هوش بازیکنا و انیمیشناش آدمو یاده پس 6 میندازه
آقایون تاریخ عرضه این بازی به ایران چنده ؟
یکی این برنامه afs-explorer رو آپلود میکنه واس ما؟! THx
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو بازهای دو نفره همیشه روحیه بازیکنان را اکسلنت میکنم
واسه همین روحیه بازیکنا همیشه عالیه
اما مسی در 2010 ضعیفتر از اونی هست که باید میشد
کافی یک بازیکن با بادیبالانس قوی بیاد نزدیکش
اصلا نمیتونه ازش توپ رد کنه
خیلی سخت
در 2009 مسی برعکس کلا از روبرو هم کسی میومد نمیتونست ازش توپ بگیره
نمیدونم شاید هم ما بلد نیستیم
دوستان مثل اینکه فراموش کردن این نسخه دمو هستش!!!
عزیزانی هم که از دروازه بانا مینالند لطف کنند تیم اسپانیا رو ادد کنند و کاسیاس رو در تیمی که بیشتر تحت فشار قرار میگیره بزارن(CPU یا خودتون؟!)
اونوقت میبینند همچینم بد نیست!
یه نکته دیگه یادم اومد اونم این اینکه بازیکنا بیش از اندازه قیچی میزنند که امیدوارم این مشکلم برطرف شه
Last edited by hafez_ice; 19-09-2010 at 23:04.
عجب استادیمیه این عمارات دم بچه های ایرانی گرم با تشکر از همشون
این لینک مستقیم یه فایل 50 مگابایتی که کافیه بزارید داخل فولدر img تا جای ورزشگاه کونامی رو بگیره
اگر چیزی از پچ وادیت نمیدونید چون فایل اصلی 19 مگ بیشتر نیست
اینم لینک قابلیت ریزوم تا 8 ساعت بعد از شروع دانلود رو داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمینطور پیش بره خودم یک هفته قبل از عرضه باز نسخه کاملشو میسازمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اگه این کند بودن بازیکن هنگام پا به توپ حل بشه من عمرا طرف فیفا برم آخه از سیستمچینیه فیفا خیلی بدم میاد خیلی از پس از این لحاظ عقب تره منظورم امکاناتی هستش که برای چیدن ترکیب میده که پس یه سرو گردن بالاتره از این لحاظ
داداش شما که میگی کونامی از فیفا شکست خورده پس چرا بازم میخای امسال با pes سر کنیو فیفا نمیزنی!!!!!!! مگه با ea خورده حسابهایی داری که طرف بازیش نمیری؟ برو فیفا بزن جیگرت حال بیاد داداش.![]()
منظور شما از انیمیشن ها چیه؟!...همون موشن کپچرهایی که انجام شده و وارد بازی شده؟
اگه جواب مثبته که خدمتت عرض کنم این بازی اون موقع و در نسخه اصلا چیزی به اسم موشن کپچر نداشت
به عنوان کسی که نسخه این بازی رو انجام داده به نظرم هوش بازیکنان توی نسخه ششم خیلی بهتر از نسخه های قبل بود
مخصوصا دروازه بانها که بعد از اون سیر نزولی شدیدی داشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)