دائم و زياد استفاده ميكنين ، پس سرعت بالاي ساتا براي شما يه مزيت خواهد بود. بعنوان مثال اگر يه فروشگاه محصولات فرهنگي داشته باشد كه دائما براي مشتريان فيلم و كارتون رايت ميكنين سرعت رايت در هارد هاي اينترنال خيلي بالاتر خواهد بود تا هارد اكسترنال ، به شرطي كه رايتر شما هم ساتا باشه .
    مثلا يكي از دلايلي كه من هارد اكسترنال خريدم اين بود كه من زياد از اطلاعات استفاده نميكردم پس دليلي نداشتم كه دائما هارد رو روشن بذارم به جرات ميتونم بگم كه از 6 هارد اكسترنالي كه دارم 5 تاش از زمستان سال پيش تا الان روشن نشده !!! و اين يعني كاهش استهلاك . همچنين دليل ديگه اين بود كه من لپتاپ دارم و امكان نصب همزمان چندين هارد اينترنال وجود نداشت.
    خلاصه بايد هدفتون رو دقيق مشخص كنين.

ضمنا من قبلا كه سستم دسكتاپي داشتم سه تا هارد اينترنال روي سيستم نصب كرده بودم و هيچ مشكلي نداشتم چون هم پاور قوي داشتم 500 وات گرين و هم مادربردم پورت ساتا به اندازه كافي داشته . دوتا 1.5ترا و يكي 320 گيگ جمعا بيش از سه ترابايت هارد اينترنال نصب بود .
    5-قیمت هاردهای اینترنال چجوره ؟؟ 2 ترا بایتش چقدره ؟؟
    بهترین هاردی اینترنالی که میشه تا 150 تومن خرید چیه ؟؟

خیلی ممنونم
    در مورد هارد اينترنال من اطلاعاتم بروز نيست . چندين جور هارد اينترنال داريم كه هركدومش بنا به نوع استفاده مفيد هستن مثلا هارد اينترنال وسترن بلك بعلت سرعت بالا خيلي مناسب براي نصب ويندوز هست اما هارد اينترنال وسترن گرين مناسب براي آرشيو هست .
    خلاصه يه تايپيك هم براي هارد اينترنال داريم اگر اونجا بپرسيد جواب دقيقتر ميگيريد.
    Last edited by ata.royalfalcon; 05-07-2011 at 09:05.

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دست گلت درد نکنه
    راستی جدیدا از وقتی نرم افزار هارد وسترنم رو آپدیت کردم ، موقعی که کامپیوتر رو خاموش میکنم هاردم خاموش نمیشه و میره رو مود Sleep یعنی چراغش جشمک میزنه! ولی قبلا خاموش میشد
    ممنون
    براي اون مشكل ، با هاردم تست ميكنم و نتيجشو ميگم !!!

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alfredooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امروز یه Seagate Goflex Agent 1GB گرفتم
    با تشکر از راهنمایی های عطا جون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز یه Seagate Goflex Agent 1GB گرفتم
    با تشکر از راهنمایی های عطا جون
    ممنون دوست من !!!
    اگه زحمتي نيست يه تست سرعت هم تو اين تاپيك زير هم بذاريد.
    کد:
    راستي : يك ترا هست ديگه ، يك گيگ كه نميشه !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 05-07-2011 at 15:05.

داره خودمونی میشه alfredooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون دوست من !!!
    اگه زحمتي نيست يه تست سرعت هم تو اين تاپيك زير هم بذاريد.
    کد:
    راستي : يك ترا هست ديگه ، يك گيگ كه نميشه !!!
    LOOOOL آره 1 ترابایت
    حتما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •