تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 237 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2369

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان میخام از یه اسکریپت یه متغیر رو تو یه اسکریپت دیگه تعغیر بدم میشه ؟
    البته به نظر من بهتر تا جایی که مجبور نشدی اینکارو نکنی چون الکی شلوغ کاری میشه و درهم مرهم
    اگه منظم و مرتب کد نویسی و قسمت بندی کنی و اسم های مناسب بذاری خیلی کم پیش میاد که
    مجبور بشی یه متغیر رو از یه اسکریپت دیگه تغییر بدی

یه بدی دیگه هم که داره اینه که فردا پس فردا اسم اسکریپتت رو اگه تغییر بدی متغیراز کار می افته و باید دوباره بهش آدرس بدی

اگه هنوز مشکلت حل نشده بگو کدشو بذارم
    Last edited by anti-military; 09-01-2013 at 11:23.

2. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

البته به نظر من بهتر تا جایی که مجبور نشدی اینکارو نکنی چون الکی شلوغ کاری میشه و درهم مرهم
    اگه منظم و مرتب کد نویسی و قسمت بندی کنی و اسم های مناسب بذاری خیلی کم پیش میاد که
    مجبور بشی یه متغیر رو از یه اسکریپت دیگه تغییر بدی

یه بدی دیگه هم که داره اینه که فردا پس فردا اسم اسکریپتت رو اگه تغییر بدی متغیراز کار می افته و باید دوباره بهش آدرس بدی

اگه هنوز مشکلت حل نشده بگو کدشو بذارم
    ربطی به شلوغ کاری نداره !
    یه خط کد داره خب

اتفاقا خیلی موقعا پیش میاد که میخوای یه مقدارو از یه اسکریپت دیگه دستکاری کنی ...
    مخصوصا اگه شی گرا بنویسی.

4. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ربطی به شلوغ کاری نداره !
    یه خط کد داره خب

اتفاقا خیلی موقعا پیش میاد که میخوای یه مقدارو از یه اسکریپت دیگه دستکاری کنی ...
    مخصوصا اگه شی گرا بنویسی.
    تو کارهای کوچیک شاید خیلی به چشم نمیاد ولی هرچی اسکریپت ها کمتر بهم ربط داشته باشن بهتره
    به قول معروف وقتی میشه مستقل بود چرا وابسته بشیم به اسکریپت همسایه ؟ اسکریپت باید استقلال داشته باشه

6. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تو کارهای کوچیک شاید خیلی به چشم نمیاد ولی هرچی اسکریپت ها کمتر بهم ربط داشته باشن بهتره
    به قول معروف وقتی میشه مستقل بود چرا وابسته بشیم به اسکریپت همسایه ؟ اسکریپت باید استقلال داشته باشه
    خب تو برنامه نویسی همه اشیا به هم ربط دارن ...
    راستش من دقیقا متوجه منظورت نمیشم.
    بزار یه مثال بزنیم.

ببین فرض کن ما یه پدال گاز داریم ... میخوایم وقتی پدال گاز رو گیمر فشار داد سرعت ماشین اضافه بشه.
    خب قطعا سرعت جز مشخصه های ماشینه !
    و افزایش سرعت یه متده که واسه پدال گاز نوشته شده.
    خب طبیعتا ما باید از متد افزایش سرعت به مشخصه ی سرعت ماشین دست پیدا کنیم ...

دیگه راهی نیس !

مگر اینکه بیایم سرعت ماشین رو توی پدال گاز بزاریم که گند میزنیم به کد نویسی و شی گرا بودنش

8. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان
    من برنامه نویس هستم . c# رو بلدم
    اما نمی دونم چطوری ازش تو یونیتی باید استفاده بشه
    هرچی هم تو نت گشتم ، برای یونیتی چیزی ندیدم
    کسی آموزشی نداره ؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی hamed_benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر ( پاریس کوچولو )

پيش فرض

3Dmajid و anti-military خدمت 2 تا دوست عزیز حالا که علاقه دارن بدونن بگم که :

توی برنامه نویسی شی گرا ما با 2 تا مفهوم Cohesion ( انسجام یا قدرت عملیاتی ) و Coupling ( اتصال یا وابستگی ) مواجه هستیم.

حالا این که هرکدوم از این دو پارامتر زیر مجموعه داره ، کاری نداریم ، ولی در کل کلاسی خوبه انسجام بالا و اتصال پایین داشته باشه.

انسجام : پنهان سازی اطلاعات و این که هر کلاس به تا حد امکان فقط یک وظیفه ی منفرد داشته باشه.
    اتصال : ارتباط بیش از حد کلاس ها با یکدیگه ( بیش از حد )

خوب این که دوستمون میگه باید تا حد امکان از این کار جلوگیری کنیم ، درست میگه ، ولی استدلال هاش اشتباهه.
    این که مجید میگه در شی گرا اتصال نیازه ، ایشون هم درست میگه ، ولی باز مثالش اشتباهه.

1- در کلاس هاتون تا حد امکان از Static و Public برای متغییر ها استفاده نکنین ( Information Hiding ) . پس چه جوری بشون دسترسی داشته باشیم ؟
    2- از این که تعداد توابع کلاستون داره زیاد میشه ( به صورت منطقی البته ) نترسید.

اما جواب 1 : در برنامه نویسی شی گرا نیاز هست به متد ها و پرورتی های کلاس دیگه دسترسی داشته باشیم ( آقا مجید ) ولی نباید به صورت مستقیم اجازه ی دسترسی هر کلاس به متغییر های کلاس دیگه رو بدیم.
    برای این کار باید از توابع کمک بگیرید ( #C کار ها هم Get and Set کمکشون میکنه ) یعنی اگی میخواین یه متغییر رو مقدارش رو عوض کنید ، متغییر رو پابلیک نکنین و بعدشم GetComponent و ... .
    متغییر پرایویت باشه ، تابعتون پابلیک باشه ، از کلاس یه آبجکت تولید کنید ( به جای NEW کردن به کلاس رفرنس بدین ) و به وسیله متد متغییرتون رو مقدار دهی کنین.

این که بعد ها اسم کلاستون تغییر میکنه دوست عزیز مشکل نیست ، الان IDE های قوی از Full
    Environment Rename پشتیبانی میکنن ، یعنی اگه تو VS2010 شما اسم یک کلاس رو تغییر بدین ، ادیتور میتونه به صورت خودکار اسم کل کلاس رو در تمام کلاس ها تغییر بده.

دیدیم بحثتون فنیه ، گفتم توضیح کامل بدم.

moz : سایت Unity3d.com مثال های سبک و سنگین خوبی داره ، دمبال رفرنس فارسی نباش ، برنامه نویسی که شما یاد گرفتی تفاوت زیادی با برنامه نویسی بازی داره ، پس باید تلاش کنی. ( گفتم فارسی نه ، پس سرچ کن Unity Scripting Tut )
    Last edited by hamed_benz; 09-01-2013 at 17:10.

11. 4 کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ممنون حامد جان

این که مجید میگه در شی گرا اتصال نیازه ، ایشون هم درست میگه ، ولی باز مثالش اشتباهه.
    من متوجه نشدم چرا مثالم اشتباهه ... خب پدال گاز فشرده میشه سرعت ماشین میره بالا. سرعت متغیری از کلاس ماشینه.پدال گاز متدی داره که باعث افزایش سرعت میشه (بنابراین باید به متغیر سرعت از کلاس ماشین دسترسی پیدا کنه)

یعنی اگی میخواین یه متغییر رو مقدارش رو عوض کنید ، متغییر رو پابلیک نکنین و بعدشم GetComponent و ... .
    خب حتما نباید پابلیک باشه ... private هم باشه با get component قابل خوندنه(اگه اشتباه نکنم )

متغییر پرایویت باشه ، تابعتون پابلیک باشه ، از کلاس یه آبجکت تولید کنید ( به جای NEW کردن به کلاس رفرنس بدین ) و به وسیله متد متغییرتون رو مقدار دهی کنین.
    موافقم، بهترین روش همینه. من توی app از این روش استفاده میکردم ولی تو سی شارپ یونیتی بیشتر از گت کمپوننت.
    خب اینجوری واسه هر متغیر باید get و set تعریف بشه یکم کسل کننده میشه احساس میکنم

راستی vs مث ادیتور جاوا امکانی نداره که خودش به طور اتوماتیک متد های get و set متغیر هارو تعریف کنه ؟

13. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

1 - البته الان که خوندم ، دیدم حق با شماست ، ولی در کل سرعت یه متغییر نیست ، یه پارامتر هست که حساب میشه ( مشتق میشه ). در کل آری حق با شماست.

2 - نه دیگه ، اگه متغییر یا تابع Private تعریف بشن ، بشون هیج جوری دسترسی نداری ( مگر این که وراثت استفاده کنی ، که چون تمام کلاس ها تو یونیتی از Mono ارث بردن ، نمیشه ، پس فقط میمونه Interface ، که خوب هیچی )

3 - یه مکانیزمه دیگه ، میتونی برای این کار از Code Snippet ها استفاده کنی . یه Snippet جدید ایجاد کنی که کارت سریع بشه.

والا این به طور اتوماتیک رو متوجه نشدم ، یعنی منظورت ادیتور Mono هست؟ چی کار میکنه؟ ( من تقریبا 90% فقط با VS کار میکنم آخه )

15. این کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

والا این به طور اتوماتیک رو متوجه نشدم ، یعنی منظورت ادیتور Mono هست؟ چی کار میکنه؟ ( من تقریبا 90% فقط با VS کار میکنم آخه )
    نه ... منظورم زبان جاوا واسه app هست، intellij یکی از IDE ]ای این زبانه که خیلی کار کدنویسی رو سریع میکنه.
    مثلا واسه همین ساخت متد های مقدار دهی set یا get ...
    ctrl + i رو میزنی و متغیرهارو مارک میکنی و اوکی میکنی، خودش همه ی متدهارو برات مینویسه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آها ، چرا.

متغییر رو به صورت Private تعریف کن ، اسم متغییر رو مارک کن ، Ctrl + R + E رو بزن ، بعدشم OK.

البته میتونی واسه متغییر ، آلیاس هم ایجاد کنی.

18. این کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •