تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 634 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان واقعا مشكل جي پي اس اين گوشي حل نميشه
    من سه شنبه عازم تهرانم براي خريد اين گوشي و ويو براي خودم و خانمم
    ممنون ميشم اگه نظر نهايي رو در مورد خريد اين گوشي بهم بگيد
    جي پي اس براي من مهمه
    ولي چون نميتونم از صفحه نمايشش بگزرم...
    نميدونم
    كلا نظر شما چيه؟

2. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به ظنر من همونجا جی پی اس رو تست کن.....تحت هیچ شرایطی بدون تست کردن کامل گوشی ورش ندار!!
    برخی میگن جی پی اس با نسخه ی بعدی حل میشه! ولی یادت باشه در مورد ایکس تن میگفتن مولتی تاچ و 16 میلیون رنگش درست میشه که دیدیم نشد! درمورد ایفون 4 هم گفتن با اپدیت انتنش درست میشه،که دیدیم نشد!!!!
    بنابراین همه چی رو به امید اپدیت نخریم بهتره!!!
    تحت هیچ شرایطی گوشی گلکسی رو بدون تست وای فای،جی پی اس و قطب نما ور ندار....
    اگه توانایی مالیش رو داری حتمی هم سعی کن گارانتی دارش رو بگیری(هرچند تو هفته ی اول باید روتش کنی و گارانتیش میپره!)

4. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به ظنر من همونجا جی پی اس رو تست کن.....تحت هیچ شرایطی بدون تست کردن کامل گوشی ورش ندار!!
    برخی میگن جی پی اس با نسخه ی بعدی حل میشه! ولی یادت باشه در مورد ایکس تن میگفتن مولتی تاچ و 16 میلیون رنگش درست میشه که دیدیم نشد! درمورد ایفون 4 هم گفتن با اپدیت انتنش درست میشه،که دیدیم نشد!!!!
    اگه توانایی مالیش رو داری حتمی هم سعی کن گارانتی دارش رو بگیری(هرچند تو هفته ی اول باید روتش کنی و گارانتیش میپره!)

مگه مشکل جی پی اس و وای فای و قطب نما موردیه ؟ یعنی تو یه گوشی مشکل نداره و لی تو یکی دیگه مشکل داره؟
    فکر میکردیم فقط مشکل سه دکمه داره ..

6. این کاربر از kamran2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرسي دوست من
    صد در صد با گارانتي ميگيرم
    هر چند با حرفاتون حسابي منو بردين تو فكر
    خيلي روي گالكسي حساب كرده بودم
    واقعا نميشه روي آپديت حساب كرد
    ولي جايي هست كه اجازه بدن همه چيزو تست كنم
    اميدوارم تا اون موقع تصميمم رو بگيرم
    هر چند اينجا جاش نيست اما
    گوشيهاي ديگه در رده گالكسي چي هست؟
    ممنون ميشم اگه اينجا نشد توي اين تاپيك دوستان جواب بدن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میبخشید ولی‌ من متوجّه نمی‌‌شم این ۳ دکمه یعنی‌ چی‌ ؟ و کلا منظور از ۳ دکمه چی‌ هستش ؟!!

10. این کاربر از pilotsahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mc_pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

چند تا سوال... لطفا" یا جواب بدین یا تاپیکشو لینک بزارین
    1-فایل های rar رو چطوری میشه رو گوشی نصب کرد؟ (apk رو بلدم)
    2- من چیز پی ان ندارم.... سامسونگ استورش هم فقط آسفالت 5 اش به درد می خوره... آندروید مارکتم که ت ح ر ی م.... بدون چیز پی ان نمی ره... خب من چی کار باید بکنم برنامه می خوام؟!! ضمن اینکه با خود گوشی رفتم سایت opera بازم آخرش برای دانلود منو فرستاد از آندروید مارکت دانلودش کنم که نمیاد...
    خیییییییلی ممنون آگه جواب بدید

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------

مشکل وای فای دقیقا" چیه...؟! چطوری تست کنم...؟

12. این کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من نمی‌دونم دوستانی که این گوشی رو ندارن، چرا فقط صرف دیدن در فروم‌های مختلف نظر قطعی صادر می‌کنن !!
    چه کسی گفته که این مشکلات موردی هست؟ مگر quality control سامسونگ ، ایران‌خودرو یا سایپاست ؟!

تنها موردی که بودن یا نبودنش احتمالی است مشکل سه دکمه هست، که این مورد هم به واسطه‌ی یک rom خاص که برای یک منطقه‌ی خاص هست وجود دارد. که این مشکل الان با روش‌های غیررسمی قابل حل شدن هست، مثل خود بنده که این مورد رو حل کردم و رام فرویو ریختم.

راجع به wifi چه کسی مشکل داره؟ من خودم از طبقه‌ی پایین از اکسس پوینتم استفاده می‌کنم بدون هیچ مشکلی، کسانی هم که گفتن مشکل داره صرفا از روی تعداد خانه‌های پر در status bar این حرف رو زدن بدون توجه به اینکه wifi این گوشی مطابق آخرین استاندارد b/g/n هست و به واسطه‌ی برد بیشتر آستانه‌ی 100 درصدش رو بالاتر میگیره!

فیکس gps همین الان برای چند اپراتور اروپایی عرضه شده، پس هیچ چیز احتمالی نیست، ضمن اینکه من خودم دیروز چند بار استفاده کردم، پس از کمتر یک دقیقه لاک شد. پس همین الان هم خیلی بحرانی نیست! ( البته رام من XXJPK است.)

نتیجه این‌که، لطفا بدون تجربه‌ی شخصی دیگران رو راهنمایی نفرمایید!

14. 4 کاربر از IT World بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

- من چیز پی ان ندارم.... سامسونگ استورش هم فقط آسفالت 5 اش به درد می خوره... آندروید مارکتم که ت ح ر ی م.... بدون چیز پی ان نمی ره... خب من چی کار باید بکنم برنامه می خوام؟!! ضمن اینکه با خود گوشی رفتم سایت opera بازم آخرش برای دانلود منو فرستاد از آندروید مارکت دانلودش کنم که نمیاد...
    اول این فایل رو بگیرید و نصب کنید، اصطلاحا یک black market هست که آرشیو عظیمی از برنامه‌های رایگان و پولی رو به صورت free عرضه می‌کنه. برای ما که به مارکت به سختی دسترسی داریم بهترین گزینه‌اس.

کد:
    فایل های rar رو چطوری میشه رو گوشی نصب کرد؟ (apk رو بلدم)
    با نرم‌افزار Androzip می‌تونید در گوشی از حالت فشرده خارج کنید، خود androzip رو هم از همون مارکتی که بالا لینک دادم بگیرید.

16. 2 کاربر از IT World بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

چند تا سوال... لطفا" یا جواب بدین یا تاپیکشو لینک بزارین
    1-فایل های rar رو چطوری میشه رو گوشی نصب کرد؟ (apk رو بلدم)
    2- من چیز پی ان ندارم.... سامسونگ استورش هم فقط آسفالت 5 اش به درد می خوره... آندروید مارکتم که ت ح ر ی م.... بدون چیز پی ان نمی ره... خب من چی کار باید بکنم برنامه می خوام؟!! ضمن اینکه با خود گوشی رفتم سایت opera بازم آخرش برای دانلود منو فرستاد از آندروید مارکت دانلودش کنم که نمیاد...

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------

مشکل وای فای دقیقا" چیه...؟! چطوری تست کنم...؟
    فايل rar ‎‏ كه قابل نصب نيست؛فقط يه فايل فشردست...
    واسه برنامه اينا همينطوره كه ميگي.من از بازارچه پي تي يه دي وي دي برنامه و بازي واسش سفارش دادم امروز دستم ميرسه.اگه خوب بود ميگم تو هم بگير.در ضمن تو انجمن هند هلد و آندرويد فارسي تا دلت بخواد برنامه و بازي هست.البته اگه سرعت اينترنتت خوبه...
    راستي نگفتي با گوشي حال ميكني يا نه؟

18. 3 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

گوشيهاي ديگه در رده گالكسي چي هست؟
    ممنون ميشم اگه اينجا نشد توي اين تاپيك دوستان جواب بدن
    کد:
    به نظرم در اين محدوده گوگل نكسوس وان و آيفون4تنها رقيب هستن.ديزاير اچ دي هم كه هنوز نيومده.
    میبخشید ولی‌ من متوجّه نمی‌‌شم این ۳ دکمه یعنی‌ چی‌ ؟ و کلا منظور از ۳ دکمه چی‌ هستش ؟!!
    1.دكمه ولوم پايين رو فشار ميدي.
    2.همزمان با ولوم پايين دكمه وسطي
    3.در حالي كه دوتاي بالارو گرفتي پاور رو
    ميزني.
    اگه گوشي بدون مشكل باشه يه صفحه مياد نوشته دانلودينگ.اگرم مشكل دار باشه ريست ميشه.

20. 4 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •