سلام دوستان من فیفارو نصب کردم ولی نمیدونم چرا موقع بازی گزارشگر فقط بعضی وقتها حرف میزنه و تقریبا بقیه بازی رو ساکته مثلا اسم هیچ بازیکنی رو نمیگه شاید در کل بازی 20 کلمه حرف نمیزنه لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید بد جوری حالم رو گرفته
سلام دوستان من فیفارو نصب کردم ولی نمیدونم چرا موقع بازی گزارشگر فقط بعضی وقتها حرف میزنه و تقریبا بقیه بازی رو ساکته مثلا اسم هیچ بازیکنی رو نمیگه شاید در کل بازی 20 کلمه حرف نمیزنه لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید بد جوری حالم رو گرفته
من خیلی این روزا p30 نمیام ، فیفا 10 هم واسه پی سی نگرفتم ، ولی این چیزی که شما گفتی خیلی عجیبه
یعنی میشه رایگان انلاین بازی کرد ؟{به صورت قانونی؟}EAو چه به این کارا !! دمش گرم
جدآ میشه ؟ تست کردی ؟
سلام به دوستان گلم
امشب یعنی همین الان از یه کلوپ میام که فیفا 10 رو داشت حدود 10 دست دونفره با دوستم بازی کردیم خدایش اخر بازی اصلا" هواسم به بازی نبود همش جزییات رو تمشاش میکردم واقعا" ea ترکونده رو ایکس باکس فقط با دویست تومان یه دست بازی کردم خیلی ازون بود
سلام؛
به به به جناب Elendil1
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــله، میشه
تاپیک لیـــگ آنلایـــن P30World :
الان چک کردم 7 نفر عضو شدن ! لیـــگ 10 نفره هست ! جا کم اومد بازم لیـگ می زنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!
!
راستی وقتی وارد قسمت آنلاین میشید آخرین اخبار و نتایج بازی ها رو زیرنویس می کنه ! دمش گرم
Last edited by *M!L4D*; 14-10-2009 at 23:49.
آقا من تو آنلاین همین که نوار لود پر میشه و میخوام برم تو بازی، ارور میده و از باری خارج میشه.
چی کار کنم ؟ مشکل از کرکه ؟ فایروال هم غیر فعاله
Last edited by SPY.07; 15-10-2009 at 17:13.
با سلام من فیفا 10 رو نصب کردم ولی تا وارد بازی میشم بعد از 30 ثانیه خودبخود فریز میشه و از بازی میپره بیرون و ویندوز ارور میده چرا ؟
سیستم من
ram 512
hard 80GZ
cpu 1.4
windows xp
dial-up داری ؟
اگه داری طبیعیه و به سرعت ربط داره !
اگه نداری احتمالا" از همون فایروال ویندوز هست !
رو رزولوشن پایینتر تست کن شاید درست شد !
در هر صورت این سیستم برای اجرا این بازی اصلا" مناسب نیست!
ببخشيد وارد بخش آنلاين بازي ميشم سرچ ليگ را ميزنم ليگ نمي آيد p30word بعدش گزينه هاي بعدي را واسه سرچ چي بزنيم؟؟؟
سلام به همه دوستان
اگه ممکنه یکی از دوستان محبت کنند و طریقه ساختن اکانت ea رو واسه بازی آنلاین بذارند. ما که نتونستیم آنلاین مود رو امتحان کنیم. از محیط بازی و هم از سایت بازی امتحان کردم ولی اصلا نمیشه اکانت ساخت.
خیلی ممنون از محبت دوستان .........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)