بهترين مسنجر چيه؟؟؟//
اينا ورن آخرن؟؟؟؟
easy sms چجوره؟؟/ واسه اس ام اس بهترين برنامه كدومه؟؟؟؟
آنتي ويروس لازمه يا نه؟؟/
Last edited by Amin.M.1986; 14-04-2009 at 14:23.
1-چيكار كنم كه اون رم 128 گوشيم پر نشه؟؟؟؟
2- برنامه ها رو رو مموري كه جدا خريدم نصب كنم بهتره يا حافظه 16 گيگ؟؟؟؟؟
اگه ما بودیم سوال یا درخواست تکراری داشتیم باید کلی حرف میشنیدیم.حالا بیا ببین 5صفحه اخر از این بخش همش تکراریه
![]()
عزیزم بندرعباس اصلا ستاره خلیج نداره
کسی در این مورد نظری نداره ؟
سلام.
من از Mundu IM استفاده میکنم که اکثر مسنجرها رو ساپورت میکنه.(Yahoo,msn و...)اما برنامه IM+ هم برنامه خوبیه.گاهی هم از اون استفاده میکنم.
اینا فکر میکنم ورژن آخر باشن(اون موقع که من گرفتم بودن و فکر نمیکنم آپدیتی براشون اومده باشه).ضمن اینکه برای من مهم اینه که رجیستر بشن و مشکلات پی در پی نداشته باشن یعنی اگر برنامه ای بیاد و با ورژن قبلیش تفاوت فاحش نداشته باشن من از همون قبلی که داشتم استفاده میکنم و دردسرش رو نمیکشم.(واسه ک.ر.ک و ....)
منظورتون رو واضح تر بگید از بهترین برنامه اس ام اس .میخواهید چکار کنه؟ قابلیت هاش چی باشه؟
در مورد آنتی ویروس هم توی این 5 ,6 سالی که من پاکت پی سی داشتم شاید یکی دو بار از آنتی ویروس استفاده کرده باشم تا الان هم مشکلی واسم پیش نیومده.
برنامه هایی که نصب میکنی رو روی حافظه داخلی نصب نکن(همون 128 مگ)به استثناء اونایی که بصورت دیفالت خودش رو رام گوشی نصب میشه.برای نصب از 16 گیگ مموری استفاده کن چون اگر رو کارت نصب کنی هروقت مموری کارت رو در بیاری برنامه هات Disable میشن.
شاد و پیروز باشید.
سلام.
من تا حالا 3,4 تا ازین گوشی خریدم.(البته یکش واسه خودم بوده) شارژر فندکی نداشته.منظورتون رو از کیت شارژ ماشین متوجه نشدم.مگه همون شارژر فندکی رو واسه ماشین استفاده نمیکنید؟ اما به هر حال تو پکش نبوده یک همچین چیزی.
اما کابل usb رو که باید داشته باشه( و همگی داشتن)مگه شما شنیدی قبلا" نداشته؟؟!!!
سلام
کسی منوی One click Setting که روی رام اومنیاس رو به صورت برنامه جدا داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)