تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 217 از 265 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

اطلاعات شما از اساس غلطه....

1- اون آی پی مخابرات نیست گت وی مودم شما هست
    2- وقتی قراره بیشتر از یک سیستم وصل شه به مودم واحد باید ip ها در هر سیستم دستی وارد شه تا تداخل پیش نیاد.
    3- ای پی استاتیک نیست اما دینامیک بودنش به معنی شیر نیست....در هر لحظه فقط یک مودم با یک آی پی در دنیای نت میتونه حضور داشته باشه و این اساس شبکه جهانی اینترنته .....
    خوب عزيز چطور اين ارور تا حالا نمي اومد ؟
    اي پي ها معلومه بايد دستي وارد بشه خوب منم همينكارو كردم تازه دستيم ندم مودم خودش سيستم dhcp داره كه اتومات آي پي ميده ولي خوب تا دستي آي پي ندم كه شبكه نميشه
    در مورد مسئله سوم هر مودم با يك مك آدرس ميتونه آن بشه نه يك آي پي چون سرويس مخابرات شيره و همه كساييكه با من روي يك پورت باشن آي پيشون يكيه
    تو جاي ديگري هم كه از مخابرات سرويس داره اين ارور مياد اونجا يك سيستم فقط وصله در مورد اون چي ؟ اين ارور تازگي مياد روي اون سيستم از اول بود روي سيستم هاي من سه روزه مياد
    پس سوال من باز بي جواب موند
    Last edited by شـیـفــو; 07-04-2011 at 17:20.

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

این اوضاع منه با مخابرات (خراسان جنوبی)

با این پینگ مارپله هم میشه آنلاین زد به نظر شما ؟

3. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr Mohabat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    این پینگ چی هست ؟
    و این چه برنامه ایه که این اطلاعات رو نشون میده ؟( لینک دانلود لطف می کنید ؟)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب عزيز چطور اين ارور تا حالا نمي اومد ؟
    اي پي ها معلومه بايد دستي وارد بشه خوب منم همينكارو كردم تازه دستيم ندم مودم خودش سيستم dhcp داره كه اتومات آي پي ميده ولي خوب تا دستي آي پي ندم كه شبكه نميشه
    در مورد مسئله سوم هر مودم با يك مك آدرس ميتونه آن بشه نه يك آي پي چون سرويس مخابرات شيره و همه كساييكه با من روي يك پورت باشن آي پيشون يكيه
    تو جاي ديگري هم كه از مخابرات سرويس داره اين ارور مياد اونجا يك سيستم فقط وصله در مورد اون چي ؟ اين ارور تازگي مياد روي اون سيستم از اول بود روي سيستم هاي من سه روزه مياد
    پس سوال من باز بي جواب موند
    لطفا یه بار دیگه مشکلتون/سوالتون رو واضح و مخصوصا "با استفاده از آیین نگارش" مناسب مطرح کنید

این اوضاع منه با مخابرات (خراسان جنوبی)

با این پینگ مارپله هم میشه آنلاین زد به نظر شما ؟
    شما با سرور توی لندن تست گرفتی! بیا دور و بر خودمون تست بگیر. نزدیکترین سرور حاشیه جنوب غربی خلیج فارس هستش.
    برای مار و پله چون زمان مطرح نیست به راحتی میتونید بازی کنید. لطفا افکار عمومی رو منحرف نکنید

سلام
    این پینگ چی هست ؟
    و این چه برنامه ایه که این اطلاعات رو نشون میده ؟( لینک دانلود لطف می کنید ؟)
    توی شبکه، به وقفه ی زمانی رسیدن دستورات شما به مقصد رو پینگ میگن. یعنی مثلا توی کانتر وقتی شما شلیک رو میزنی، X قدر طول میکشه تا دستور شما به مقصد (سرور) برسه و گلوله شلیک بشه؛ که واحد پینگ میلی ثانیه هستش. یعنی کسی که پینگ 1000 داره، یک ثانیه بعد از صدور دستور شلیک طول میکشه تا گلوله اش شلیک بشه و احتمالا توی این مدت هد شات شده
    پنگ برای داخل کشور تا 100 و خارج کشور تا 200-300 نسبتا مناسبه. البته اینها ارقام حدودی و نسبی هستند، بسته به استفاده ی شما، حداکثر پینگ جهت ارتباط نسبتا REAL میتونه تغییر کنه.
    اینجا میتونید "پینگ"، "سرعت دانلود" و "سرعت آپلود" خودتون رو اندازه گیری کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by resident; 07-04-2011 at 19:31.

6. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

لطفا یه بار دیگه مشکلتون/سوالتون رو واضح و مخصوصا "با استفاده از آیین نگارش" مناسب مطرح کنید
    شما با سرور توی لندن تست گرفتی! بیا دور و بر خودمون تست بگیر. نزدیکترین سرور حاشیه جنوب غربی خلیج فارس هستش.
    برای مار و پله چون زمان مطرح نیست به راحتی میتونید بازی کنید. لطفا افکار عمومی رو منحرف نکنید
    والا سرورهای بازیها بیشتر همون طرفان، این طرف هرچی میخواد باشه باشه پینگ.
    در بهترین حالت من پینگم روی 400ـه.

