تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 218 اولاول ... 117167207213214215216217218 آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام. ميخام 2تا هارد 2ترا بخرم يكي اكسترنال آدااپتوردار و ديگري اينترنال. ميشه بگيد چه مدلي خوبه كه هم قيمتش مناسب باشه هم خرابي كم داشته باشه . هارد سيگيت كدام شماره مدلهاش خرابي فرمور نداره . چون شنيدم بعضي مدلهاش بعد از مدتي كار كردن خراب ميشه. لطفا شماره مدلهاي خوبشو معرفي كنيد. مرسي

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. ميخام 2تا هارد 2ترا بخرم يكي اكسترنال آدااپتوردار و ديگري اينترنال. ميشه بگيد چه مدلي خوبه كه هم قيمتش مناسب باشه هم خرابي كم داشته باشه . هارد سيگيت كدام شماره مدلهاش خرابي فرمور نداره . چون شنيدم بعضي مدلهاش بعد از مدتي كار كردن خراب ميشه. لطفا شماره مدلهاي خوبشو معرفي كنيد. مرسي
    سلام .

برای هارد دیسک Internal ، کاربردتان چیست ؟ اگر میخواهید OS ، نرم افزار ، گیم و ... نصب و اجرا کنید و اگر بودجه کافی درنظر گرفتید میتونید WD Black انتخاب کنید در غیر اینصورت میتونید Seagate با مدل نامبر ST2000DM001 بخرید که پرفورمنس خوبی دارد .

هارد سيگيت كدام شماره مدلهاش خرابي فرمور نداره . چون شنيدم بعضي مدلهاش بعد از مدتي كار كردن خراب ميشه.
    این مشکل مربوط به مدلهای قدیمی میشد ، مدلی که معرفی شد چنین مشکلی ندارد .

برای هارد دیسک اکسترنال میتونید یکی از دو مدل WD my Book و یا Seagate Backup plus Desk انتخاب کنید . مقایسه کلی ایندو مدل در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفته شد .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همانطوریکه خودتان هم میدونید WD Green هارد دیسک پرسرعتی نیست و برای آرشیو کردن اطلاعات های کم استفاده مناسب هست . اگر انتظار سرعت بیشتری دارید Seagate 7200.14 را بخرید .
    با سلام
    با توجه به اینکه فرمودید هارد گرین برای اطلاعات "کم استفاده" مناسب است، آیا به عنوان هارد دوم برای ذخیره mp3 مناسب هستش؟ با توجه به اینکه هر روز بخواهیم چندین آهنگ را پلی کنیم؟ یعنی کم استفاده نیست و هر لحظه ممکنه استفاده بشه.
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    با توجه به اینکه فرمودید هارد گرین برای اطلاعات "کم استفاده" مناسب است، آیا به عنوان هارد دوم برای ذخیره mp3 مناسب هستش؟ با توجه به اینکه هر روز بخواهیم چندین آهنگ را پلی کنیم؟ یعنی کم استفاده نیست و هر لحظه ممکنه استفاده بشه.
    با سپاس
    سلام .

مشكلي با نصب بعنوان هارد ديسك دوم (هارد ديسكي كه قرار نيست روي آن OS و نرم افزار نصب و اجرا شود) براي ذخيره كردن آهنگها ، فيلمها و پلي كردن آنها ... بطور روزانه نخواهيد داشت .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من به یک هارد 2ترابایت اگسترنال نیاز دارم که این شرایط رو داشته باشه لطفا هرکس اطلاعی داره بگه>>>>>1-یو اس بی 3 باشد 2-ضد ضربه 3-ضد آب 4-ضد شک 5- قابل انتقال باشد و از مد دسکتاپ نباشد 6-سرعت بسیار بالا 7-عمر و کارایی بسیار بالا
    لطفا هرکس اطلاع دارد خبر بدهد
    کارایی خیلی برام مهم است و عمر بسیار بالا...
    خودم این مدل را پیدا کرده ام
    Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB

اگر معایبی دارد لطفا اطلاع بدهید

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان من امروز یک هارد
    Western Digital My Passport Ultra

خریدم به نظرتون قبل وصل کردن به pc نیاز به پارتیشن بندی خاصی داره یا برنامه هایی که داخلشه لازمه نصب بشن؟ برنامه لاکش چطور؟
    یکی توضیح بده لطفا

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من امروز یک هارد
    Western Digital My Passport Ultra

خریدم به نظرتون قبل وصل کردن به pc نیاز به پارتیشن بندی خاصی داره یا برنامه هایی که داخلشه لازمه نصب بشن؟ برنامه لاکش چطور؟
    یکی توضیح بده لطفا
    اين مدل از قبل پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت شده و آماده استفاده هست در نتيجه نيازي به انجام دادم مجدد اين مراحل نيست مگر اينكه تعداد پارتيشنها و يا نوع فايل سيستم مطابق انتظارات شما نباشد .
    توصيه ميكنم كليه برنامه هاي مرتبط با آن را هم نصب كنيد . در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نحوه كار با برنامه ها را توضيح دادم .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اين مدل از قبل پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت شده و آماده استفاده هست در نتيجه نيازي به انجام دادم مجدد اين مراحل نيست مگر اينكه تعداد پارتيشنها و يا نوع فايل سيستم مطابق انتظارات شما نباشد .
    توصيه ميكنم كليه برنامه هاي مرتبط با آن را هم نصب كنيد . در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نحوه كار با برنامه ها را توضيح دادم .
    تو این لینک فقط توضیح دادید که چطوری بک اپ ازش بگیریم
    یه سوال اگه مثلا من تو هارد 200گیگ فایل دارم از اونا بک اپ بگیرم 200گیگ بک اپ از هارد کم میه درسته یعنی 400گیگ فضا اشغال میشه؟
    سوال دوم اینکه شنیدم یه برنامه هست که برنامه قفل گذاری گفتن که برنامه قفل گذاری رو کاری نداشته باشی بعدا برنامه خراب شه توام رمز گذاری کردی دیگه باید بییال فایل ها اینا بشی یه توضیحی بده لطفا

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال اگه مثلا من تو هارد 200گیگ فایل دارم از اونا بک اپ بگیرم 200گیگ بک اپ از هارد کم میه درسته یعنی 400گیگ فضا اشغال میشه؟
    درست هست ؛ ولي اصولاً بكآپها روي هارد ديسك دوم و ... ذخيره ميشوند نه همان هارد ديسك اول . به هر حال با توجه به اينكه هيچگونه فشرده سازي انجام نميشود حجم بكآپ برابر (و يا حتي كمي بيشتر) با حجم اطلاعاتي خواهد بود كه از روي آن بكآپ گرفته بوديد .

معمولاً

سوال دوم اینکه شنیدم یه برنامه هست که برنامه قفل گذاری گفتن که برنامه قفل گذاری رو کاری نداشته باشی بعدا برنامه خراب شه توام رمز گذاری کردی دیگه باید بییال فایل ها اینا بشی یه توضیحی بده لطفا
    اين برنامه هم خراب بشود بدون آن هم ميتونيد هارد ديسك را unlock كنيد كافيست در my computer روي CD Drive مجازي دابل كليك كنيد تا كادري براي وارد كردن پسورد ديده شود . احتمالاً منظورشان چيز ديگري بوده يا اينكه آشنايي زيادي نداشتند ؛ در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قسمت اسپويل) به تفضيل براي شما توضيح داده بودم .

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

درست هست ؛ ولي اصولاً بكآپها روي هارد ديسك دوم و ... ذخيره ميشوند نه همان هارد ديسك اول . به هر حال با توجه به اينكه هيچگونه فشرده سازي انجام نميشود حجم بكآپ برابر (و يا حتي كمي بيشتر) با حجم اطلاعاتي خواهد بود كه از روي آن بكآپ گرفته بوديد .

معمولاً

اين برنامه هم خراب بشود بدون آن هم ميتونيد هارد ديسك را unlock كنيد كافيست در my computer روي CD Drive مجازي دابل كليك كنيد تا كادري براي وارد كردن پسورد ديده شود . احتمالاً منظورشان چيز ديگري بوده يا اينكه آشنايي زيادي نداشتند ؛ در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قسمت اسپويل) به تفضيل براي شما توضيح داده بودم .

پس با خیال راحت میتونم به این هارد اعتماد کنم و فایل ها رو توش بزارم؟
    بک اپ هم لازم ندارم چون فایل هام رو توش میزارم هارد رو میزارم یه جایی مثل صندوق چیزی تا 3-4ماه هم یه بار دست نمیزنم
    واسه رمز گذاری هم مشکلی نداره بزارم درسته؟ بعدا دردسر نمیشه؟
    نرم افزارهایی که از اول داخل هارد بود رو پاک نکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •