دوستان میشه توضیح بدین فرق مک بوک با ای مک یا سزی ایر چیه فقط توی سال ساخت یا تفاوت های سخت افزاری؟
دوستان میشه توضیح بدین فرق مک بوک با ای مک یا سزی ایر چیه فقط توی سال ساخت یا تفاوت های سخت افزاری؟
یک سوال
اگر روی مک بوک پرو ، ویندوز بریزیم ، برنامه ها و بازی های ویندوز رو بدون مشکل اجرا می کنه ؟
به به سلام امير جون !خوبي ؟؟ ميبينم زدي تو كار مك بوك پرو
بله بدون هيچ مشكلي اجرا ميشهويندوز روي مك بوك ها هيچ فرقي با ويندوز لپتاهاي ديگه نداره ! حتي شايد سرعتش بيشتر هم باشه
![]()
مکبوک لپتاپ هستند!
imac دسکتاپ
سری air هم لپ تاپ فقط بسیار نازک و بدون درایو نوری!
۳سری مختلف از محصوللات اپل!!![]()
قربانت برم
آره دادا
گفتیم بزنیم تو کار مک ، فکر کردم ببینم با چی ور بریم بهتره ، گفتیم با این مک پرو لذتش رو ببریم که هم مک باشه هم ویندوز
نظرم روی MC373LL/A هست.
الان رنجش تو بازار چطوریاس ؟
نظرت در باره این چیه ؟ مدل دیگه ای مد نظر داری ؟ به نظرت لپتاپ بخرم خوبه یا مک رو ردیف کنم ؟
373 یا 372 ، اندازه صفحه رو فدای سی پی یو کنم ؟
Last edited by SIMON137; 23-08-2010 at 16:33.
حدود ۲۴۰۰ هستشنظرم روی MC373LL/A هست.
الان رنجش تو بازار چطوریاس ؟
سلام به همگی
با مک پرو مثلا Apple MacBookPro MC118LL/A اگه بخوام 3D کار کنم معادل خوب و قدرتمندی مثل مایا هست؟
راستی نظر شما راجع به این مدل چیه؟ قیمتش تو بازار چنده؟ و از کجا خرید کنم. ممنون!![]()
به نظر من Macbook Pro 375 LL/A بهترین گزینه هست و با قیمت 1700 می تونید تهیه کنید.
رنج قیمتی که تعیین کردین خیلی زیاده!!!
اطلاعات بیشتری بدین، مثل اینکه وزن براتون مهمه یا نه؟
اینچ صفحه چطور؟ (کار گرافیکی دارین یا خیر؟)
حجم صدا و کیفیت اون؟
...
ممنون از پاسخ شما.
13 اینچه ؟ نظرشما راجع به کیفیت تصویرش چیه؟ جایی خوندم که یک مشکل 13 اینه که با وجود تنظیم نور باز هم صفحه انعکاس داره حتی تصویر خودمون که جلو اون نشستیم ،درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)