128 نامحدود : من game باز نیستم -tv online ندارم -رادیو گوش می کنم - وبگردی هم دارم - دانلود هم برایم مهم است . (2 تا سیستم داشته باشم) 12 ساعت سیستم 1 را برای دانلود میزارم و 12 ساعت سیستم 2 رو برای دانلود میزارم. در هر یک از 12 ساعت هم نیازی به وبگردی داشته باشم میتونم انجام بدم. وقت مهم است و باید سریع همه کارها را انحام دهم.
من از همه 24 ساعت برای دانلود استفاده نمی کنم.در 24ساعت (13 ساعت کار ) وبگردیم را راحت انجام می دهم و 5 گیگ هم دانلود دارم.
در اخر ماه هم
150 گیگ دانلود داشتم. اگر زیاد کار کنم 24 ساعت ، می تونم تقریبا تا دوبرابر افزایش بدم.
512 3 ماه 5 گیگ : رادیو گوش نمیدم - tvonline نمیبینم - وبگردی مخصوصا سرعت وب باز کردن برا من مهم است. دانلود روزانه نمیتونم انجام بدهم چون از اعتبار مثل باد کاسته میش. دانلودهایم را تنظیم می کنم برای شبها سرویس رایگان دانلودهایمان را انجام می دهم و هر شب در 4 ساعت 900 مگ دانلود دارم .
در پایان ماه دانلود هایم 27 گیگ بوده و تقریبا 1.5گیگ هم از کل اعتبارم کم شده و 2 ماه دیگر فرصت دارم و با 3.5 گیگ اضافه .
در پایان 3 ماه کلا 80 گیگ دانلود داشتم. و از اعتبارم برای وبگردی استفاده نمودم.
این یک تصمیم بندی نمونه بود که هر کاربر میتونه بر طبق نیازش بهترین سرویس رو انجام بده .