اين كه گذاشتي آخرين وليوٍ؟؟ ميشه باهاش بازيو تموم كرد؟
اين كه گذاشتي آخرين وليوٍ؟؟ ميشه باهاش بازيو تموم كرد؟
ممنون ميشم لينك آخرين value موجود رو كه ميشه بدون مشكل باهاش بازي رو تموم كرد بذارين.
بابا یکی جواب بده دیگه
اگه رمت 4 گیگ هست که از ویندوز seven 64 bit استفاده کن اگه رمت 2 گیگه همون 32bit رو نصب کن.
از این value استفاده کن من خودم با این value بازی رو تموم کردم و هیچ مشکلی نداشت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahabprince; 20-04-2010 at 09:22.
اقا من تو مرحله ای که میری تو کلیسا 4 تا چنگکارو پایین کشیدم یه دریچه زیر کلیسا باز شد میرم پایین چیکار کنم یه مقبره هست با یه دیوار؟
کسایی که بازی رو تموم کردید یه مدد برسونید
يكي به ما جواب بده.
اين اطلاعات فايل هاست من هستش ببينين درست يا نه .اگه درست نيست يه لينك اين فايل رو بزارين
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
ببخشید بازی برای من بدون مشکل اجرا میشه و تا ماموریت 5 رفتم ولی بعد از دیدار با کریستینا برگشتم پیش پدرم اونم گفتش یک نامه به لورنزو برسون ولی بعد از پذیرش ماموریت هرچی توی نقشه می گردم جایی برای تحویل نامه پیدا نمی کنم.بالای view point ها هم که می رم می نویسه مپ آپدیت شد ولی توی نقشه چیزی نشون نمی ده دوستان اگه پاسخ بدن ممنون میشم چند روزه گرفتم و نتونستم ادامه بدم
سلام
بچه ها من داشتم چندتا فیلم ایتالیایی میدیدم. که اتفاقا تو ونیز و رم و فلورانس پر شده بودند. ساختمانها و محیط شهر دقیقا شبیه اون چیزی بود که تو بازی بود یا بهتر بگم ساختمانهای تو شهر ها دقیقا جوری طراحی شده که در واقعیت وجود داره. باورتون نمیشه که اون برجهایی که به عنوان view point استفاده میکردیم در واقعیت دقیقا همونطوری بودند حتی نوع سنگ چین ها و یا کنگره هاشون و حتی سقف های شیروانیشون. طراحی بازی حرف نداره.
اول برنامه هائی که تو پست 1 نوشته شده رو Exit کن و ببین اجرا میشه؟
اگر نشد ببین دستور ipconfig /flushdns در cmd با موفقیت و successfully اجرا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)