تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 217 از 515 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان من تو چند مورد مشکل داشتم , ممنون میشم راهنمایی کنید .
    من هندسه ام واسه تست زدن خیلی بده , چون معلممون اصلا 1 تست هم باهامون تا حالا کار نکرده . اینطور که به نظر میرسه معلم امسالمون هم پس باید خودم بشینم بخونم . به نظرتون من از روی کدوم کتاب بخونم درس هاش و نکته ها رو ؟ + تست
    جزوه ی گام اول رو دیدم واسه هندسه , یه فرمول هایی دیدم که تا حالا حتی چشمم هم بهشون نخورده بود , به نظرتون حفظ کردن این همه فرمول لازمه ؟

در مورد فیزیک هم تقریبا همینطور هست , به نظرتون کدوم کتاب درس + تست بهتره ؟
    و اینکه مثلا برای فصل 4 فیزیک 1 کدوم فرمول ها رو باید از حفظ کنیم ؟ فقط همینای کتاب ؟ چون معلممون یکم زیاد فرمول گفته ...

و آخریش هم اینکه واسه تمرین قرابت معنایی ( با پاسخ تشریحی) و آرایه ها از کدوم کتاب استفاده کنم به نظرتون ؟

ممنون

هندسه کتابای خوشخوان خوبن ااز نظر من البته واقعا تفاوت کتاب های مختلف اونقدر نیست مهم اینه که تو با کدومش راحت باشی
    اگه منظورت فصل اینه و نور ایناست که همه فرمولای بیخودی رو بریز دور که چرته فقط اصلی ها رو حفظ کن که سر کنکور قاط نزنی اگه درس رو بفهمی میتونی با همون چندتا اصلیا حلش کنی
    بقیه که مثبت و منفیش عوض میشه

فیزیک باز یه نگاه به خوشخوان و یه نگا به درسنامه های اندیشه سازانای قدیمی بنداز مفهئمی یاد میده
    ببین کدومو میخوای با همون بخون

و اخریش هم من نمیدونم ولی توروخدا قرابت معنایی رو دست کم نگیرین ده تا قرابت معنایی میشه حدود چهل درصد حیفه از دست بره نزدیکه نصفش قرابت معناییه فقط میدونم با تمرین و تست هر چه بیشتر میتونی هر ده تاشو درست بزنی

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

من یه چیز دیگه هم بگم

اکثر بچه ها با تستای هندسه و گسسته مشکل دارن و با دیف خیلی بیشتر حال میکنن
    خیلیاشون این دو رو نمیخونند
    نمیخوام ناامیدتون کنم ولی یکی بود که واسه هردوش کلاس میرفت و کلی تست و خلاصه پوکونده بود سال 87 کنکور داد حتی یه تست هم از این دوتا نزد
    ولی تو گسسته به نظر من احتمال رو راحت میشه زد ولی نظریه اعدا خیلی کار میبره و.....
    یه توصیه دوستانه

هیچ وقت یه کتاب رو به طور کامل حذف نکنید حداقل مباحثی که براتون راحت تره بخونین

البته حرف منو دم دمای کنکور بهتر میفهمین

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا ببخشید من دوباره سوال میکنم
    من گفتم یکی از اقوام ما فارغ التحصیل انسانی هست ایا میتونه تجربی کنکور بده؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

ترازم دقیقاً همون تراز قبلیم شد... حتی یک واحد افزایش تراز هم نداشتم!!!

4. 10 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اقا ببخشید من دوباره سوال میکنم
    من گفتم یکی از اقوام ما فارغ التحصیل انسانی هست ایا میتونه تجربی کنکور بده؟؟؟؟
    هر کسی میتونه بر حسب علاقش هر رشته ای که بخواد شرکت کنه (صرف نظر از رشته ی تحصیلی اش) ! نخوندین دفترچه رو ؟

6. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر کسی میتونه بر حسب علاقش هر رشته ای که بخواد شرکت کنه (صرف نظر از رشته ی تحصیلی اش) ! نخوندین دفترچه رو ؟
    چرا اون یه تیکشو خوندم ولی یه خورده واسم مبهم بود میخواستم دقیقا بدونم دمت گرم مرسی

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان یه مطلب جالب رو اینجا می ذارم که شاید کمتر کسی به اون توجه کنه و خود من از همین امروز میخوام اجرا کنم : ( کلیه ی مطالب رو خودم از کتاب کنکورت را قورت بده ، خلاصه کردم )

مراحل یک یادگیری کامل :

• ادراک و فهمیدن »» دیدن و خواندن مطالب به شکل فعالانه (مطالعه ی فعال)
    • تسلط »» حل تست های موضوعی و آشنا شدن با نکات و راه حل های کوتاه