قبلا فن آوا داشتم که زیادی دیسکانکت میشد و پینگشم تعریفی نداشت. اینم داره کم کم مثل اون میشه. من یکی از دوستام از مخابرات مشهد داره تست گرفت به لندن پینگش 179 :|||||||

من مودمم یه کم قدیمیه، مشکل از اون که نمیتونه باشه ؟

خدایی رو اعصابه این نت های اینجا.

ویرایش: اینم ماله دوستمه:

128 مخابرات مشهد.
    Last edited by R.P.G; 07-04-2011 at 19:52.

داره خودمونی میشه Mr Mohabat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

توی شبکه، به وقفه ی زمانی رسیدن دستورات شما به مقصد رو پینگ میگن. یعنی مثلا توی کانتر وقتی شما شلیک رو میزنی، X قدر طول میکشه تا دستور شما به مقصد (سرور) برسه و گلوله شلیک بشه؛ که واحد پینگ میلی ثانیه هستش. یعنی کسی که پینگ 1000 داره، یک ثانیه بعد از صدور دستور شلیک طول میکشه تا گلوله اش شلیک بشه و احتمالا توی این مدت هد شات شده
    پنگ برای داخل کشور تا 100 و خارج کشور تا 200-300 نسبتا مناسبه. البته اینها ارقام حدودی و نسبی هستند، بسته به استفاده ی شما، حداکثر پینگ جهت ارتباط نسبتا REAL میتونه تغییر کنه.
    اینجا میتونید "پینگ"، "سرعت دانلود" و "سرعت آپلود" خودتون رو اندازه گیری کنید.

HTML کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

نرم افزار خاصی نداره که این اطلاعات رو نشون بده ؟
    این تصاویری که دوستان اینجا میزارن از همین سایت گرفتن؟
    بله همه ی این تصاویر از همین سایته
    شما میری این سایت و از هر سروری که خواستی تست می گیری و سزعت آپلود و دانلود و پینگ رو مشخص میکنه
    اگه روی Begin test کیلیک کنی خودش نزدیک ترین سرور رو انتخاب می کنه و از همون تست می گیره(نزدیک ترین سرور به شما با یه رنگ دیگه و پر رنگ توی نقشه ی جهان مشخص شده)

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

14

سلام

• آخرین قبض تلفن پرداخت شده
    • کپی شناسنامه مستاجر
    • کپی کارت ملی مستاجر
    • کپی اجاره نامه
    ممنون از پاسخت... 256 نمیدن؟ من مودمم tp link td 8811 هست به نظر شما مشکلی به وجود نمیاد؟ اصلا مودم خوبی هست؟ واسه آبنمان چقدر میگیرن؟ وگیر اضافه نمیدن؟!! شرمنده زیاد پرسیدم..

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

لطفا یه بار دیگه مشکلتون/سوالتون رو واضح و مخصوصا
    يك صفحه ميرفتيد عقب ميديدا
    سوال كاملا واضحه
    با اين ارور چيكار كنم

---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

ممنون از پاسخت... 256 نمیدن؟ من مودمم tp link td 8811 هست به نظر شما مشکلی به وجود نمیاد؟ اصلا مودم خوبی هست؟ واسه آبنمان چقدر میگیرن؟ وگیر اضافه نمیدن؟!! شرمنده زیاد پرسیدم..
    همه سوال هاي شما قبلا جواب داده شده
    دقت كنيد
    1. در اجاره نامه حتما شماره تلفن هم بايد قيد شده باشه برخي مناطق مخابراتي البته مسئولش گير ميده به اين امر مثل منطقه وليعصر يا مركز حافظ يا مركز بهشتي
    2. سرعت 128 به بالا فعلا گرفتنش درد سر داره بايد يا دانشجوي فوق باشي يا استاد دانشگاه و اينا هرمنطقه البته شرايط خاص خودشو باز داره مثلا در مركز حافظ تهران به دانشجو با نامه هم نميدن
    3. مودمتون هيچ مشكلي نداره
    4. هزينه سرويس مخابرات ماهانه 10 هزار تومانه بدون هيچ مبلغ اضافي چه استفاده بكنيد چه نكنيد هزينه ديگري نداره

12. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

يك صفحه ميرفتيد عقب ميديدا
    سوال كاملا واضحه
    با اين ارور چيكار كنم
    LAN IP رو تغییر بده...

راه حلي بجز تعويض آي پي سيستم اولم نداريد كه اينو بشه حل كرد ؟ ديگه ارور نده
    نه!

اون دوستی که پینگش بالا هست شما رو خطت نویز نداری؟برو تنظیمات مودم دنبال SNR Margin و Attenuation بگرد ببین چه اعدادی هستند..بعد اسپلیترتو چک کردی؟فاصلت تا مرکز زیاده؟

پینگ من متوسط با سرورهای مختلف 200-300 هست

Last edited by Kianoosh; 08-04-2011 at 00:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •