خوب عزيز چطور اين ارور تا حالا نمي اومد ؟
اي پي ها معلومه بايد دستي وارد بشه خوب منم همينكارو كردم تازه دستيم ندم مودم خودش سيستم dhcp داره كه اتومات آي پي ميده ولي خوب تا دستي آي پي ندم كه شبكه نميشه
در مورد مسئله سوم هر مودم با يك مك آدرس ميتونه آن بشه نه يك آي پي چون سرويس مخابرات شيره و همه كساييكه با من روي يك پورت باشن آي پيشون يكيه
تو جاي ديگري هم كه از مخابرات سرويس داره اين ارور مياد اونجا يك سيستم فقط وصله در مورد اون چي ؟ اين ارور تازگي مياد روي اون سيستم از اول بود روي سيستم هاي من سه روزه مياد
پس سوال من باز بي جواب موند .gif)
لطفا یه بار دیگه مشکلتون/سوالتون رو واضح و مخصوصا "با استفاده از آیین نگارش" مناسب مطرح کنید.gif)
این اوضاع منه با مخابرات (خراسان جنوبی)

با این پینگ مارپله هم میشه آنلاین زد به نظر شما ؟
شما با سرور توی لندن تست گرفتی! بیا دور و بر خودمون تست بگیر. نزدیکترین سرور حاشیه جنوب غربی خلیج فارس هستش.
برای مار و پله چون زمان مطرح نیست به راحتی میتونید بازی کنید. لطفا افکار عمومی رو منحرف نکنید.gif)
سلام
این پینگ چی هست ؟
و این چه برنامه ایه که این اطلاعات رو نشون میده ؟( لینک دانلود لطف می کنید ؟)
توی شبکه، به وقفه ی زمانی رسیدن دستورات شما به مقصد رو پینگ میگن. یعنی مثلا توی کانتر وقتی شما شلیک رو میزنی، X قدر طول میکشه تا دستور شما به مقصد (سرور) برسه و گلوله شلیک بشه؛ که واحد پینگ میلی ثانیه هستش. یعنی کسی که پینگ 1000 داره، یک ثانیه بعد از صدور دستور شلیک طول میکشه تا گلوله اش شلیک بشه و احتمالا توی این مدت هد شات شده
پنگ برای داخل کشور تا 100 و خارج کشور تا 200-300 نسبتا مناسبه. البته اینها ارقام حدودی و نسبی هستند، بسته به استفاده ی شما، حداکثر پینگ جهت ارتباط نسبتا REAL میتونه تغییر کنه.
اینجا میتونید "پینگ"، "سرعت دانلود" و "سرعت آپلود" خودتون رو اندازه گیری کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید