سلام دوست خوبم !!!
.gif)
1. هارد اینترنال + باکس + رابط sata to usb + کمی مخلفات مثل کابل و آداپتور برق = هارد اکسترنال
یعنی پایه و اساس هارد اکسترنال همون هارد اینترنال هست ولی مزیتی که هاردهای اکسترنال دارن قابلیت جابجایی اطلاعات زیاد بدون دردسر هست یعنی کافیه شما یه پورت usb و یه پریز برق پیدا کنین تا بتونین حجم عظیمی از اطلاعات رو جابجا کنین . ولی برای هارد اینترنال باید سیستم خاموش بشه و کیس باز بشه و دردسر های خاص خودشو داره .......
ولی هارد های اکسترنال که عمدتا usb هستن بدون نیاز به خاموش کردن سیستم میتوان از اطلاعات استفاده کرد .
2. از اونجایی که پرتابل دوترابایت هنوز نداریم پس دسکتاپی باید بخرید و از اونجایی که در بازار عمدتا سیگیت و وسترن موجوده باید یکی از این دوتا رو بخرید .
3. همانطوری که قبلا هم گفتم 2 ترابایتی پرتابل هنوز نداریم و این قیمت برای دسکتاپی هست . درباره کیفیت هارد اکسترنال سیگیت ، یکی از دوستان درباره خاموش نشدن هارد شاکی بودن . چند پست درباره این کیفیت هارد سیگیت ، قضاوت با خودتان (البته شاید این فقط مشکل اون بنده خدا بشه معلوم نیست ، منهم جرات نمیکنم این مدلهای دسکتاپی سیگیت رو به کسی توصیه کنم)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و همچنین جوابهای داده شده رو هم بخونین که جالبه !!!
4. سرعت ترانسفر دیتا در usb3 خیلی بالاتر از usb2 هست . یه نمونه از بنچمارک که یکی از دوستان در این پست گزاشتن
کد:
در این تایپیک
کد:
هاردی که فقط usb2 هست رو میشه به پورت usb3 و usb2 بدون هیچ مشکلی متصل نمود و جای نگرانی نیست .
هاردی که usb3 داره رو میتوان به پورت usb2 متصل نمود یعنی Backward compatible هستن یعنی ورژنهای قبلی رو میشناسن . اما
ممکنه هارد شناسایی نشه . مثل ps3 (کنسول بازی) من که عمرا هارد usb3 رو بشناسه فقط usb2 رو میشناسه دلیلشو هم نمیدونم !!!
5. مدل دیگه ای بجز وسترن به ذهنم نمیرسه این مدلهای جدید وسترن usb2+usb3 هستن و مشکلی نباید داشته باشه .
دوترابایتی هم طبق لینک زیر 159 هزارتومنه !!!
کد:
اطلاعات بیشتر درباره این مدل هم در سایت وسترن
کد: