تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 380 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز نمیدونم خودتون به این نتیجه رسیدید ویا اینکه این حرف رو از جائی نقل قول میکنید که نمیشه پلاسما و ال سی دی ها رو با هم مقایسه کرد .به هر جهت با این گفته کاملا مخالفم دلیل این مسئله هم اینست که هر دو با نام تلویزیون شناخته شده و کارکرد یکسانی دارند (پخش تصویر و صدا ) و بحث سر این که کیفیت کدامیک از این HDTV ها بهتر هستش .
    چه ال سی دی و یا پلاسما همگی در قالب HDTV ها جای میگیرند و از این رو میشه اونها رو با هم مقایسه کرد .
    شما فرمودید که کیفیت تصویر تلویزیون le8300x خیلی بالاست و full hd هست ولی در جواب شما باید بگم که تلویزیون LE8300 هم مثل اکثر تلویزیونهای امروزی فول اچ دی هستش و این مسئله به تنهائی نمیتونه ضامن کیفیت یک تلویزیون باشه اگه این جوری بود که خوب تمام تلویزیونهای فعلی باید کیفیت بالائی داشته باشند و دیگه نیاز به بحث نبود در صورتی که اکثر استفاده ما از HDTV های امروز دیدن تصاویر SD هستش و خوب بیشتر بحث ما در مورد LE8300 در مورد همین تصاویر هستش گر چه که تصاویر اچ دی اون هم کیفیت قابل قبولی نداره . چون نکته اصلی کیفیت بد رنگهای اون هستش و به نظر میاد کواترون بودن فقط میتونه یک حربه تبلیغاتی باشه ، در واقع اگه کواترون یه تکنولوژی به درد بخور بود تا به حال تمام رقیبان این شرکت به دنبال اون رفته بودند ، چون امروزه اکثریت شرکتها در یک رقابت تنگاتنگ با یکدیگر قرار دارند و حتی مشاهده نمیشه که شرکت دیگه ای به دنبال کپی کردن این مسئله رفته باشه چه برسه به اینکه بخواد تو این زمینه سرمایه گذاری کنه . برای مثال تکنولوژی سه بعدی که شرکتها یکی پس از دیگری به اون دست یافتند ویا تکنولوژی Local Dimming که شرکتها یکی پس از دیگری برای بالابردن کیفیت تصویر و عقب نموندن از دیگران رقیبان تی وی های خود را بدان مجهز میکنند .
    در ضمن جناب behzad habib به نکته درستی اشاره کردند که کواترون بودن باعث افت دقت رنگها شده برای این منظور میتونید به سایت hdtvtest مراجعه کنید و ریویو های مربوطه به شارپ رو مطالعه کنید .

البته من با گیرنده دیجیتال داخلی شارپ تصاویر رو دریافت میکردم واز کیفیت تصاویر اون ناراضی بودم ، حال شما حساب کنید اگه تصاویر به صورت انالوگ دریافت میشد کیفیت از اینی هم که بود پائین تر می رفت .به همین دلیل عرض میکنم که توضیحات شما به هیچ عنوان قانع کننده نیست . مشگل اصلی این تی وی کیفیت پائین رنگهای اون هستش نه اینکه پنل ساخت کدام کشور ویا دارای چه تکنولوژی هست و تصویر آنالوگ دریافت میشه ویا دیجیتال . در واقع به استناد حرفهای شما باید در موقع خرید ببینیم پنل ساخت کدوم کشور و چه تکنولوژیهائی رو داراست و بعد خود پنل رو ورداریم بیاریم خونه و هر کس پرسید تصویرش کو ، بگیم که تکنولوژی زیاد داره ، مگر به جز این هست که در موقع خرید بابت بسیاری از این تکنولوژی های غیر قابل استفاده حداقل در کشور خودمون باید پول بدیم و دست آخر خیلی از اونها رو استفاده نکنیم .
    به نظر من کواترون هم میتونه یکی از این تکنولوژی های به درد نخور باشه که بابتش به راحتی از ما پول میگیرند و ای کاش حداقل تاثیری در کیفیت تصویر داشت که متاسفانه نتیجه عکس میده .
    با تشکر

تایید میشه
    همین امروز یا دیروز خبری بر روی flatpanelshd قرار گرفت که 11 نفر که قصد سرقت اطلاعات تکنولوژی oled سامسونگو داشتن توسط پلیس کره دستگیر شدن، یاداوری می کنم که oled سامسونگ قراره تا سال 2013 وارد بازار بشه.
    این در حالیه که ال جی قراره اولین تلویزیون oled شو، نیمه دوم امسال وارد بازار کنه که تکنولوژی بکار رفته در oled هاش با سامسونگ کاملا متفاوته.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تابحال معلوم نشده دست کیا پشت پردست، منظورم ازین حرف این بود که رقابتا تو تکنولوژی TV خیلی نزدیکه، یکیش تکنولوژی بروز و پرکاربردی مثل oled های قابل انعطاف هست،
    تکنولوژی کواترون شارپ هم چیزیه که من به شخصه تو هیچ سایت و بررسی ندیدم از رنگهاش تعریفی بشه یا اینکه شرکتی بخواد همچین چیزیو بعنوان رقیب در نظر بگیره و تا الآن سعی کنه ازش کپی برداره؛ یا که این تکنولوژی دروازه ی جدیدی به روی رنگهای طبیعی باشه که بشر 30 سال ازش غافل بوده حالا هم یه نفر مثل استیو جابز خدابیامرز تو شارپ پیدا شده و بعد 30 سال فهمیده که تا الآن تکنولوژی رنگمون مشکل داشته و اون مشکل نبود رنگ زرده!
    نزدیکه 30 ساله ما داریم تصاویر رنگیو با همین 3 رنگ معروف به رنگهای اصلی میبینیم.

این مطالب مربوط به دوران دبستانه ولی مجبور شدم یاداوری کنم.
    ما 3 رنگ اصلی داریم که با درصد های مختلف ترکیب این 3 رنگ هر رنگیو تو طبیعت می تونیم تولید کنیم، مثلا با ترکیب رنگ قرمز + رنگ سبز = رنگ زرد بوجود میاد. اما با ترکیب هیچ کدام از رنگهای دیگرنمیتونیم یکی از 3 رنگ اصلی یعنی سبز، قرمز و آبی رو تولید کنیم.
    اگه نیاز به رنگهای بیشتر بود بود توی این 30 سال که تی وی رنگی وارد بازار شده، الآن به پیکسلهای 12 رنگ هم دست یافته بودیم.
    چون برای تولید همچین پنلهایی ما اصلا مشکل ظرافت بیش از حد نداریم، الآن در سال 2012 خیلی شرکتا دارن تلویزیون با رزولوشن 4K وارد بازار می کنن یعنی : 2048*4096
    پس مشکل در ظرافت تکنولوژی موجود نداریم، الآن تراکم پیکسل به جایی رسیده که تبلتها فول اچ دی شدن.
    مثلا در ipad 3 صفحه نمایش 9.7 اینچیش دارای رزولوشن ۱۵۳۶ در ۲۰۴۸ پیکسل است.
    بشر به این ظرافت توی تکنولوژی رسیده اما هیچ شرکتی دنبال کواترون نرفته، چون این فقط یه حربه تبلیغاتی برای فروش و یه چیز تجملاتیه و بس....
    گیریم که سال دیگه یه شرکت دیگه بیاد قهوه ای اضافه کنه، یه شرکت دیگه بیاد نقره ای اضافه کنه، اینا فقط یه مانور تبلیغاتی واسه جلب توجهه، نباید گول این تبلیغاتو خورد.
    درضمن، در مقایسه طبیعی بودن رنگها، مقایسه پلاسماها و LED-LCD ها در همه سایت ها تحت عنوان مقایسه Hdtv ها انجام میشه، و در هردوشون پیکسلها همین 3 رنگو دارن والا. بجز کواترون شارپ که 4تاییه که اونم وقتی با 3رنگها مقایسه میشه بازم دقت رنگش به خیلی از 3تایی ها نمیرسه و این حکایت از تبلیغاتی بودن این موضوع داره
    Last edited by parham511; 09-04-2012 at 02:10.

2. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

parham عزیز من نگفتم فقط پنلهای گران قیمت سونی دوام خوبی دارن !!! من خودم بارها ex520 رو به دوستانی که بودجه معمولی داشتن پیشنهاد کردم ولی وقتی دوستان میگن پنل بادوام میخوان و مشکل بودجه ندارن منطق حکم میکنه که بهترینهایی که میشناسم رو مثل hx925 سونی و یا le8300 شارپ و یا vt30 پاناسونیک رو معرفی کنم که مرغوبیت پنل ژاپنیشون و کیفیت تصویرشون کاملا" محسوسه و حالا اینکه کدوم رو پیشنهاد بدم بر میگرده به بودجه و انتظارات کاربر از tv و ...
    در مورد کیفیت تصویر sd تلویزیونهای شارپ توی همین تاپیکی که گفتی اگه یادت باشه یه سری دوستان اولش اومدن نارضایتی خودشون رو اعلام کردن ولی به مرور به کمک راهنمایی های سایر دوستان تنظیمات tvشون رو تغییر دادن و بارها اومدن و رضایت خودشون رو اعلام کردن و ...
    به هر حال کاری که ما اینجا میکنیم راهنمایی دوستان بر اساس دیده ها و تجربیاتمون هست و در نهایت خودشون هستن که میتونن با دیده های خودشون این مطالب رو جمع بندی کنن ....
    موفق باشی

باز خوبه پست سیاوش جان و جواب شما در صفحه 212 موجوده،
    نمیدونم کجا گفتن مشکل بودجه ندارن یا دوام براشون مهمه، فرمول بدست آوردن دوامو هم نفرمودید، به هر حال من ازین مباحثه بی نتیجه دست می کشم
    اگه قصدتون کمکه ازتون تشکر میکنم.
    موفق باشید.
    Last edited by parham511; 09-04-2012 at 02:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کلا" مقایسه پلاسما با led درست نیست چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن ولی در مورد غیر واقعی بودن رنگ تصاویر شارپ که گفتی باید بگم که شارپ و به خصوص مدل le8300 دارای رنگهای زنده و کاملا" طبیعیه و تمام تلاش تکنولوژی کواترون توی ایجاد رنگهای طبیعی و نزدیک به واقعیته و اینکه به دلیل مرغوبیت خوبی که پنل این tv ها داره کیفیت تصاویرش خیلی خوبه . در مورد مدل VT30 هم باید بگم یکی از بهترین پلاسماهای موجود بازاره .
    شما چه اصراری داری که تصاویر شارپ را در حالت sd توجیه کنی تلویزیونهای دیگر چه پلاسما مانند پاناسونیک و و ال ای دی در بعضی از مدلهامانند فیلیپس و ..... از شارپ تصویر بهتری نشان می دهند و افراد برایشان کیفیت تصویر مهم است حال پلاسما باشد یا ال ای دی و دنبال چگونگی و مکانیسم پردازش تصویر و رنگ و غیره نیستند و مطمئن باش که این تلویزیونها در تصاویر فول اچدی از شارپ بهتر نباشند پایین تر نیستند
    Last edited by wareshteam; 08-04-2012 at 23:14.

5. 2 کاربر از wareshteam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام دوستان

با بودجه تقریبا یک میلیون تومان میشه تی وی 40 یا 42 اینچ گرفت؟

چه مدلی پیشنهاد میکنید؟

در ضمن گیرنده دیجیتال هم داشته باشه.
    دوست من تو ال جی ال سی دی مدل LK4300 سایز 42 اینچ.
    تو شارپ، سامسونگ و سونی بین ال سی دی ها و در ایکس ویژن و برندهای ایرانی علاوه بر ال سی دی ها ممکن است LED-LCD هم بتوانید در این سایز و بودجه گزینه خوب پیدا کنید.
    یه مشورتی بکنین با دوستان واردتر.
    Last edited by parham511; 09-04-2012 at 00:39.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام قیمت این پلاسما های الجی الان چند هست
    50pw3500
    50pt2500
    50pt4900

42pw3500
    42pt2500
    42pt3500
    42pt3510
    در ضمن همه 42 اینچها تیونر دیچیتال داخلی دارند؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام قیمت این پلاسما های الجی الان چند هست
    50pw3500
    50pt2500
    50pt4900

42pw3500
    42pt2500
    42pt3500
    42pt3510
    در ضمن همه 42 اینچها تیونر دیچیتال داخلی دارند؟

50pw3500
    قیمت: 1,417,500 تومان
    50pt2500
    قیمت: 1,249,500 تومان

42pw3500
    قیمت: 1,044,800 تومان
    42pt3500
    قیمت: 756,000 تومان
    42pt3510
    قیمت: 913,500 تومان

تا اونجا که من اطلاع داشتم تمام گارانتی گلدیران ها تیونر دیجیتال دارند، اما برای اطمینان بیشتر باز مشورت بگیرید.
    موفق باشید.
    Last edited by parham511; 09-04-2012 at 02:20.

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام

لطفا قیمت LG LV55000 سایز 37 - 42 -47 رو مرحمت بفرمائید...

سپاس/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قیمت lg 42lw57000 با کنترل جادویی و 4تا عینکش میخاستم.

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

سلام. میخواستم راهنمایین کنین که led بگیرم یا پلاسما پاناسونیک
    از پاناسونیک رنگشو 3dش خوشم اومد از d8880 سامی و hx925م طراحی و شیکیشون
    قیمت vt30 50 اینچ گارانتی دار و بانه ای چنده الان؟
    از 3 مدل بالا کدوم پیشنهاد میشه؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام. میخواستم راهنمایین کنین که led بگیرم یا پلاسما پاناسونیک
    از پاناسونیک رنگشو 3dش خوشم اومد از d8880 سامی و hx925م طراحی و شیکیشون
    قیمت vt30 50 اینچ گارانتی دار و بانه ای چنده الان؟
    از 3 مدل بالا کدوم پیشنهاد میشه؟
    اگه تصویر طبیعی میخوای و خونتون نورش متعادله VT30
    اگه تصویر خوش آب رنگ میخوای و نور خونتون زیاده HX925

چون 99.9 درصد استفاده معمول 2D است پس برای انتخاب 3D را در نظر نگیر.

قیمت ندارم.

13. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •