سپاهان شهر ساپورت میکنه؟
ماهی 3 گیگ ترافیک میدن
نامحدود هم اصلا نداره
درمورد وضعی دانلود هم چندصفحه از این تاپیک را بخونید یه چیزایی دستتون میاد
سایت مخابراتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپاهان شهر ساپورت میکنه؟
ماهی 3 گیگ ترافیک میدن
نامحدود هم اصلا نداره
درمورد وضعی دانلود هم چندصفحه از این تاپیک را بخونید یه چیزایی دستتون میاد
سایت مخابراتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز
مخابرات ما هفتونه با پیش شماره 581 تازه تاسیسه و فقط اینترنت مخابرات رو جواب می ده
من مجبورم بینه ایرانسل ؛دایال اپ و ای دی اس ال مخابرات یکی رو انتخاب کنم دیال اپ که وایی خدا نکنه ایرانسل هم بد نبوده سرعتش در 30 درصد موارد خوب بینه 20 تا 27 کیلوبایت بوده (دانلود) و در تقریبا 70 درصد دیگه میشه دیال اپ 5 می شه اما خودایش بهتر از دیال اپه! می خوام ای دی اس مخابرات بگیرم
1.تلفن به نامه برادرمه ایا من مدارک برم که گیری نیست؟
2.چه سرویسی بگیرم نظر خودم 3 ماه است ؟
3.مودم چی بگیرم یه مودم می خوام وایرلس بشه همزمان لپ تاپ و گوشی ام به اینترنت وصل باشن و البته مودم می خوام فقط روشن کنم و استفاده کنم یعنی مودم به لپ تاپ وصل نباشه می شه پیشنهاد بدین
سلام
منم همون طرف هام!
بگیر مخابرات را.لااقل توی روز سرعتش بهتر از دو گزینه دیگه شماست.
1.هیچ گیری نیست
2.مدتش فرقی نمیکنه.هرچی دوست داری بگیر.بیشتر از 3 ماه نگیر.بقول خودمون هیچ کس از یک ثانیه دیگش خبر نداره چه برسه به 6 ماه!
3.من TP-Link8901 دارم.تقریبا همونیه که شما میخوای.مدل های بالاترش با قیمت بالاتر هم هست.
در خدمتیم
دوست عزیز ممنون شما یا بقیه دوستان می شه توضیح بدین
1.چقدر طول می شه تا وصل بشه؟
2.برای شارج اینترنتی هم می شه؟
3.سرعت در روز چنده؟
4.مودم می خوام بگیرم ماکس 50 تومان دنباله چه استاندارهای باشم؟
(وای فای باشه,بشه بدون کامپیوتر روشنش کرد و مثلا با موبایل بهش وصل شد برام خیلی مهمه )
ممنون می شم راهنمای کامل کنید
پیش شماره من 650 هست اینها 653 و 654 که فیبر هست رو ساپرت میکنند!
تهران نامحدود داره اینجا نیست؟!
1.از من 4 روزه وصل شد ولی خودم چندبار زنگ زدم
2.بله.با کارتهای عضو شتاب میشه
3.در روز اگه مشکل خاصی توی کشور نباشه 130 کیلوبایت برثانیه
4.من همون مدل را بهت پیشنهاد میکنم چون خودم استفاده کردم و راضیم.حدود قیمت هم 45 باید باشه.بقیه دوستان هم میتونند بیشتر کمکت کنند
اگه می شد حاضر بودم پیش شماره خودم با شما عوض کنم وقتی شما بهترین ISP ها روی پیش شمارتون سرویس می دهند چرا گیر دادی به سرویس ها بی ارزش مخابرات شما برو از شاتل سرویس بگیر اگه تا آخر تیر اقدام کردی به زودتر بهت می دند اگه رفت تو مرداد تا آخر تابستان هم نمی دند بهت برای این گفتم شاتل چون خیلی خوب تو سپاهنشهر سرویس می دهد.
اتفاقا الان اکو 512 شاتل رو دارم و شاکی هستم!
تقریبا 1ماه و نیم میشه که دانلود شبانه اش بگیر نگیر داره! راس 1 هم که میشه سرویس چیز میز ان قطع میشه تا 8 صبح!
هر 10-20 زمانی که برای پینگ میده یکی تایم اوت میشه! زنگ زدم پشتیبانی میگه این که خوبه! طبیعی هست!!!!!! جان؟!
یا ساعت 2 صبح رفتم با پشتیبانی انلاین صحبت کنم، بهش میگم چرا آی پی ها رو مسدود کردین میگه سرعت شبانه شیر شده هست!!!!!
پیشگامان که رسما تر زده! بچه ها خیلی ازش ناراضی هستن!
آسیا تک هم که پینگش بالا هست به درد کار من نمیخوره، ناگفته نماند دانلودش بر اساس صحبت های دوستان حرف نداره. صبا نت هم اوضاع خوبی نداره، مخصوصا با اون مسخره بازی هائی که سر تعویض آی دی برای دانلود شبانه و اکانت اصلی داره!
پارس هم که پورت خالی نداره! شاتل هم که اینطوریه! دیگه چه شرکتی اینجا سرویس میده؟
یک زمانی شاتل خوب بودن الان خوب نیست!
ممنون گله چنتا سوال دیگه
1.وقتی وصل می شه چه اتفاقی می افته مثلا زنگ می زنن میگن وص شد؟یا باید ای پی بهت بدن؟کلا یه توضیحی می دین
2.مودم رو کمک نکردین!
دوستان مشکل افت سرعت برای شما حل نشده ؟
برای من که امروز به افتضاح ترین وضع ممکن رسیده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)