ممنون دوست عزیز اما من شنیدم که D3 باگ داره ایا این موضوع صحت داره؟؟ایا شما تا به حال با D3 کار کردید؟؟
ممنون دوست عزیز اما من شنیدم که D3 باگ داره ایا این موضوع صحت داره؟؟ایا شما تا به حال با D3 کار کردید؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟
چه باحال![]()
با اجازه اساتید ...
اینکه d3 فرمت های زیادی رو ساپورت می کنه به خاطر سیستم عامل اندروید و پلیر های نرم افزاری قدرت مندی که روی این سیستم عامل وجود داره هست . به نظر من برای مشاهده ویدیو به صورت پرتابل بهترین انتخاب می تونه یه گوشی یا تبلت اندرویدی باشه که دیگه مجبور نباشین اعصابتون رو با لگ یا سخت افزار ضعیف خورد کنید . برای موسیقی می تونید یه پلییر کوچیکتر کووان رو تهیه کنید چون پلیرهاش واقعا از نظر کیفیت صدا فرقی ندارن
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
به نظرتون با در نظر گرفتن اینکه flac بخوام گوش بدم و ویدئو مهم نباشه s9 بهتره یا i10 ؟
اگر قیمت هم مهم نباشه j3 رو توصیه میکنم.
اگر قیمت مهمه i10
ابته تفاوت بین این دو یه تفاوت اندک بین صدای هیس و کیفیت داک داخلی باشه. که این تفاوت بستگی به هدفونتون ممکنه اصلا مشهود نباشه.
ربطی به flac بودن نداره هر دو ساپورت میکنند.
راستش بین این دوتا میخواستم ببینم کدوم بهتره
رم میخورن هیچکدوم از اینا؟
اگر بدون صفحه ی نمایش بخوایم در نظر بگیریم.
همون i10
خیر
a5 هم جهانی شد. سوپر پلیر دیگری هم در راه است))))))))))
Z2 هم تا اخر شهریور وارد بازار ایران می شود و با حساب ورود A5 و Z2 باید گفت با دو پلیر رویایی مواجه خواهیم بود،از لحاظ سخت افزاری که تقریبآ مشابه هم هستند به جز اندازه و نوع صفحه نمایش،به نظر من هر کدام که از لحاظ نرم افزاری بهتر بود خرید مناسب تری خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)