دوستان ما هنوز منتظریم
دوستان ما هنوز منتظریم
شما توی مرورگر آدرس زیر رو تایپ کن,البته با وی پی ان.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان بنده NIS 11 رو دارم . و 18 روز از مهلت استفادش مونده . یکبار هم trial reset استفاده کردم .
الان برای اینکه دوباره مهلت رو افزایش بدم دقیقا باید چکار کنم ؟
وقت بخیر
اساتید یه راهنمایی بفرمائید
میشه کل یه فولدر یا درایور رو به سونار داد که گیر نده بهشون؟
من 10 تا دی وی دی آموزشی داره که فایلهای داخلشون exe هست به همشون گیر میده حتی اتوران رو هم نمیزاره اجرا شه بعد اینکه نمیتونم تک تک برم اضافه کنم که گیر نده واسه همین اگه راهی هست که کل یه فولدر یا درایور بهش داد که به محتویات داخلش گیر نده
ممنون
سلام اگر از ریست کننده استفاده کردید مدت 120 روز باید فعال بمونه نورتون و بعد از 120 روز باز ریستش کنید و بازم اگر از سریال های همین بخشاستفاده کردید اونم مدت 120 روز باید فعال بمونه و بعد باز یا با سریال یا با ریستر فعالش کنید :
J2VMBGPB74QYWWJ989DMVR8GW
JQTM23KF4MXGPR3DMTXCTVH8C
J7G8QV2F66YMRV94KK6DK3MQD
سریال های بالا رو امتحان کن ببین جواب میدن یا نه ضمنا نگفتی بعد از استفاده از ریستر مدت 120 روزفعال شده و هنوز مثل قبل 18 روز هست؟
بله امکان این کار هست
Setting>ComputerSetting>Antivirus And Sonar Exclusions>Item To Exclude From Auto-Protect And SonarDetection>Configure>Add>Apply >Ok
این مسیرش بود ضمنا موقع اد کردن تیگ گزینه Include Subfolders رو نباید بردارید حواستون باشه
محتوای مخفی: NIS 2011 New Serial | 21/07/2011
دوستان من بهترین تنظیمات واسه نورتون 2011 خواستم.
با تشکر
پست دوم تاپیک.
بهترین تنظیمات برای نورتون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باآپدیت آفلاین نورتون مشکلی پیش نمیاد؟تمام آپدیتها رو انجام میده؟یا باید بار اول آنلاین انجام دهم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)