بچه استار من وقتی یه فیلم رو Play می کنم صدای فیلم رو پخش نمی کنه.
چیکارش کنم ؟
بچه استار من وقتی یه فیلم رو Play می کنم صدای فیلم رو پخش نمی کنه.
چیکارش کنم ؟
گوشي من هم از روز اول مشكلي شبيه به مشكل شما داشت.ولي شايد مشكل شما اين نباشه.
مشكل اين بود كه وقتي صداي گوشي رو در زمان فيلم ديدن تا صفر كم مي كردي ديگه با دكمه هاي كناري نمي شد صدا رو زياد كرد.
راه حل مشكل من كه شايد مشكل تو هم باشه=با كلي ور رفتن فهميدم بايد از دو دكمه ي تنظيم صدا در سمت چت گوشي در حال اجراي فيلم دكمه ي پاييني رو چند ثانيه نگه داري تا بر روي صفحه + و - ظاهر بشه و با لمس + صدا رو زياد كني.
گوشي من كه اين مرض رو داره اميدوارم براي تو هم حل بشه.اگه حل شد بگو.
اینا برای ویندوز موبایله ها...
راستی تم و بازیهای شتاب سنج دیگه روی گوشی نصب میشه ؟
مدل وایرلس این گوشی رو کسی توی علاالدین روئیت کرده؟چه قیمت؟
3-شماره گیری هوشمند داره؟
Last edited by zimka_14162; 14-03-2010 at 02:57.
نه عزیز این نبود.
بردم پیش طرف یه کد زد گوشیو ریست کرد درست شد.
تو خود سایت که نوشته بود مخصوص 5230 استار هستش !!!
تو چند تاپیک خارجی هم دیده بودم که نوشته بودن اون پسوند ها برای این گوشی تم هستش !!!
افزایش صدای اسپیکر در گوشی استار
این آموزش رو تو یه سایت خارجی خوندم که اینجا ترجمش کردم. خودم انجام دادم، فقط حواسم نبود که قبلش صدا رو تست کنم که بتونم با بعد از انجام مراحل زیر مقایسه کنم!
1- ابتدا با استفاده از شماره گیر گوشی، کد #*6984125#* رو وارد کنید.
2- حالا گزینه چهارم یعنی Internals زو انتخاب کنید.
3- برای ادامه ی کار، پسورد رو به رو را وارد کنید: #*9072641#*
4- حالا گزینه سوم یعنی Test mode رو انتخاب کنید.
5- حال با استفاده از کیبورد مجازی، اعداد 5، 3، 4، 5 و 1 را به ترتیب وارد کنید.
6- حال در کیبورد مجازی، دکمه 6 را یک بار بزنید تا در خط اول روی صفحه، کلمه READ به WRITE تبدیل شود.
7- حال با استفاده از فیلد پایین صفحه، عدد 510 را وارد کنید و OK کنید. اگر این کار را درست انجام داده باشید، در مقابل گزینه شماره 6 عدد 510 دیده می شود. به این صورت:
حال دکمه قطع تماس را بزنید تا از منو خارج شوید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای افزایش صدا در هدفون هم مراحل بالا را طی کنید؛ با این تفاوت که در مرحله 5 اعداد 5، 2، 4، 5 و 1 را وارد کنید؛ همچنین در مرحله 7، عدد 511 را وارد کنید.
تذکر: فکر کنم با خاموش و روشن کردن گوشی، عددی که تغییر دادیم دوباره به حالت پیش فرض برمیگرده.
در مورد نصب تم هم که دوستمون تو پست زیر گفته بود:
جوری نیست که بشه تم رو جداگانه نصب کرد. شما باید گوشیتونو با ورژنی از firmware که اونجا گفته فلش کنید؛ با این تفاوت که هنگام فلش کردن باید به جای فایل rc1. موجود در پک firmware، از فایلی که جداگانه برای دانلود گذاشته استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مثال من تم زیر رو نصب کردم (طبق همین چیزی که بالا گفتم). ورژن فرمورش S5230XEII4 بود. فقط منوی اصلی تغییر میکرد و به شکل زیر در میومد (ولی قشنگ بود جدا و همچنان میشد از بک گراند برای منوی اصلی استفاده کرد) زبان انگلیسی هم داشت.
یه چیز دیگه رو هم امتحان کردم؛ این که آیا میشه از این فایل rc1. که برای دانلود گذاشته در firmwareهای فارسی هم استفاده کرد، دیدم نمیشه. وقتی نصب میکنی، به جای نوشته ها کاراکتر مربع میاد و همچنین بعضی آیکون ها جا به جا میشه.
![]()
مهدی جان ممنون ،
اینکه فهمیدم که ویجت ها روی فریمور های جدید و انگلیسی نصب میشه .
فقط یه سوال داشتم :
اگه ما فریمور انگلیسی نصب کنیم ، میدونم که فارسی نمینویسه ! اسمس فارسی میخونه یا به صورت مربعی در میاد ؟؟؟
اگه آره خواهشا" جدید ترین فریمور اصلی + زبان انگلیسی ( مال اروپا که هیچ زبانی بجز انگلیسی نباشه ! ) اصلی و جدیدترینش که تم مشکی هم داره بدید /
چوم میخام یه تم هست که مشکیه میخام امتحانش کنم ببینم نصب میشه ؟
دوست عزیز من قسمت هدفونشو انجام دادم وکاملا تاثیرش محسوسه
واقعا ممنون
به بقیه هم توصیه میکنم امتحان کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)