سلام داش علیرضا و ......
مشکل اساسی پیدا شد.
یادته گففتم که تو بازی احساس میکین بازی میگیره؟ خب امروز وصلش کردم hdtv واقعا عالی بود کف خودم بریده بود . بعد از تحقیق تو نت متعسفانه به این تاپیک بر خورد کردم که حدود 40 صفحه هم از دم مشکل منو داشتن فهمیدم مشکل از میانیتوره تا صفحه ای وسط هم حل نشده بود..... اما یک دفعه یکی اومده بود گفته بود که بایاس رو اپدیت کرده و مشکل بکل حل شده ! حدود 10 صفحه همه مشکلشون با اپدیت حل شده بود . حالا مسعله اینه که افرادی که به بایاس اپدیت کرده بود شماره بایاس 58 بود . اما الان تو سایت 59 رو گذاشتن و دیگه 58 نیست؟ چه کنم یعنی اینم همون کارو میکنه؟ بعد میتونی بهم بگی چطوری اینکارو انجام بدم که ریسکش پایین بیاد؟
از کجا نسخه بایاس رو ببینم که الان رو سیستمم وصله؟ بعد اگه وصلش کنم مشکلی برا ویندوز که پیش نمیاد؟ اون ریکاوریها که قبلا گرفتم که اشالا کار میکنه؟ بایاد دوباره بگیرم؟ کلا هر کی این لپتاپ رو میخواد بخره صبر کنه . تا من نتیجشو بزارم . حالم خفن گرفته هست ..
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا الان بعد از 2 ساعت از این پست میگذره که دارم ویرایشش میکنم توی یوتوب سرچ کردم دیدم مشکل من pixel danceing نیست بلکه فقط توی بازی اینحوری میشه . من اگه ویندوزمو بخوام عوض کنم . این ویندوزم میپره؟ مثلا یک ultimate وصل کنم؟ بعد اون ریکاوریها میتونه برش گردونه؟