تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 451 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

علیرضا و رامین جان ممنون ،شاید شما درست می گید ، من این قضیه رو بررسی می کنم شاید مشکل از ویندوز باشه .
    البته بگم من دوتا ویندوز روش دارم یکی همون سون 64 که از اول روش بود و یه سون 32 هم خودم نصبیدم روش تو هردو تاش همینطوریه و ویندوز 64 از همون اول همینطوری بود تقریبا
    این که خیلی بده آخه. یعنی چی از اولش این جوری بوده !!!! من میگم حتما به گارانتی نشون بدین.

چون خودتون ویندوز ریختین معلومه ایراد از ویندوزش نیست ولی بازم محض اطمینان یه ویندوز بریزین و هیچی هم توش نریزین. فقط ببینین همین مشکل رو داره یا نه.

درصد سی پی یو یوسیج چنده ؟ میره رو صد یا نه؟

بعد یه کاری هم میشه کرد که فهمید هارد محکم تو جاش هست یا نه . یه فایل بزرگ پیدا کنید و مثلا دو سه تا دی وی دی رو کپی کنین تو هارد و با وین رار فشرده کنید. بعد اون رو کپی کنید از یه جا به یه جای دیگه. وسط کپی کردن احتمالا اون قضیه پیش میاد و اگه هارد قطع و وصل شه فایل فشرده خراب میشه و بعدا که بخواین از حالت فشرده در بیارینش میبینید باز نمیشه.

با نرم افزارهای بررسی سلامت هارد هم میشه تست کرد. مثلا Tune Up disk doctor که بخشی از نرم افزار معروف tune up utility هست. دیگه راهی به ذهنم نمیرسه ...

تنظیمات بایوس رو هم رو دیفالت بزارین. تب آخرش داره Load Optimizaed Defaults. اون هم شاید موثر باشه.
    Last edited by alireza1411; 15-09-2010 at 10:32.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش فکر کنم اشتباه گفتم من منظورم iv نبود . اونکه بهترین کارت گرافیکا هم توش زاییدن من منظورم san andres بود. راستی اقا مشکلم اینجاست که حتی اگه گرافیک بازیرو در پایینترین حد ممکن بیارم بازم احساس میکنم یکم مکس میکنه. فقط توی این باز یاینجوریه . خب من این نسخه ای کهخ شما میگی رو گرفتم و نصب کردم پس درایورم هم اپدیت هست .

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    در مورد تیک زدن سیستم یا به قول شما قطع و وصل شدن هارد منم اول همین مشکلو داشتم اما راه حلشو پیدا کردم
    یه کار کوچولو و البته با ریسک !
    بایوس رو به 212 آپدیت کنید همین
    من از وقتی این کارو کردم دیگه حتی یک بار هم فریز نشده
    تو اینترنتم سرچ کردم یه جایی نوشته بود یکی دیگه هم همین مشکل فریز رو داشه و با آپدیت بایوس درست شده
    اینو هم بگم قبلا از اینکه بایوس رو آپدین کنین تمام برنامه ها و حتی آنتی ویروس رو هم ببندید و موقع آپدیت حتی دست به تاچ پد هم نزنین
    بعد از آپدیت سیستم به طور خودکار خاموش میشه وقتی خاموش شد اگه باتری توش هست در بیارین و برق رو هم قطع کنین یه 2 دقیقه ای صبر کنین بعد روشن کنین
    اگه بلافاصله بعد از روشن کردن سیستم سرعت فن رفت رو ماکزیمم و کم کم پایین اومد یعنی آپدیت با موفقیت انجام شده
    ابن مواردی که گفتم بیشتر جنبه احتیاط داره و 100% الزامی نیست خودم اینا رو از تو فروم notebookreview خوندم

5. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش فکر کنم اشتباه گفتم من منظورم iv نبود . اونکه بهترین کارت گرافیکا هم توش زاییدن من منظورم san andres بود. راستی اقا مشکلم اینجاست که حتی اگه گرافیک بازیرو در پایینترین حد ممکن بیارم بازم احساس میکنم یکم مکس میکنه. فقط توی این باز یاینجوریه . خب من این نسخه ای کهخ شما میگی رو گرفتم و نصب کردم پس درایورم هم اپدیت هست .
    سلام دوست عزیز
    آقا ما که رو N61JQ GTA SA رو با آخرین رزولوشین و بالاترین گرافیک رو 35 فریم بازی میکردم الانم GTA IV رو با رزولوشین 1024*600 و گرافیک هم رو بالاترین حد ممکن با 30 فریم دارم بازی میکنم فقط مشکل من دما هست که به 93 میرسه.
    میشه یه لطف کنی بایه کول پد درست و حسابی یا چند تا فن کیس یه تست استرس نیم ساعته با Y560 خودتون بگیری بعد به ما بگی
    آخه میخوام ببینم اون سوراخا واقعا تاثیر داره یا اینکه مثل مدل N61JQ خودمون که سوراخکاری با حالی نداره 5 یا 4 درجه بیشتر تاثیر نداره
    فعلا بای

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام اقا فریز که نمیشه! مشکل فکر کنم از بازیه!اخه هم با باطری هم با برق هیچ فرقس تو پرفرمنس بوجود نمیاد! بجز fps ولی خب تو رانندگی یکمی موقعی که میخوای دور بزنی ریل نیست وگرنه فریز تو کارش نیست ! اخه من توی san andres
    مشکلی ندارم حدود 60 تا فریم میده که از 55 تو درگیریها و جاهای شلوغ کمتر نمیشه . اقا علیرضا جون جدت کمک کن این شر کردن مموری رو از بین ببرم اصلا تو بایاس این گزسینه ها نیست ! توئ ویندوز هم زده کل کارت شما 2 گیگ .و خورده ای هست . این بایاس خطریه درسته؟ لپتاپ شما همینجوری خراب شد درسته؟ در مرود دما هم والا من تست میگیرم اما حالت استرس رو نمیدونم . بعدشم دمای cpu من تا حالا بالای 70 نرفته بیشتر بین 60 تا 65 هست gpu هم 65 بیشتر ندیدم . سعی کن تا کول پد مکگیری لپتاپ رو بالا نگه داری واقعا تاثیر خاصی داره
    Last edited by hasanoooooooo; 15-09-2010 at 12:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام اقا فریز که نمیشه! مشکل فکر کنم از بازیه!اخه هم با باطری هم با برق هیچ فرقس تو پرفرمنس بوجود نمیاد! بجز fps ولی خب تو رانندگی یکمی موقعی که میخوای دور بزنی ریل نیست وگرنه فریز تو کارش نیست ! اخه من توی san andres
    مشکلی ندارم حدود 60 تا فریم میده که از 55 تو درگیریها و جاهای شلوغ کمتر نمیشه . اقا علیرضا جون جدت کمک کن این شر کردن مموری رو از بین ببرم اصلا تو بایاس این گزسینه ها نیست ! توئ ویندوز هم زده کل کارت شما 2 گیگ .و خورده ای هست . این بایاس خطریه درسته؟ لپتاپ شما همینجوری خراب شد درسته؟ در مرود دما هم والا من تست میگیرم اما حالت استرس رو نمیدونم . بعدشم دمای cpu من تا حالا بالای 70 نرفته بیشتر بین 60 تا 65 هست gpu هم 65 بیشتر ندیدم . سعی کن تا کول پد مکگیری لپتاپ رو بالا نگه داری واقعا تاثیر خاصی داره

سلام دادا. بابا من گفتم شیر بشه سرعت رو بالا نمیبره. نگفتم که حالا کم هم میکنه !!!! البته شاید بکنه ولی فکر نکنم این جوری باشه.

واسه شیر نشدن راهی بلد نیستم. اون گزینه ی بایوس رو لپ تاپ من هم نداشت. نمیدونم تو ویندوز یا کلا بدون اون گزینه باید چی کار کرد که شیر نشه.

ببین یه بازی رو تست کن که بقیه تست کرده باشن و بشه مقایسه کرد. این طوری که نمیشه فهمید سرعت اجرا کم تر میشه یا نمیشه. ان شاء الله که هیچ مشکلی نیست و حتی سرعت یکمی هم بهتر میشه.

آپدیت بایوس هر مادربوردی یه خوره خطر داره ولی معمولا خیلی کم پیش میاد خراب بشه. من الان مادربورد لپ تاپم باید عوض بشه و فکر کنم هزینه ای نگیرن. معمولا که این جوریه چون بایوس رو خود سایت رسمی میذاره واسه دانلود و نمر افزارش هم مال خودشونه.

واسه دما تو نوت بوک چک که لینک دادم. لپ تاپ شما با فن خودش شاید 3 4 درجه خنک تر باشه. ولی با کول پد فکر کنم بهتر از ان 61 خنک بشه. اگه بخوای تست کنی باید یه بازی سنگین و یه برنامه ی سنگین ران کنی و بعد نیم ساعت وضعیت سنسورهای هارد و سی پی یو و گرافیک رو بررسی کنی. حالا ولش ... مهم نیست ... لپ تاپت از مال ما خنک تره و مشکلی پیش نمیاد ان شاء الله.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام داش علیرضا و ......
    مشکل اساسی پیدا شد.
    یادته گففتم که تو بازی احساس میکین بازی میگیره؟ خب امروز وصلش کردم hdtv واقعا عالی بود کف خودم بریده بود . بعد از تحقیق تو نت متعسفانه به این تاپیک بر خورد کردم که حدود 40 صفحه هم از دم مشکل منو داشتن فهمیدم مشکل از میانیتوره تا صفحه ای وسط هم حل نشده بود..... اما یک دفعه یکی اومده بود گفته بود که بایاس رو اپدیت کرده و مشکل بکل حل شده ! حدود 10 صفحه همه مشکلشون با اپدیت حل شده بود . حالا مسعله اینه که افرادی که به بایاس اپدیت کرده بود شماره بایاس 58 بود . اما الان تو سایت 59 رو گذاشتن و دیگه 58 نیست؟ چه کنم یعنی اینم همون کارو میکنه؟ بعد میتونی بهم بگی چطوری اینکارو انجام بدم که ریسکش پایین بیاد؟
    از کجا نسخه بایاس رو ببینم که الان رو سیستمم وصله؟ بعد اگه وصلش کنم مشکلی برا ویندوز که پیش نمیاد؟ اون ریکاوریها که قبلا گرفتم که اشالا کار میکنه؟ بایاد دوباره بگیرم؟ کلا هر کی این لپتاپ رو میخواد بخره صبر کنه . تا من نتیجشو بزارم . حالم خفن گرفته هست ..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا الان بعد از 2 ساعت از این پست میگذره که دارم ویرایشش میکنم توی یوتوب سرچ کردم دیدم مشکل من pixel danceing نیست بلکه فقط توی بازی اینحوری میشه . من اگه ویندوزمو بخوام عوض کنم . این ویندوزم میپره؟ مثلا یک ultimate وصل کنم؟ بعد اون ریکاوریها میتونه برش گردونه؟
    Last edited by hasanoooooooo; 16-09-2010 at 06:21.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام داش علیرضا و ......
    مشکل اساسی پیدا شد.
    یادته گففتم که تو بازی احساس میکین بازی میگیره؟ خب امروز وصلش کردم hdtv واقعا عالی بود کف خودم بریده بود . بعد از تحقیق تو نت متعسفانه به این تاپیک بر خورد کردم که حدود 40 صفحه هم از دم مشکل منو داشتن فهمیدم مشکل از میانیتوره تا صفحه ای وسط هم حل نشده بود..... اما یک دفعه یکی اومده بود گفته بود که بایاس رو اپدیت کرده و مشکل بکل حل شده ! حدود 10 صفحه همه مشکلشون با اپدیت حل شده بود . حالا مسعله اینه که افرادی که به بایاس اپدیت کرده بود شماره بایاس 58 بود . اما الان تو سایت 59 رو گذاشتن و دیگه 58 نیست؟ چه کنم یعنی اینم همون کارو میکنه؟ بعد میتونی بهم بگی چطوری اینکارو انجام بدم که ریسکش پایین بیاد؟
    از کجا نسخه بایاس رو ببینم که الان رو سیستمم وصله؟ بعد اگه وصلش کنم مشکلی برا ویندوز که پیش نمیاد؟ اون ریکاوریها که قبلا گرفتم که اشالا کار میکنه؟ بایاد دوباره بگیرم؟ کلا هر کی این لپتاپ رو میخواد بخره صبر کنه . تا من نتیجشو بزارم . حالم خفن گرفته هست ..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا الان بعد از 2 ساعت از این پست میگذره که دارم ویرایشش میکنم توی یوتوب سرچ کردم دیدم مشکل من pixel danceing نیست بلکه فقط توی بازی اینحوری میشه . من اگه ویندوزمو بخوام عوض کنم . این ویندوزم میپره؟ مثلا یک ultimate وصل کنم؟ بعد اون ریکاوریها میتونه برش گردونه؟
    بایوس آپدیت کنی ویندوزت چیزیش نمیشه. بایوس مجموعه ی ورودی و خروجی های مارد بورد رو برنامه ریزی میکنه تا مثلا ویندوز بالا بیاد یا سی دی بوت شه. رفتی تو ویندوز دیگه کار بایوس اونقدر مهم نیست.

آپدیتش ریسک داره و من که ریسکش رو قبول کردم. کلا بایوس لپ تاپ های مختلف مثل مادر بورد دستاپ نیست ... یه خورده گیر توشون هست همیشه. ولی نه این که بترسی آپدیت کنی.

ببین داش حسن این لپ تاپ ها همشون یه گیرایی دارن. کامل و توپ که نمیشه. هر وسیله برقی همین جوریه بالاخره. بابا من الان دو هفته شده لپ تاپم گارانتیه ولی اصلا پشیمون نیستم که خریدمش. اولا یه وسیله برقی میگرفتم زود پشیمون میشدم میگفتم اه این چیه همش ایراده ... الان دیگه گیر نمیدم. قبل از خریدش کلی بررسی میکنم و بعد که خریدم دیگه نمیگم اون یکی رو کاش میخریدم ... اون خوب بود ... عیب نداشت ...

واسه شما هم بالاخره یه مشکلاتی داره ولی غمت نباشه. طبیعیه. اصلا میگفتی هیچ گیری نداره میگفتم غیر طبیعیه.

بایوس رو به روشی که دوستمون گفت آپدیت کن. البته همین طوری عادی آپ کنی و خاموش شه و بعد روشن کنی جواب میده ولی محض اطمینان باتری رو در بیار بعد از خاموش شدن و دو سه دقه صبر کن بعد باتری رو بزن و روشن کن. آداپتور رو هم با در آوردن باتری یادت نره در بیاری !!!!!

بایوس 59 و 58 لابد فرقایی داره. یا باید بگردی سرچ کنی ببینی فرقاش چیه یا اینکه چون جدید تره آپ کنی و بی خیالش بشی.

شماره بایوس رو تو همون منوهای مادر بورد صفحه ی اول میشه دید. تو ویندوز هم با نرم افزار cpu-z یا اورست فکر کنم میشه دید.

اگه با ویندوز عوض کردن مشکل حل بشه که خوبه. ریکاوری بگیر ... مشکلی نیست. بعدا میتونی همین ویندوز رو ری استور کنی. چیزیش نمیشه. فعلا .... ان شاء الله حل میشه.

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من می‌خوام لپ‌تاپ خودمو بفروشم،‌اگه کسی می‌خواد، پیام بذاره...
    در مورد لپ‌تاپ خودم باید بگم که اصلا هیچ مشکلی نداره، هیچ صدای اضافی (تاکید می‌کنم، هیچ صدای اضافی!) نداره، خیلی عالی و روون هم کار می‌کنه. گارانتی امرتات هم هست و اواخر خرداد خریدمش، ضمنا تا حالا فکر نمی‌کنم بیشتر از 10-15 بار روشنش کرده باشم.
    دلایل فروش:
    1) چون بیشتر اوقات در حال رفت‌ و آمد هستم،‌ یکخورده حمل این لپ‌تاپ برام مشکله.
    2) اصلا اهل بازی نیستم و این کارت گرافیک با قدرت بالا برام استفاده‌ای نداره و فکر می‌کنم که یک پول اضافی برای کارت دادم!
    3) فکر می‌کنم یک لپ‌تاپ i5 با صفحه 14 یا حداکثر 15 اینچ کارم رو راه میندازه.
    4) کاری که من دارم بیشتر برنامه نویسی و گشتن تو نت هست که یک لپ‌تاپ با سطح کاری پایین‌تر هم براحتی از پس این‌کارها برمیاد.

رامین
    Last edited by rahnemoun; 16-09-2010 at 09:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش حالا من چکار کنم ؟ اخه تصویر حتی تو فیلم هم مشکلی نداره یعنی اپ کنم؟ اگه فیلم بگیرم بزارم میتونی دان کنی نظر بدی؟فعلا که کارت گرافیکش منو نابود کرده مشکلم هم فقط توی بازیهاست که ملاک اصلیم برا خرید بود.......

میتونم از اپدیت گرافیک n61 استفاده کنم؟ مشکلی که پیش نمیاد؟
    Last edited by hasanoooooooo; 16-09-2010 at 10:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •