تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 334 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام خوش اومدین

توضیحات کاملی دوست من نوید خدمت شما داد .
    اما اضافه کنم اون صدای شیشه که شما میگی یه توپی پلاستیکیه که به اون قرقره موتور بالابرت وصله که شله یا از جاش در اومده.زیاد ور نرو چون امکان داره از جاش دربیاد

در مورد رنگ رکاب اگه زیر در بیرون منظورطه که نباید اصلا ماشین می گرفتین. اما اگه از داخله باز هم غیر قابل قبوله
    درست شدن درب رو که همه میتونن.اما کسی هست پاسخگو باشه یه ماشین صفر رنگ رکابش رفته؟؟؟ ماشین گارانتی رنگ داره بده حتما درست کنن چون هر کسی ماشین بعدا ببینه فکر میکنه رکاب زیاد پا خورده

خوش شانسی نوید این بوده که ماشین برج 4 بهش تحویل دادن حالا تقسیم بندی این ماشین چیه نمیدونم

فکر کنم 10 20 30 40 میکنن ماشین میکشن بیرون
    آره علی جان
    حرفای بچه ها رو که میخونم خدا رو شکر میکنم ...
    خدا رو شکر منکه ازین موردا نداشتم.
    امیدوارم سایپا در تحویل دادن ماشین ها بیشتر دقت به خرج بده تا همه از خریدشون رضایت دشاته باشن.
    و همین طور امیدوارم تک تک مشکلاتی که دوستان دارن بر طرف بشه هرچه سریع تر

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا نوید مبارکه، بالاخره تیباتو تحویل گرفتی.با توضیحاتی که دادی به نظرم ماشین کم ایرادی تحویل گرفتی،چرخاش برات بچرخه.
    فقط به نظرم صفحه کیلومترش از اون سریهای زیبای جدید نیست،ولی خداروشکر مشکل زه وجیر جیر فرمون رو نداری، در مورد صدای تق تق از جلو و مشکل نرم بسته نشدن دربهای عقب چیزی نگفتی؟
    ممنون فرزاد عزیز
    انشالا که ماشین شما هم براتون چرخش به خوبی و خوشی و دل خوش بچرخه و احیانا اگه ایرادی داشته به زودی زود و هرچه زودتر برطرف 100 درصد بشه.
    در مورد صفحه کیلومتر نمیدونم.سلیقه ای هست.به نظرم اگه اون صفحه که سفیده روشنش از نزدیک دیده بشه بهتر بشه نظر داد.
    مال من از یه نظر فکر میکنم چون مشکیه و عقربه هاش مشکی و سفید تلفیق شده شاید ساده تر و بهتر باشه.
    اما شاید هم این طرح سفید قشنگ تر باشه.به هرحال فقط کافیه روز و شب دیدش از نزدیک
    دیگه مشخص میشه.
    این که سفیده نمیدونم تو ذوق نمیزنه بعدا؟هیچ ماشینی این سبکی نیست آخه.
    بگذریم.
    در مورد درها که رگلاژ هستن همه و نرم بسته میشن
    فقط مورد عدم رگلاژ رو در کاپوت جلو دارم
    و تا حد کمی صندوق عقب
    کمی صندوق عقب مثل درهای دیگه نرم بسته نمیشه
    وگرنه درای دیگه که نرم بسته میشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آزاد سازی قیمت خودرو در کشور غیرممکن است
    شنبه، 15 مرداد 1390
    ساعت: 09:26
    Saturday, August 06, 2011
    كد خبر: 153605

به گزارش خبرخودرو، عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی آزاد سازی قیمت خودرو را غیر ممکن دانست و گفت: در حال حاضر دولت و مجلس برنامه ای برای آزاد سازی قیمت خودرو و تعیین قیمت توسط خودروسازان ندارند.
    شهریار طاهر پور در ادامه گفتگو با خبرنگار خبر خودرو گفت: هم اکنون خودروسازان و بخش صنعت نیازمند حمایتهای دولتی است و بعید به نظر می رسد آزاد سازی قیمت خودرو در وزارتخانه جدید کلید بخورد.
    وی افزود: در صورتیکه خودروسازان اختیار قیمت گذاری را برعهده بگیرند دولت حمایت های خود را به آنها قطع خواهد کرد به همین دلیل تاکنون بحثی از سوی خودروسازان در این مورد صورت نگرفته است.
    وی جو روانی افزایش قیمت خودرو را خطرناک دانست و افزود: در صورتیکه قیمت خودرو آزاد شود واین قیمت گذاری توسط خودروسازان انجام شود اثرات منفی برروی قیمت سایر کالاها خواهد گذاشت و باعث افزایش قیمت سایر کالاها خواهد شد.
    وی کاهش قیمت تمام شده را یک اصل در خودروسازی ها دانست و گفت: هم اکنون وزیر جدید در بخش صنعت، نهضت کاهش قیمت تمام شده را آغاز کرده است و امیدواریم در بخش خودروسازی نیز این نهضت اجرایی شود و روال گذشته ادامه یابد.
    عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که خودروسازان هماهنگ با دولت قیمت گذاری می کنند افزود: در حال حاضر نیز خودروسازان برروی محصولات قیمت گذاری می کنند منتهی با نظارت دولت این اقدام صورت می گیرد و دولت بطور غیر مستقیم با تنظیم تعرفه تعادل را در قیمت گذاری ایجاد می کند.
    طاهر پور در پایان افزود: خودروسازان باید سعی کنند با اجرای نهضت کاهش قیمت تمام شده از افزایش قیمت ها جلوگیری کنند تا از این طریق مشکلات را رفع کنند.

4. این کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این مقاله صرفا یک گزارش از یک خریدار تیبا در تهران هست و نقل شده از سایت tuningtalk

لطفا نظرات خود را بگویید

؟
    راديو پخش من با اين فرق داره

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

راديو پخش من با اين فرق داره

usb داره مال شما و کیفیت داشبورد همینه؟

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشين من نوك مداديه . موقعي كه رفتم از پاركينگ نمايندگي ( خليفه توي پيروزي) تحويل بگيرم اون آقايي كه ماشينو تحويل داد ميگفت نميدونم چرا تمام كسايي كه ميان تيبا رو تحويل بگيرن عصباني و قاطين ، تا حالا يه نفر با لبخند بيرون نرفته ، خودش ميگفت مونتاژ ايرانه ديگه توقع بيشتر از اينم نميشه داشت.

---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:24 AM ----------

راستي بچه ها من وقتي كولر ميگيرم صداي ماشين وحشتناك ميشه يعني وقتي بيرون ماشيني انگار كاميون روشنه . مال من فقط اينجوريه يا همه اينجورين ؟

8. این کاربر از a5_big بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آقا من برای پژو یادمه سرویس اولیه که رفتم چرخای جلو رو باز کرد
    یه توپی بود.اون قابش رو باز کرد.
    و داخلشو گریسشو تخلیه کرد و دوباره پر گریس کرد هر 2 طرفو (گریس نسوز)
    همون موقع طرف گفت ماشینا شانسین.
    مال شما ببین شرکت داخلشو پر گریس کرده که از سرش زده بیرون.یه بنده خدا قبل من اومده بود گفت اصلا یادشون رفته بود گریس بزنن.
    نمیدونم ایشون که سرویس رفته این قسمتو براش بررسی کردن؟
    اگه آفتاب بزنه صداش بیشتر میشه مطمئنا مال یه جاست که مربوط ه روغن یا گریسه که وقتی روون تر میشه اصطکاکش بیشتر میشه وقتی روغناش میره پایین.
    اگه بررسی کردن که هیچ.وگرنه یه بررسی بکنه دوستمون.
    من البته برای پژو گفتم.نمیدونم تیبا هم همون سبکه یا نه.
    انشاالله که مشکلش حل بشه بنده خدا.
    مبارك باشه آقا نويد مثل اينكه به سلامتي ماشينو تحويل گرفتين .اميدوارم چرخش براتون به خوبي و خوشي بچرخه.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ظاهرا بحث افزایش قیمت تیبا انجام نمیشه و اطلاعیه جدید فروش دیشب رو سایت رفته با همون قیمت قبلی و تو بعضی ماشینها هم تغییر کمی داشته

از همه اینها بگذریم نگرانی من درمورد کیفیت ماشینه

ظاهرا این ماشین از تو لوپ لوپ در میارن

خدا به داد من برسه چی گیرم بیاد

اونایی که دارن یا خیلی راضین یا خیلی ناراضی

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ماشين من نوك مداديه . موقعي كه رفتم از پاركينگ نمايندگي ( خليفه توي پيروزي) تحويل بگيرم اون آقايي كه ماشينو تحويل داد ميگفت نميدونم چرا تمام كسايي كه ميان تيبا رو تحويل بگيرن عصباني و قاطين ، تا حالا يه نفر با لبخند بيرون نرفته ، خودش ميگفت مونتاژ ايرانه ديگه توقع بيشتر از اينم نميشه داشت.

---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:24 AM ----------

راستي بچه ها من وقتي كولر ميگيرم صداي ماشين وحشتناك ميشه يعني وقتي بيرون ماشيني انگار كاميون روشنه . مال من فقط اينجوريه يا همه اينجورين ؟
    براي شما اينجوري هست.حتما ببرش گارانتي

ظاهرا بحث افزایش قیمت تیبا انجام نمیشه و اطلاعیه جدید فروش دیشب رو سایت رفته با همون قیمت قبلی و تو بعضی ماشینها هم تغییر کمی داشته

از همه اینها بگذریم نگرانی من درمورد کیفیت ماشینه

ظاهرا این ماشین از تو لوپ لوپ در میارن

خدا به داد من برسه چی گیرم بیاد

اونایی که دارن یا خیلی راضین یا خیلی ناراضی
    دقيقا هميطوره خيلي شانسيه
    براي بعضي ها صدايش زياده،بعضي مصرف بالا و ايرادهاي جزيي هم دارن كه اونا زياد مهم نيست

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا مشکلی داره چون تیبای من همچین صدایی نمیده. تحویل دهنده ماشین تیکه جالبی انداخته!

---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------

سلام
    امروز صبح رفتم نمایندگی سایپا برای تحویل گرفتن تیبا
    خانومی که مسئول تحویل بود گفت الان سوییچ رو میدم خدمتتون روشن کنید و شماره شاسی رو هم با برگه تحویل خودرو مطابقت بدید.
    خلاصه دستشو کرد تو کشو سوییچ ماشینو درآورد که این بود :
    بیچاره چه خودرویی بهش انداختن،همون موقع میتونست تحویل نگیره،شاید سایپاییها یاد بگیرن درست کار کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •