با اين حال كنيد بريد آسمون (همونجا كه الان من هستم)
![]()
با اين حال كنيد بريد آسمون (همونجا كه الان من هستم)
![]()
اقا تیمت باخته ستون پنچم
المانها تاریخشان مدیون هیتلر کبیر است
ندیدم کسی از هیتلر بد بکه المانهاعاشق هیتلرن چه فکر کردی انکلا مرکل رو ندیدی
ژرمنها نژاد برترن تمام تاریخ علم یک طرفه مدیون ملت المان است
Last edited by shabkard; 03-07-2010 at 20:58.
واقعا تبریک میگم انتظار برد راحت رو داشتم اما نه با این اختلاف. خیلی خوشحالم. الان هر کی هر چی ازم بخواد براش میکنم هر چی
اما واقعا تو این بازی تفاوت کلاس دو تیم و مخصوصا مربی ها معلوم شد. حریف بعدی که اسپانیاست بدون شک. اون بازی خیلی سخته چون میدونم مثل 2 سال قبل هافبکهاش کاملا بازی رو از آلمانها میگیرن. اما امید ما به بازی سریع آلمان و سوتیهای سرجیو بوسکتس دوست داشتنی خودمه
راستی الان فهمیدم چرا هشت پا اینقدر طولش داد تا اعلام کنه آلمان میبره چون تو Flashforward خودش نتیجه رو دیده بود و اندرکف بود شدید
امیدوارم این بار دیگه تو نیمه نهایی و فینال موفق باشیم.
راستی تا یادم نرفت یه یادی هم بکنم از داور آشغال و ...زاده اسپانیایی که باعث شد کلوزه به جای حداقل 6 گل الان فقط 4 گل زده باشه![]()
شما خیلی دوست داری تاپیک بسته شه؟ اینا اینجا جاش نیست.
امین خان شما حساب این یارو رو از ما جدا بدون.
شما رو هم که اونجایین به عنوان نژاد برتر می شناسن ؟؟؟![]()
این حرف ها رو هیتلر هم نمی زد دیگه : )))
====
واسه برد آلمان تبریک میگم بهتون! ولی سرور جهان و اینا نداریم دیگه! تو جنگ هم که آلمان با خفت تسلیم شد...پس بهتره همه چیز رو به هم ربط ندیم!
من که پاهام درد گرفت
کل بازی رو وایساده تماشا کردم از بس هیجان داشتم
لطفا یه دختر ژرمنی کسی سراغ داره بفرسته واسه ماساژ![]()
عقاب فوتبال جهان ،آرژانتین نگون بخت رو بلعید....
![]()
از وقتی یادم تو تیم های خارجی فقط طرفدار آرژانتین بودم.
اما با این گندی که مارادونای احمق زد ثابت کرد که هر کسی قاطی کثافت کاری و هرزه گری بشه به جایی نمیرسه.
تبریک میگم به طرفداران آلمان و یواخیملو.مربی که ثابت کرد یه مربی خوب میتونه از یه تیم بی ستاره یه ابر ستاره بسازه.
واقعا آلمان با برنامه و مثل ساعت اتمی بازی کرد و آرژانتین به جز شوهای مارادونا چیزی برای گفتن نداشت
شما مطمئنی الان آلمانی!!!
اگر آلمانی جان من همین الان برو جلوی یه آلمانی بگوی های هیتلر ببین چیکارت میکنه
اینو خوب اومدی
ایشون آمارشو احتمالا از اسناد موجود در دولت خدمتگذار اونجا میگیره که فکر میکنه جنگو بردن . تازه سندش هم موجوده![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)