{ در این مرحله اشکال گیری و آشنا شدن با جزئیات موضوع اهمیت دارد }

• ارزیابی »» شرکت در آزمون های تستی (حل تست های «آزمون» کتابهای تست با در نظر گرفتن زمان)

{ اهداف : تکرار مطالب آموخته شده ، مشخص شدن اشکالات درسی پنهان ، ارزیابی سطح علمی ، بهبود رفتار امتحانی }

• نگهداری »» استفاده از روش های مختلف مرور
    • جمع بندی »» اهمیت در ماه های نزدیک به کنکور

مراحل یک مطالعه ی فعال (قسمت اول یادگیری) ( مناسب برای دروس خواندنی و موضوعات کوچکتر )

• پیش خوانی »» انتخاب یک موضوع و تمرکز روی آن ، مشخص کردن عناوین اصلی و فرعی متن ، تصویر سازی از موضوع ، مطالعه ی عبارات و جملات درشت و عبارات مخصوص جمع بندی ، طرح سوالاتی از موضوع مورد نظر در ذهن
    • خواندن »» شروع مطالعه با انتخاب یک پاراگراف ، عبارت خوانی کردن ، تلاش برای یافتن هدف و مقصود نویسنده از پاراگراف ، استخراج مفهوم اصلی پاراگراف و بررسی دقیق تمامی شکل ها ، مثال ها و مسائل مربوط در داخل کتاب درسی
    • پس دادن »» بازگویی مختصر و مفید پاراگراف خوانده شده ( عدم توانایی انجام این کار = برگشت به مرحله ی دوم ) ، طرح پرسش هایی از پاراگراف و یادداشت آنها در حاشیه ی کتاب درسی یا برگه ای کاغذ ، یادداشت نکات و مفاهیم استخراج شده از پاراگراف در حاشیه ی کتاب یا ...
    • آزمون دادن ( این مرحله برای زمانی است که متن یا فصل تمام شده است ) »» پاسخ به سوالات انتهایی موضوع مورد نظر یا فصل ( عدم توانایی = برگشت به مرحله ی دوم ) ، یادداشت نکات استخراج شده از سوالات
    • ترمیم و تکمیل »» حل کردن نمونه سوالات مربوط (با اطمینان از فهم مطالب)
    • مرور و تسلط ( اجرای این مرحله می تواند بعداً صورت گیرد ) »» حل تست های «تمرین» مشخص شده در کتابهای تست (با اطمینان از فهم مطالب)

9. 7 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسی از دوستان کتاب کلاس دیف ۱ رمزینه (مهربان) رو داره؟می تونه از صفحه ۳۳۵ اش (روش دوم در مجانب مایل) یه عکس بندازه؟ (این کتاب من مشکل چاپی داره این صفحه پیوستگی چاپ شده)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1 - سلام. من میخواستم کنار کنکور ریاضی، کنکور زبان هم بدم. نه اینکه بخوام برای جفتش تا حد مرگ بخونم‌ها، نه. هدفم روی موفقیت تو کنکور ریاضیه، منتهی گفتم یه کنکور زبان هم بغلش بدیم البته مطمئن نیستم که سطح زبانم برای تخصصی زیرگروه 1 زبان کافی باشه، برای همین میخوام تو زیرگروه 4ش شرکت کنم (اگه شرکت کنم). اختصاصی‌های این زیرگروه چه‌جوریاس؟ و اینکه اصلاً خوبه که من تو کنکور زبان هم شرکت کنم؟
    2 - این کد پرونده و كد سوابق تحصيلِ رو از کجا باید پیدا کنم؟

با تشکر

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم میخوام کنکور زبان بدم. این صفحه ثبت نام رو هم باز نکردم. کار خاصی نباید بکنم که؟ یعنی همون یه دونه کارت برای ریاضی و زبان کافیه و فقط باید هنگام ثبت نام انتخاب کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1 - سلام. من میخواستم کنار کنکور ریاضی، کنکور زبان هم بدم. نه اینکه بخوام برای جفتش تا حد مرگ بخونم‌ها، نه. هدفم روی موفقیت تو کنکور ریاضیه، منتهی گفتم یه کنکور زبان هم بغلش بدیم البته مطمئن نیستم که سطح زبانم برای تخصصی زیرگروه 1 زبان کافی باشه، برای همین میخوام تو زیرگروه 4ش شرکت کنم (اگه شرکت کنم). اختصاصی‌های این زیرگروه چه‌جوریاس؟ و اینکه اصلاً خوبه که من تو کنکور زبان هم شرکت کنم؟
    2 - این کد پرونده و كد سوابق تحصيلِ رو از کجا باید پیدا کنم؟

با تشکر
    دوست عزیز من جواب سوال دومتونو میدم:
    کد سوابق تحصیلی رو باید از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی یکی از اون 3-4 موضوع اولش نوشته دریافت کد سوابق...
    از اونجا باید بگیری

14. این کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •