سمند EF7 کولر خوبی داره.مشکلی نیست
در مورد استفاده از سوخت گاز به طور مداوم باید بگم چون این موتور برای سوخت گاز ساخته شده هیچ جای نگرانی نیست.
سمند EF7 کولر خوبی داره.مشکلی نیست
در مورد استفاده از سوخت گاز به طور مداوم باید بگم چون این موتور برای سوخت گاز ساخته شده هیچ جای نگرانی نیست.
يكسري ثبت نام كردند كه بنزيني بود
بكبار هم پايه گاز سوز مالتي توليد و فروش داشت
اما به صورت تلقيقي من نديدم
اگه با اين داشبورد ميخواي ميتونيد بنزيني كاركده از بازار پيدا كنيد
سلام
در مورد این داشورد P2 باید بگم که یه تعداد محدودی تولید شد و به فروش رسید و فقط و فقط بنزینی با سیستم مولتی پلکس بود . الان دیگه ثبت نام نمیکنند البته ثبت نام می کنند ولی با این داشبرد نه با داشبرد معمولی XPA
البته در اینده ی نچندان دور شاید ایران خودرو بازم با این داشبورد تولید کنه
سلام دوستان من میخوام سمند ef7 lx بنزینی بخرم چند تا سوال داشتم خواهشا جواب بدن اساتید
1. آیا مشکلاتی که تو تایپیکها اشاره شده تو مدلهای 92 هم هست؟
2. الان مشکلات شایع 92 تو این ماشین چیاست ؟
3. من تو چندتا سایت قیمت بازارشو دیدم تفاوتی نداشت با قیمت کارخونه شاید در حد چند صد هزار درسته آیا؟
سمد EF7 تقریبا مشکلی به لحاظ موتوری ندارد . فعلا پرتیراژترین خودروی ایرانخودرو است و به این دلیل کمی در بازار اشباع شده و قیمتش متعادل است .
دوستان حالا از شانس من که EF7 ثبت نام کردم موتور ملی واسم میاد - از این به بعد بخاطر برداشته شدن تحریییم های خودرو سازی موتور اصلی وارد میشه
جالبه بودنید که قطعات اصلی بلوک موتور ef7 حتی همون سال 89 هم تو ایران تولید میشده.
ولی بعدا به خاطر تحریم ، تولید کننده داخلی نتونست تولید کنه و مجبور به واردات قطعات با کیفیت بدتر شدن.یا اینکه تولید کننده داخلی نتونست قطعات با کیفیت تولید کنه.
واشر سرسیلندر هایی که رو مدل های 90 و ماقبلش ( تولیدات قبل از سری رایج واشر سوزندن ) ساخت ایران ( مشهد ) بود. ولی به خاطر تحریم مجبور شدن جنس بیکیفیت وارد کنن و نتیجه این شد که خیلی از واشر های وارداتی خیلی زود سوختن.
دوست عزیز شک دارم به خاطر تحریم بوده باشه. فکر کنم اینا دنبال سود بیشتر بودن گفتن چه کاری بهتر از این که بدیم چین و هند برامون قطعه ها رو بسازن با قیمت یک سوم؟ نتیجش هم شد فاجعه ای به نام ای اف 7 های سری 90 و 91.
شایدم اینطور باشه.
سلام دوستان
من یه سمند ef7 دارم که جدیدا به یه مشکلی باهاش بر خوردم
وقتی رو گاز کار میکنه موقع شتای گرفتن ریپ میزنه! رو بنزین هم اینجوری بود که خود به خود درست شد!(ریپ زدن توو دور بالای 3500 از بین میره.ولی واسه شروع حرکت و تعویض دنده ها ریپ میزنه)
اینم بگم که قبلش ماشین بدون هواکش به مدت 1 دقیقه کار کرد (تا وقتی که مکانیک هواکش رو بست) بعد که حرکت کردم ماشین رو حالت گاز نمیرفت.که بازم بعد از حدود 50کیلومتر که با بنزین رفتم درست شد(گفتم شاید ربط داره که گفتم)
حالا به نظرتون مشکل ریپ زدنش چیه؟مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)