تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 1211 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان یه سوال دارم که اگه میشه از بچه های WENB بپرسی.
    خبری از pes2010 توی نمایشگاه TGS2009 هست ؟
    اتفاقا هفته پیش همین مساله مطرح شد. آدام گفت مسلما PES 2010 توی این نمایشگاه حضوری فعال داره یکی از علتهاش اینه که نمایشگاه بعد از تکمیل بازی برگزار میشه و مساله دیگه اینکه نمایشگاه توی کشور خودشون داره برگزار میشه .
    در ضمن دو هفته دیگه قرار آدام آخرین پلی تست بازیو از فاینال کد یا همون کد نهائی داشته باشه باید تا اون موقع منتظر بمونیم ببینیم چه تغییراتی توی بازی نسبت به کدهای قبلی صورت گرفته .

2. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حسین جان دستت طلا اینطور که می بینم کونامی خیلی عاقل هست و از نکات مثبت فیفا خوب الهام گرفته Be Goalie یکی از امکانات خوبی بورد که از 2008 اضافه شد که خیلی خوب شده بود. حالا می بینیم PES هم ازش بهره گرفته اما گلایه دارم از آنالوگ راست من نمی دونم اصلا به دلیلی داره که پاس دستی استفاده بشه ازش من یکی اصلا از پاس دستی استفاده نمیکنمکاش آنالوگ راست رو به دریبل های رولت و فلیپ فلپ و غیره اختصاص می داد. چون خیلی بده که همونی که باهاش حرکت می کنی دریبل هم بزنه این خیلی بده چون باعث میشه توی تغییر جهت های ناگهانی یه دفعه نا خواسته دریبل بزنه که باعث از دست دادن توپ بشه

4. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

به نظر من خیلی تغییر کرده
    ولی من با pes خیلی حال می کنم ، هر جور که باشه
    اما زیبایی دویدن بازیکنان پیس به فیفا نمیرسه
    Last edited by Mehdi.ss; 01-09-2009 at 00:03.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حسین جان اگه هنوز امکان درخواست یا سوال جواب هست بی زحمت یه سوالی بکن می خوام ببینم این دوتا نکته رعایت شده یا نه:
    1.اولیش که تو 2009 بود و یه بار گفتم اینکه وقتی تیم میزبان حتی اگه 10-0 عقب باشه و گل بزنه تماشاچیان استادیومو می ترکونن.من ترجمه هات رو خوندم.از تماشاگرا چیزهایی گفته بودن اما دراین باره نه.می خوام ببینم نسبت شادی تماشاگرا به نتیجه بازی معقوله یا نه؟
    2.این توی بازی آلمان فرانسه بود که حتما خودتون دیدید.بعد مهار پنالتی توسط دروازه بان مدافعان میان تشکر می کنن.برخورد دستان اولی خیلی خوبه اما دست دومی دوباره مثل 2009 میره تو دل و روده بازیکن.اینو بپرس تصحیح شده تو کدهای جدید یا نه؟

پیشاپیش ممنون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

اما گلایه دارم از آنالوگ راست من نمی دونم اصلا به دلیلی داره که پاس دستی استفاده بشه ازش من یکی اصلا از پاس دستی استفاده نمیکنمکاش آنالوگ راست رو به دریبل های رولت و فلیپ فلپ و غیره اختصاص می داد. چون خیلی بده که همونی که باهاش حرکت می کنی دریبل هم بزنه این خیلی بده چون باعث میشه توی تغییر جهت های ناگهانی یه دفعه نا خواسته دریبل بزنه که باعث از دست دادن توپ بشه
    خوب کاری نداره که به راحتی میتونی این مشکل رو حل کنی .

فقط کافیه توی SETTING بازی بری و جاشون رو عوض کنی .

من الان 9 ماهه که دارم از انالوگ راست برای دریبل فیلیپ و رولت استفاده میکنم .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب کاری نداره که به راحتی میتونی این مشکل رو حل کنی .

فقط کافیه توی SETTING بازی بری و جاشون رو عوض کنی .

من الان 9 ماهه که دارم از انالوگ راست برای دریبل فیلیپ و رولت استفاده میکنم .
    نه منظورم این نبود شما حتی وقتی با دایرکت پد بازی می کنی این اتفاق می افته مشکل اینه مثلا یه لحظه تغییر جهت می دیدی می بینی واسه خودش دریبل زد

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آقا مگه موشن کیچر نشده حرکتو دویدن بازیکنا؟؟ پس این که میگن دومدل انیمیشن دویدن یا تکل زدن اضافه شده یعنی چی؟؟! اگه موشن کیچر شده یعنی باید مسی و تورس تمام حرکاتشون تو بازی عین حرکاتشون تو فوتبال واقعی باشه واسه بقیه بازیکنام که گفته شد از بازیکنای بومی برای موشن کیچر استفاده شده پس یعنی کلآ باید دویدنو تکل زدنو شوت زدنو ... با 2009 فرق داشته باشه مگه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اصلا حرفی زدن از این که بازیکن ها سرعت یا توپگیری شون مثل واقعی شون شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
    منظورم اینه که مثلا رائول تو رئال تو pes 2009 خیلی سرعتش کمه و مثل واقعیش نیست.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان اگه هنوز امکان درخواست یا سوال جواب هست بی زحمت یه سوالی بکن می خوام ببینم این دوتا نکته رعایت شده یا نه:
    1.اولیش که تو 2009 بود و یه بار گفتم اینکه وقتی تیم میزبان حتی اگه 10-0 عقب باشه و گل بزنه تماشاچیان استادیومو می ترکونن.من ترجمه هات رو خوندم.از تماشاگرا چیزهایی گفته بودن اما دراین باره نه.می خوام ببینم نسبت شادی تماشاگرا به نتیجه بازی معقوله یا نه؟
    2.این توی بازی آلمان فرانسه بود که حتما خودتون دیدید.بعد مهار پنالتی توسط دروازه بان مدافعان میان تشکر می کنن.برخورد دستان اولی خیلی خوبه اما دست دومی دوباره مثل 2009 میره تو دل و روده بازیکن.اینو بپرس تصحیح شده تو کدهای جدید یا نه؟

پیشاپیش ممنون...
    محمد جان من سوال دوم شما رو از آدام پرسیدم اما درمورد سوال اول من دقیقا متوجه منظور شما نشدم . منظور شما عکس العمل کلی اوناست یا فقط واکنش اونا نسبت به گلهای زیاد مد نظرتونه ؟
    متن سوال شما و جواب ایشون:

This question had already been asked about 50% code but in latest build , would like to know if players' arms and legs and the ball can still "ghost" through opposing players, goalkeepers hands etc? Or has the collision detection been upgraded?.

It still happen, and still happens in FIFA too, so I think we shouldn't be too critical of things like that.

13. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه جهانمو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    دهدشت

پيش فرض

با سلام من اصلا نمیدونم چطور سوال کنم یا ایکنکه جوابی که الان دارم مینویسم کجا میره لطفا اگه فایل اموزشی داره بدید تا ما کار کردن در انجمن را نیز یاد بگیریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •