تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 217 از 1042 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من تو سنندج و چند تا از شهرستان هاش دارم خدمات ADSL میدم.
    ما نماینده پیشگامان کویر یزد هستیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به تازگی تو تلویزیون هم شاید تبلیغاتشونو دیده باشید.
    تفاوت ADSL و +ADSL2 :
    ADSL برای فواصل حداکثر تا 5 کیلو متر به کار میره و نهایت پهنای باند اون 8 مگ هست و 1 مگ هم اپلود.
    +ADSL2 برای فواصل بیشتر از 5 کیلو متر به کار میره و نهایت پهنای باند اون 32 مگ هست و 8 مگ هم اپلود.

Down stream min/max(32/32736,should be 4 multiple) rate
    Up stream min/max(32/8160,should be 4 multiple) rate

داره خودمونی میشه m1d1y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یکی اینه که یه مودمی بگیری که روتر باشه ( که بیشتر مودم ها روتر هستند ) و چند تا پورت لن داشته باشه ( به تعداد سیتم هات ) و یا اینکه یه یک لن و یک یو اس بی داشته باشه
    یعنی دیگه احتیاجی به شبکه کردن کامپیوترها با هم نداریم؟ درسته
    در این حالت هردو سیستم همزمان به اینترنت وصل می شن درسته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درضمن مقدار پهنای باندی رو که شرکت سرویس دهنده به شما میده تقسیم بر 8 کنید میشه سرعت دانلود واقعی شما.
    مثلآ : 128تقسیم بر 8 میشه 16 . یعنی کسی که 128 میگیره باید با 16 کیلو در ثانیه دانلود کنه.
    و اگه 128 گرفتید و بیشتر از این مقدار دانلود کردین بدونید که شرکت سرویس دهنده پهنای باند شمارو بیشتر از 128 گذاشته که شما حال کنید و بگید فلان شرکت 128 به من داده به جای 16 با 32 دانلود میکنه که یه تبلیغ میشه واسه اون شرکت.
    اما شما میتونید از توی تنظیمات مودم مقدار پهنای باندی رو که برای شما قرار دادن ببینید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یعنی دیگه احتیاجی به شبکه کردن کامپیوترها با هم نداریم؟ درسته
    در این حالت هردو سیستم همزمان به اینترنت وصل می شن درسته؟

نه دوست عزیز
    شما یک مودم alfex یا asus بگیرید و یوزر رو با مد (PPP over ATM (PPPoA توی مودم ست کنید و یکی از سیستم هارو با کابل شبکه و سیستم دیگرو با کابل USB وصل کنید و همزمان استفاده کنید.اما اون پهنای باندی رو که بهتون میدن بین 2 کامپیوتر share میشه.

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    من یک سوال داشتم
    من خیلی از اینترنت پر سرعت سر در نمیارم
    میخواستم بدونم برای دانلود فیلم باید از چه نوع اینترنت پر سرعتی استفاده کنیم؟
    کلا در مورد قیمت و سرعت اینترنت پر سرعت برای دانلود فیلم راهنمایی کنید
    با تشکر

داره خودمونی میشه tavakoli1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    آیا امکان تهیه adsl در اپارتمانهایی که خط تلفن انها از طریق دستگاه که مخابرات در اپارتمانها نصب میکند وجود دارد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    من یک سوال داشتم
    من خیلی از اینترنت پر سرعت سر در نمیارم
    میخواستم بدونم برای دانلود فیلم باید از چه نوع اینترنت پر سرعتی استفاده کنیم؟
    کلا در مورد قیمت و سرعت اینترنت پر سرعت برای دانلود فیلم راهنمایی کنید
    با تشکر
    دوست عزیز، در حالت کلی، در ایران دو نوع اینترنت پر سرعت ارائه میشه:
    1- محدود
    2- نامحدود

اینترنت محدود:
    در این سرویس، شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی، به شما محدودیت حجمی میده.
    مثلا میگه که به ازای هر ماه اجازه استفاده بیش از 2 گیگ رو ندارید.
    این حجم هم فقط شامل دانلود نمیشه. یعنی هر صفحه ی وبی که باز میکنید، به اندازه ی حجم اون صفحه، از اعتبار تون کم میشه.
    معمولا این سرویس ها زمان خاصی رو برای دانلود رایگان دارند. و دانلود کردن به غیر از اون زمان ها اشتباه محض هست. (البته دانلود های پر حجم منظورم بود)
    از مهمترین مزیت های این سرویس، ارزان قیمت بودن آن (البته نسبت به نامحدود) و امکان استفاده از سرعت بالا برای مصارف خانگی هست.

اینترنت نامحدود: اشتراکی هست که به شما اجازه ی استفاده ی 24 ساعته و بدون محدودیت از اینترنت داده میشه. شما در هر زمانی از شبانه روز که خواستید، میتونید دانلود کنید.
    یکی از مزایای این سرویس، نامحدود بودن اون هست. ولی معایب بسیاری داره. که در میان آنها میتوان به سرعت پایین برای مصارف خانگی، گران قیمت بودن، قیمت سرسام آور برای سرعت های بالا؛ ارائه ی سرویس های نامحدود توسط شرکت های خاص و غیره اشاره کرد.
    برای دانلود فیلم، هر دو سرویس مناسب هست.
    مثلا با اینترنت محدود 512، در 4 ساعت 800 مگ میشه دانلود کرد. (در زمان مصرف شبانه ی رایگان)
    ولی با اینترنت 128 نامحدود، دانلود فیلم 800 مگی، 16 ساعت طول میکشه!!!
    این هم یک راهنما برای انتخاب نوع سرویس:

128 نامحدود : من game باز نیستم -tv online ندارم -رادیو گوش می کنم - وبگردی هم دارم - دانلود هم برایم مهم است . (2 تا سیستم داشته باشم) 12 ساعت سیستم 1 را برای دانلود میزارم و 12 ساعت سیستم 2 رو برای دانلود میزارم. در هر یک از 12 ساعت هم نیازی به وبگردی داشته باشم میتونم انجام بدم. وقت مهم است و باید سریع همه کارها را انحام دهم.
    من از همه 24 ساعت برای دانلود استفاده نمی کنم.در 24ساعت (13 ساعت کار ) وبگردیم را راحت انجام می دهم و 5 گیگ هم دانلود دارم.
    در اخر ماه هم 150 گیگ دانلود داشتم. اگر زیاد کار کنم 24 ساعت ، می تونم تقریبا تا دوبرابر افزایش بدم.

512 3 ماه 5 گیگ : رادیو گوش نمیدم - tvonline نمیبینم - وبگردی مخصوصا سرعت وب باز کردن برا من مهم است. دانلود روزانه نمیتونم انجام بدهم چون از اعتبار مثل باد کاسته میش. دانلودهایم را تنظیم می کنم برای شبها سرویس رایگان دانلودهایمان را انجام می دهم و هر شب در 4 ساعت 900 مگ دانلود دارم .
    در پایان ماه دانلود هایم 27 گیگ بوده و تقریبا 1.5گیگ هم از کل اعتبارم کم شده و 2 ماه دیگر فرصت دارم و با 3.5 گیگ اضافه .
    در پایان 3 ماه کلا 80 گیگ دانلود داشتم. و از اعتبارم برای وبگردی استفاده نمودم.

این یک تصمیم بندی نمونه بود که هر کاربر میتونه بر طبق نیازش بهترین سرویس رو انجام بده .
    امیدورم که تونسته باشم به خوبی جواب بدم.
    موفق باشید

8. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز، در حالت کلی، در ایران دو نوع اینترنت پر سرعت ارائه میشه:
    1- محدود
    2- نامحدود

اینترنت محدود:
    در این سرویس، شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی، به شما محدودیت حجمی میده.
    مثلا میگه که به ازای هر ماه اجازه استفاده بیش از 2 گیگ رو ندارید.
    این حجم هم فقط شامل دانلود نمیشه. یعنی هر صفحه ی وبی که باز میکنید، به اندازه ی حجم اون صفحه، از اعتبار تون کم میشه.
    معمولا این سرویس ها زمان خاصی رو برای دانلود رایگان دارند. و دانلود کردن به غیر از اون زمان ها اشتباه محض هست. (البته دانلود های پر حجم منظورم بود)
    از مهمترین مزیت های این سرویس، ارزان قیمت بودن آن (البته نسبت به نامحدود) و امکان استفاده از سرعت بالا برای مصارف خانگی هست.

اینترنت نامحدود: اشتراکی هست که به شما اجازه ی استفاده ی 24 ساعته و بدون محدودیت از اینترنت داده میشه. شما در هر زمانی از شبانه روز که خواستید، میتونید دانلود کنید.
    یکی از مزایای این سرویس، نامحدود بودن اون هست. ولی معایب بسیاری داره. که در میان آنها میتوان به سرعت پایین برای مصارف خانگی، گران قیمت بودن، قیمت سرسام آور برای سرعت های بالا؛ ارائه ی سرویس های نامحدود توسط شرکت های خاص و غیره اشاره کرد.
    برای دانلود فیلم، هر دو سرویس مناسب هست.
    مثلا با اینترنت محدود 512، در 4 ساعت 800 مگ میشه دانلود کرد. (در زمان مصرف شبانه ی رایگان)
    ولی با اینترنت 128 نامحدود، دانلود فیلم 800 مگی، 16 ساعت طول میکشه!!!
    این هم یک راهنما برای انتخاب نوع سرویس:

امیدورم که تونسته باشم به خوبی جواب بدم.
    موفق باشید

با سلام دوست عزیز
    بسیار تشکر
    چهار ساعت که خیلی زیاده؟
    اصلا نمی صرفه
    پس بعضی از دوستان که فیلمها رو دانلود میکنند 4 ساعت صبر میکنند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام دوست عزیز
    بسیار تشکر
    چهار ساعت که خیلی زیاده؟
    اصلا نمی صرفه
    پس بعضی از دوستان که فیلمها رو دانلود میکنند 4 ساعت صبر میکنند؟
    خواهش میکنم.
    نه!
    چهار ساعت خوبه! (البته بای ما که اینترنت واقعا پرسرعت محرومیم خوبه هااااا)
    (لازم به ذکر هست که اگه سرعتمون 10 مگابیت بر ثانیه بود، 800 مگ رو حداکثر 12 دقیقه دانلود میکردیم.)

البته گفتم هاااا. 4 ساعت اون زمانی هست که سرعتتون 512 باشه.
    با پایین اومدن سرعت، زمان هم افزایش پیدا میکنه.

در ادامه ی توضیحات پست قبلی، به یک مورد هم باید اشاره کنم.
    اینکه زمان استفاده شبانه معمولا از 3 شب ، تا 7 صبح هست.
    خب هیچ کس که این مدت رو بیدار نمیمونه.....!؟
    با برنامه های بخصوصی میتونید کامپیوتر رو تنظیم کنید؛ و زمانی که شما خوابای خوب میبینید، فیلم تون دانلود بشه.
    این کاریه که من و بقیه دوستان، انجام میدیم.

موفق باشید

11. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله یعنی دیگه نیازی نیست که یک سیستم همیشه روشن باشه در واقع سرور شما تو این شبکه ی کوچک همون مودم خواهد بود و فقط باید مودم باید همیشه روشن باشه که هر کی خواست هر موقع استفاده کنه بشه ( مودم هم اگه عبور جریان هوا در اطافش باشه 1 ماه هم روشن باشه مشکلی نداره )

13. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •