تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 1049 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

راست میگه چینیه ولی روش نوشته ژاپن ولی تو سایتش میری نوشته فیلیپین
    در هر صورت کیفیتش نسبت به سایره چینی هایی که تو بازار هستند که معلوم نیست درجه 5 یا 6 هست خیلی بهتره

2. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان، من يه مشكل عجيب برخوردم

همونطور كه قبلا گفتم، من يك پلير سامسونگ با يك آمپ انكيو 608 دارم. من تا الان هر دي وي دي ( كپي يا اوريجينال) رو توي پليرم ( پلير سامسونگ) قرار دادم به مشكلي برخورد نكردم. ولي اين بار كه دي وي دي قهوه تلخ رو گرفته بودم، ديدم كه صدا نداره، يك دي وي دي ديگه تو دستگاه گذاشتم، خوب صدا داشت. پلير رو از آمپ جدا كردم و مستقيم به تي وي وصل كردم، صدا داشت. نميدونم مشكل چيه، تمامي حالتهاي مختلف صدا رو توي آمپ كنترل كردم. تو هيچ حالتي صدا نداشت. جالبه كه فقط با دي وي دي قهو تلخ اين مشكل بوجود مياد ( تمامي قسمتهاش). ولي وقتي وي سي دي قهوه تلخ رو ميگيرم مشكلي نداره.

كسي ميتونه كمك كنه كه مشكل از چيه، من انواع دي وي دي رو تا بحال چك كردم و بجز اين دي وي دي تا به حال به اين مشكل برخورد نكردم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مطمئن نیستم ولی فکر کنم بتونی صدا رو از پلیر بدی به تی وی بعد از تی وی بدی به آمپ.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مطمئن نیستم ولی فکر کنم بتونی صدا رو از پلیر بدی به تی وی بعد از تی وی بدی به آمپ.

خوب اين كار كه شدنيه ، من هم فعلا اين كاررو كردم، ولي خوب دنبال علت مشكل ميگردم. ميخوام بدونم چرا اين دي وي دي اينجوريه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بالاخره تونستم از این پیر مرد (باند هامو میگم ) تو اینترنت یه عکسی پیدا کنم !!!
    من اینارو وصل کردم به آمپ 819 و واقعا صدای خوبی دارم الان . نظرتون در موردش چیه ؟؟
    البته باندای من خیلی تمیز تر از اینه . خیلی ازش مراقبت میکنم ! قبل از منم بابام خیلی ازش مراقبت میکرده !! بچه که بودم برای اینکه نزنم داغونش کنم چند سالی تبعید شده بوده بالای کمد از دست من !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان، من يه مشكل عجيب برخوردم

همونطور كه قبلا گفتم، من يك پلير سامسونگ با يك آمپ انكيو 608 دارم. من تا الان هر دي وي دي ( كپي يا اوريجينال) رو توي پليرم ( پلير سامسونگ) قرار دادم به مشكلي برخورد نكردم. ولي اين بار كه دي وي دي قهوه تلخ رو گرفته بودم، ديدم كه صدا نداره، يك دي وي دي ديگه تو دستگاه گذاشتم، خوب صدا داشت. پلير رو از آمپ جدا كردم و مستقيم به تي وي وصل كردم، صدا داشت. نميدونم مشكل چيه، تمامي حالتهاي مختلف صدا رو توي آمپ كنترل كردم. تو هيچ حالتي صدا نداشت. جالبه كه فقط با دي وي دي قهو تلخ اين مشكل بوجود مياد ( تمامي قسمتهاش). ولي وقتي وي سي دي قهوه تلخ رو ميگيرم مشكلي نداره.

كسي ميتونه كمك كنه كه مشكل از چيه، من انواع دي وي دي رو تا بحال چك كردم و بجز اين دي وي دي تا به حال به اين مشكل برخورد نكردم.
    سلام
    جالبه دي وي دي پليرهاي سامسونگ فقط كد2 پخش مي كنند! شما حتما نسخه هايUK تهيه ميكني؟ درسته؟
    تا جاي كه من ميدونم سامسونگ هاي بازار ايران كد 2 هستند و 1 پخش نمي كنند و مولتي هم نميشن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بله چینیه ! اما خوب شما بگو الان ما چیمون چینی نیست ؟!؟!؟! دیگه مجبوریم بسازیم با این وضعیت چینی ! چند وقت دیگه خودمون چینی نشیم باید خدا رو شکر کنیم
    دايو يه مارك تقلبي چيني هست! كه توسط افرادي سود جو وارد ايران شده!
    HDMI از برند معتبر زير 80 تومان نيست!
    [دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم HDMI یک پروتکل برای انتقال صدا و تصویر در حالت دیجیتال هستش و کابل هاش فقط در ورژن متفاوت هستند! بله درسته که یک کابل مرغوب تر نویزپذیری کمتری داره ولی شما با هر کابلی داری تصویر رو به طور کامل دریافت میکنی بهترین و گرونترین کابل دنیا رو هم بخری هیچ تفاوتی تو صدا یا تصویرت نداره! در حالت دیجیتال شما یا ارتباط داری یا نداری! فقط نسخه پورتها باید با کابل مچ باشه! مثلا برای 3D شما حتما باید پلیرت در عین داشتن توانایی پخش سه بعدی از درگاه HDMI نسخه 1.4 بهره ببره و تلویزیون شما هم باید 1.4 باشه ورودیش و در نهایت با همین نسخه کابل هم متصل بشن. حالا این که بعضی فروشنده ها چه پولهایی میگیرند و بعضی برندها چه تبلیغاتی میکنن بگذریم! شما مطمئن باش همین کابل های 6-7 تومنی هم کارتون رو راه میندازه!

9. این کاربر از shadanpoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم HDMI یک پروتکل برای انتقال صدا و تصویر در حالت دیجیتال هستش و کابل هاش فقط در ورژن متفاوت هستند! بله درسته که یک کابل مرغوب تر نویزپذیری کمتری داره ولی شما با هر کابلی داری تصویر رو به طور کامل دریافت میکنی بهترین و گرونترین کابل دنیا رو هم بخری هیچ تفاوتی تو صدا یا تصویرت نداره! در حالت دیجیتال شما یا ارتباط داری یا نداری! فقط نسخه پورتها باید با کابل مچ باشه! مثلا برای 3D شما حتما باید پلیرت در عین داشتن توانایی پخش سه بعدی از درگاه HDMI نسخه 1.4 بهره ببره و تلویزیون شما هم باید 1.4 باشه ورودیش و در نهایت با همین نسخه کابل هم متصل بشن. حالا این که بعضی فروشنده ها چه پولهایی میگیرند و بعضی برندها چه تبلیغاتی میکنن بگذریم! شما مطمئن باش همین کابل های 6-7 تومنی هم کارتون رو راه میندازه!
    مردم ما به اندازه كافي فقر اطلاعاتي دارن!شما با نظرات كتابي خواهشا بدترش نكن!
    تو سيستم هاي HIGH-END حتي زير كابل لرزش گير ميزارن و روي صدا و تصوير تاثير داره!
    شما خيلي كم اطلاع هستيد و اصلا حتي نميشه با شما بحث كرد! چرا چون متوجه تغييرات و مسائل فني مربوط نميشي.

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مردم ما به اندازه كافي فقر اطلاعاتي دارن!شما با نظرات كتابي خواهشا بدترش نكن!
    تو سيستم هاي HIGH-END حتي زير كابل لرزش گير ميزارن و روي صدا و تصوير تاثير داره!
    شما خيلي كم اطلاع هستيد و اصلا حتي نميشه با شما بحث كرد! چرا چون متوجه تغييرات و مسائل فني مربوط نميشي.
    ایشون کاملا درست میگن.

HDMI دیجیتال هست و نویز و این صحبت ها اصلا در موردش صدق نمیکنه. یا تصویر و صدا میده با بالاترین کیفیت, یا اصلا نمیده هیچی که به اون میگن خراب (همون قضیه ی 0 و 1)

چرا تو Component و Composite و آپتیکال باید وسواس به خرج داد چون اینا آنالوگن. اما HDMI نه. همون 7 8 تومنی ها هم کار آدمو راه میندازه با بالاترین کیفیت.

اینجا هم توضیح داده راجع به این قضیه:
    کد:
    Last edited by NaughtyCat; 11-10-2010 at 00:51. دليل: اضافه کردن لینک

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ایشون کاملا درست میگن.

HDMI دیجیتال هست و نویز و این صحبت ها اصلا در موردش صدق نمیکنه. یا تصویر و صدا میده با بالاترین کیفیت, یا اصلا نمیده هیچی که به اون میگن خراب (همون قضیه ی 0 و 1)

چرا تو Component و Composite و آپتیکال باید وسواس به خرج داد چون اینا آنالوگن. اما HDMI نه. همون 7 8 تومنی ها هم کار آدمو راه میندازه با بالاترین کیفیت.

اینجا هم توضیح داده راجع به این قضیه:
    کد:
    دوست من ميشه بفرمائيد اين تفاوتي كه در صدا و تصوير سه برند معتبر مثل VAN DEN HUL
    120 هزار توماني با مانستر 80 هزار توماني و Wireworld
    420 هزار توماني در دموي كه جناب برزين در شركت آوين آوا داشتن روي بلوري پلير LX91 پايونر در چي هست؟ اون همه تغيير در بافت تصوير! صداي كاملا متفاوت در برندهاي مختلف؟ تازه بدونه Break-in كامل؟
    لطفا جواب درست بدين؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •