تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 472 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان کولر EF7 پایه گاز سوز - خوب خنک میکنه ؟ در حد کولر 405 XU7 هستش ؟

==========================
    دوستان خودروef7 پایه گاز سوز رو اگر به صورت مداوم و زیاد فقط از گاز استفاده کنیم مشکلی واسه موتور خودرو پیش نمیاد ؟ آخه بعضی از خودروها ی 2گانه رو شنیدم میگن هم باید از بنزین استفاده کرد هم گاز
    سمند EF7 کولر خوبی داره.مشکلی نیست
    در مورد استفاده از سوخت گاز به طور مداوم باید بگم چون این موتور برای سوخت گاز ساخته شده هیچ جای نگرانی نیست.

2. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه ماشینی با مشخصات زیر واسه ثبت نام موجود هست یا خیر ؟
    ای اف 7 دوگانه سوز با قابلیت 2 کیسه هوا و ملتی پلکس و داشبورد p2 (داشبورد سورن روی سمند) ؟

ظاهرا شکل این داشبورد هم اینطوره : دوستان این سمنده نه سورن - فقط داشبورد سورن روشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان کسی نظری نداره راجب این پست؟
    يكسري ثبت نام كردند كه بنزيني بود
    بكبار هم پايه گاز سوز مالتي توليد و فروش داشت
    اما به صورت تلقيقي من نديدم
    اگه با اين داشبورد ميخواي ميتونيد بنزيني كاركده از بازار پيدا كنيد

4. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه ماشینی با مشخصات زیر واسه ثبت نام موجود هست یا خیر ؟
    ای اف 7 دوگانه سوز با قابلیت 2 کیسه هوا و ملتی پلکس و داشبورد p2 (داشبورد سورن روی سمند) ؟

ظاهرا شکل این داشبورد هم اینطوره : دوستان این سمنده نه سورن - فقط داشبورد سورن روشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان کسی نظری نداره راجب این پست؟
    سلام
    در مورد این داشورد P2 باید بگم که یه تعداد محدودی تولید شد و به فروش رسید و فقط و فقط بنزینی با سیستم مولتی پلکس بود . الان دیگه ثبت نام نمیکنند البته ثبت نام می کنند ولی با این داشبرد نه با داشبرد معمولی XPA
    البته در اینده ی نچندان دور شاید ایران خودرو بازم با این داشبورد تولید کنه

6. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام سمند ef7 lx بنزینی بخرم چند تا سوال داشتم خواهشا جواب بدن اساتید
    1. آیا مشکلاتی که تو تایپیکها اشاره شده تو مدلهای 92 هم هست؟
    2. الان مشکلات شایع 92 تو این ماشین چیاست ؟
    3. من تو چندتا سایت قیمت بازارشو دیدم تفاوتی نداشت با قیمت کارخونه شاید در حد چند صد هزار درسته آیا؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام سمند ef7 lx بنزینی بخرم چند تا سوال داشتم خواهشا جواب بدن اساتید
    1. آیا مشکلاتی که تو تایپیکها اشاره شده تو مدلهای 92 هم هست؟
    2. الان مشکلات شایع 92 تو این ماشین چیاست ؟
    3. من تو چندتا سایت قیمت بازارشو دیدم تفاوتی نداشت با قیمت کارخونه شاید در حد چند صد هزار درسته آیا؟
    سمد EF7 تقریبا مشکلی به لحاظ موتوری ندارد . فعلا پرتیراژترین خودروی ایرانخودرو است و به این دلیل کمی در بازار اشباع شده و قیمتش متعادل است .

9. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

دوستان حالا از شانس من که EF7 ثبت نام کردم موتور ملی واسم میاد - از این به بعد بخاطر برداشته شدن تحریییم های خودرو سازی موتور اصلی وارد میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جالبه بودنید که قطعات اصلی بلوک موتور ef7 حتی همون سال 89 هم تو ایران تولید میشده.
    ولی بعدا به خاطر تحریم ، تولید کننده داخلی نتونست تولید کنه و مجبور به واردات قطعات با کیفیت بدتر شدن.یا اینکه تولید کننده داخلی نتونست قطعات با کیفیت تولید کنه.

واشر سرسیلندر هایی که رو مدل های 90 و ماقبلش ( تولیدات قبل از سری رایج واشر سوزندن ) ساخت ایران ( مشهد ) بود. ولی به خاطر تحریم مجبور شدن جنس بیکیفیت وارد کنن و نتیجه این شد که خیلی از واشر های وارداتی خیلی زود سوختن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه بودنید که قطعات اصلی بلوک موتور ef7 حتی همون سال 89 هم تو ایران تولید میشده.
    ولی بعدا به خاطر تحریم ، تولید کننده داخلی نتونست تولید کنه و مجبور به واردات قطعات با کیفیت بدتر شدن.یا اینکه تولید کننده داخلی نتونست قطعات با کیفیت تولید کنه.

واشر سرسیلندر هایی که رو مدل های 90 و ماقبلش ( تولیدات قبل از سری رایج واشر سوزندن ) ساخت ایران ( مشهد ) بود. ولی به خاطر تحریم مجبور شدن جنس بیکیفیت وارد کنن و نتیجه این شد که خیلی از واشر های وارداتی خیلی زود سوختن.
    دوست عزیز شک دارم به خاطر تحریم بوده باشه. فکر کنم اینا دنبال سود بیشتر بودن گفتن چه کاری بهتر از این که بدیم چین و هند برامون قطعه ها رو بسازن با قیمت یک سوم؟ نتیجش هم شد فاجعه ای به نام ای اف 7 های سری 90 و 91.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز شک دارم به خاطر تحریم بوده باشه. فکر کنم اینا دنبال سود بیشتر بودن گفتن چه کاری بهتر از این که بدیم چین و هند برامون قطعه ها رو بسازن با قیمت یک سوم؟ نتیجش هم شد فاجعه ای به نام ای اف 7 های سری 90 و 91.
    شایدم اینطور باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سمند ef7 دارم که جدیدا به یه مشکلی باهاش بر خوردم
    وقتی رو گاز کار میکنه موقع شتای گرفتن ریپ میزنه! رو بنزین هم اینجوری بود که خود به خود درست شد!(ریپ زدن توو دور بالای 3500 از بین میره.ولی واسه شروع حرکت و تعویض دنده ها ریپ میزنه)
    اینم بگم که قبلش ماشین بدون هواکش به مدت 1 دقیقه کار کرد (تا وقتی که مکانیک هواکش رو بست) بعد که حرکت کردم ماشین رو حالت گاز نمیرفت.که بازم بعد از حدود 50کیلومتر که با بنزین رفتم درست شد(گفتم شاید ربط داره که گفتم)
    حالا به نظرتون مشکل ریپ زدنش چیه؟مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •