دوست عزيز خوب تغيير دادم يادم نيست ديگه ، اگه تغيير نميدادم خوب همون 12345 هست .
حالا ستاره اي مربعي منويي چيزي نيست ما بزنيم فرمت شه خلاص شيم ؟
دوست عزيز خوب تغيير دادم يادم نيست ديگه ، اگه تغيير نميدادم خوب همون 12345 هست .
حالا ستاره اي مربعي منويي چيزي نيست ما بزنيم فرمت شه خلاص شيم ؟
حل شد
یه دنیا ممنون![]()
سلام دوستان
آیا cer و key برای همه گوشی های n86 یکیه؟
در ضمن به غیر از سایتاز چه سایت دیگه ای میشه cer و key رو دریافت کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
-----------
نخیر یکی نیست
سایت OPDA مدت زمان فایلهاش بیشره و غیر از این سایت می تونی از سایتهای زیر استفاده کنی که مجانی در اختیارت قرار می دن اما مدت خیلی کم مثلا 3ماهه و 6 ماهه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
سلام به دوستان عزیز من وقتی گوشی رو خاموش روشن می کنم یک دقیقه طول می کشه گوشی بالا بیاد . برای شما هم اینجوریه؟ حافظه داخلی شو هم خالی کردم اما فرقی نکرد. گوشی رو هم هنوز اپدیت نکردم همون ورژن 20 هست. به نظر شما از چی می تونه باشه؟
سلام
در اینکه فریم ور 20 آشغاله شک نکن اما از کجا 1 دقیقه طول میکشه؟ از زمانی که دکمه پاور میزنین یا از وقتی گوشی بالا میاد و میره رو صفحه استندبای؟
راستی حتما آپدیت کن فریم ور 20 آشغال به تمام معنا بود.
سلام از رمانی که پاور گوشی رو می زنم اول لوگوی نوکیا میاد وسپس صفحه سفید می شه تا 30 - 40 ثانیه بعد انتن و باتری بالا میاد.
سلام
دوست عزیز اینکه عادی هست.
در هر صورت شما آپدیت کن خیلی بهتره
سلام
کسی از دوستان مشکل باطری داره ؟
گوشی من بعضی موقع ها وقتی میزنم به شارژ چراغ مربوط به شارژ روشن نمیشه باید چند بار کانکتور شارژر رو دربیارم و دوباره وصل کنم تا چراغ روشن بشه
بعضی موقع ها از شب تا صبح شارژش کامل نمیشه
و مشکل اصلی هم این که وقتی 100% شارژ شده :
روز اول خوب کار میکنه و یه خط از باطریش کم میشه
اما بعد از ظهر روز دوم بعد از یک تماس LOW Battery میده که با خاموش و روشن کردن گوشی چند خط دوباره برمیگرده
با شارژ پر شاید نشه 2 ساعت مکالمه کرد
من دست دوم این گوشی رو خریدم و از روزی که خریدم این مشکل رو داره
باطری گوشی باد نکرده
و با باطری دیگه ای تست نکردم
Firmware : 30.0.0.9
شارژر گوشی رو عوض کردم
عکس شارژر :
خروجی شارژر : 5
5V
890 mA
اگر از دوستان این مشکل رو داشته و حلش کرده
ممنون میشم بگه مشکل از باطریه یا گوشی ؟
100% باطریت مشکل داره
عوضش کن
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)