برای خواندن و نوشتن اس ام اس یه فارسی ساز خوب میخوام.وین مبایلم هم 6.5 هست!!!!!!!!!!!!
از کجا میتونم call cheater را پیدا کنم؟؟؟؟
برای خواندن و نوشتن اس ام اس یه فارسی ساز خوب میخوام.وین مبایلم هم 6.5 هست!!!!!!!!!!!!
از کجا میتونم call cheater را پیدا کنم؟؟؟؟
دوستان، از کجا می تونم رامهای بدون دستکاری و اورجینال این گوشی رو دانلود کنم. مثلا JE1 چطوره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
گوشی من الان 10 روزه تو نمایندگیه دیروز با تهران تماس گرفتم گفتند منتظر قطعه است؟
یعنی با نصب یه فارسی ساز؟
باید قطعه عوض شه؟
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
آقا سعید
لطفا به پست 2140 من یه نگاهی بنداز
ممنونم
شما فایل رو خراب دانلود کردید( تقصیر شما نیست این مشکل پیش میاد) دوباره دانلود کنید.
درمورد کارو باره مایکروتل نظری ندارم فقط اینکه اینجا ایرانه دیگه انتظار هر چیزی رو باید داشته باشید حتی گم شدن گوشیتون![]()
منم دانلود کردم مشکل داشت دیگه از یه سایت دیگه دانلود کردم !
راستی من الان همین رام i8000nxxje3-je5-csc-leaked-at-kingmobi-net رو ریختم . فکر کنم 6.5.3 باشه اخه دکمه x و start پایین صفحه هست . اخرین رام رسمی مربوط به Win 6.5 چیه ؟
Last edited by Cain; 18-06-2010 at 14:40.
من یه عضو جدیدم.......
تمامه پست ها رو تقریبا مطالعه کردم...خیلی عالی بودن......
الان میخوام یه فارسی ساز نصب کنم رو مبایلم...
این دو برنامه که گفتید رو از اینترنت گرفتم.... mobidiv multilanguage support 3.0.........
eldurazy arabizer for omnia2 i8000 فقط بلد نیستم چطور باید رو مبایلم نصبش کنم.........
لطفا کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!! ,وین 6.5 هستش
با تشکر
دوست عزیز اگه مقدور باشه اینجانب به شدت طالبم-برای هزینه اش هم اگه شماره حساب بدی بی چون و چرا در خدمتیم-جوابمو اگه میشه به ایمیلم بفرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند من دوست ندارم برای کسی آرزوی بدی بکنم ولی امیدوارم رم گوشیت بپره تا از شک دربیای
دوست عزیز ما که نمی تونیم پیغام خصوصی بدیم چیکار کنیم؟ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)