سلام.
شناسایی و حذف شد.
Norton Antivirus
این هم شناسایی و حذف شد.
Norton Antivirus
همه فایلها به جز avast.cfg و json.js توسط Auto Protect شناسایی و پاک شدن.
اون فایل soft.exe هم شناسایی نشد!
سلام.
شناسایی و حذف شد.
Norton Antivirus
این هم شناسایی و حذف شد.
Norton Antivirus
همه فایلها به جز avast.cfg و json.js توسط Auto Protect شناسایی و پاک شدن.
اون فایل soft.exe هم شناسایی نشد!
Last edited by *Batman*; 08-02-2011 at 06:14.
آویرا فقط فایل soft را نشناخت که برای آویرا ارسال شد
![]()
سلام
واقعا"
ممنون از این همه زحمتی که کشیدید.
نمی خواهید با دیتابیس آپدیت شده هم یه تستی انجام بدهید؟
باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید![]()
واقعا اين آزمايشاتون خنده داره. شما هم مثل مهران هستيد و كلي نقص توي آزمايشاتون هست.
Outpost رو ميشه در حالت Automatic Rules Creation قرار داد. بعد شما مياي نرم افزارهاي قابل اعتمادت رو اجرا ميكني تا فايلها و نرم افزارهاي شما رو به عنوان نرم افزارهاي قابل اعتماد در نظر بگيره.
اين حالت براي كاربراي عادي كه نميخوان سوالات زيادي جواب بدن خوبه. ولي خود سايت Outpost هم گفته كه كاربران حرفه اي اين كار و انجام ندن.
دقيقا تمام اتفاقاتي كه اينجا افتاده به اين خاطر هستش كه Automatic Rules Creation روشنه.
اول بريد يكم با نرم افزار آشنا بشيد و بعد بياين اينجور پستها رو بزنين. حاضرم قسم بخورم حتي HIPS رو هم در درجه نرمال گذاشتيد.
Last edited by outpost; 08-02-2011 at 08:28.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون بابت زحمتت.
اما کاشکی با تنظیمات درست HIPS اوتپست هم تست میکردی. یادت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اما درستش این شکل نیست و آلودگی ایجاد نمیشه. اگه خواستی من تست میکنم چون این شکل 2 پست واسه پیش فرض گذاشته و هیچ کسی هنوز تنظیمات درست رو تست نکرده.
موفق باشی
سلام
80 مگ بیشتر شارز adsl برام نمونده بود گذاشتم آپدیت بشه نامرد همینطوری داشت آپدیت می کرد تا 30 مگ گرفت کنسلش کردم![]()
خوب اگه متنو درست می خوندی گفتم با تنظیمات پیشفرض
مثلا من یه کاربر عادی و مبتدی که چیزی از تنظیمات بلد نیستم چاره ای جز اعتماد کردن به تنظیمات پیشفرض ندارممم
تنظیمات پیش فرض باید طوری باشه که نیاز کاربر های معمولی رو رفع کنه خوب اگه قرار بود تنظیمات رو تغییر بدم که کار خاصی نکردم
سویتی که بیاد در حالت تنظیمات پیشفرض یه مخرب رو پاک تشخیص بده که دیگه اخر عاقبتش همین می شه
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
خوب دکتر جون من حاظرم همین مخرب ها رو با تنظیمات پیشفرض کمودو هم تست کنم
هدف تست آنتی ویروس در تنظیمات پیشفرض بود
خوب اگه بخوایم تنظیمات رو تغییر بدیم
خود شما بهتر میدونی با کمودو می شه کاری کرد که پشه هم خواست از جلو کامپیوتر رد بشه باید اجازه بگیره
در تست ها
فقط 3 4 مخرب رو تونست بلوکه کنه بقیه با خیال راحت اجرا شدن
Last edited by mehdi_08; 08-02-2011 at 10:59.
1 مخرب جدید از نوع PDF.Exploit
لینک دانلود.نتیجه virus totalکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PASSWORD: 123
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Karkas20; 08-02-2011 at 11:50.
ممنون امیر جان
ولی جون من دیگه از اون مخرب مورد دارا نذار داشت آبروم رو می برد
(البته اگه کمودو داشتم خیالی نبود)
راستی یه توضیحی درباره این مخرب می دی
توی محیط کدوم نرم افزار کار می کنه ؟؟؟؟؟
2 مخرب جدید
لینک دانلود.نتیجه virus totalکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PASSWORD: 123
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
شرمنده مهدی جان...
باید به ویروس نویس بگم جون من دیگه....چیز اضافی قاطی مخربت نکن
شاد باشی عزیز![]()
Last edited by Karkas20; 08-02-2011 at 11:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)