سلام من ویندوز Xp رو مجددا نصب کردم اوبونتو خذف شد چجوری میتونم به بوت لودر اوبونتو دسترسی داشته باشم یا مجددا نصبش کنم
سلام من ویندوز Xp رو مجددا نصب کردم اوبونتو خذف شد چجوری میتونم به بوت لودر اوبونتو دسترسی داشته باشم یا مجددا نصبش کنم
موفق باشی دوست عزیزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از مطرح کردن سوال , پست اول این تاپیک رو مرور کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , سایت phoronix.com امروز ( 26/1/2009 ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لپ تاپ Lenovo IdeaPad S10 با توزیع Ubuntu 8.10 رو انجام داده که پیشنهاد می کنم حتما بخونید.
در پست قبلیم گفته بود که وبکم این لپ تاپ توی اوبونتو کار نمی کنه ولی ظاهرا این مطلب صجیج نیست ! قسمتی از این مقاله :
Linux Compatibility:
After wiping Windows XP SP3 from the hard disk we proceeded to install Ubuntu 8.10. With Ubuntu 8.10 and the Linux 2.6.27 kernel, everything had appeared to work "out of the box" without any additional configurations. The Broadcom WiFi was working, the integrated web camera had no problems, the audio worked, etc. This is certainly nice to see and makes it an easy process for those looking to rid Microsoft software from their hard drive
ببخشید این چندمین باره که از بچه ها در خواست می کنم می می خوام که wireless دستگام فعال بشه چه کار کنم
Abit PCI-E AirPace Wi-Fi Card مدل wireless من
یه سوال دیگه هم دارم چه طوری می تونم مشخص کنم یه فایل به صورت پیش فرض توسط چه برنامه ای اجرا بشه؟؟؟؟؟
یادم رفت میشه در مورد بالا هم یه توضیحی بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
من میخوام نرم افزار gfxboot رو نصب کنم واسه همین باید با دستور sudo apt-get remove grub گراب رو کاملا" پاک کنم
راهی هست اگه خواستم دوباره گراب رو برگردونم ؟
اگه از فایل menu.lst کپی بگیرم و دوباره برش گردونم سرجاش درست میشه ؟
در تاپیک مودم مطرح کنید بهتر هست.
بله میشه، کافی هست گراب رو مجددا نصب کنید، فایل بکآپ menu.lst رو جایگزین کنید و مراحل تنظیم گراب رو هم انجام بدید.
من می خواستم برنامه netbeans رو نصب کنم که از توی add/remove اسمش رو زدم و بعد از دانلود فایلهاش شروع کرد به نصب کردن که یه جایی رو یه پکیجی گیر کرد و بعد از یه ربع یه اروری داد و ادامه مراحل نصب انجام نشد.بعدش یه پیغام داد که برنامه نصب شده و آیکونش هم توی منو هست ولی کار نمی کنه.می دونم که درست نصب نشده.الان چیکار باید بکنم که این برنامه نصب بشه.از توی synaptic هم دیدم بسته netbeans نصب بود.الان چیکار کنم ؟برم همه پکیج ها رو خودم دانلود کنم و خودم نصبشون کنم یا راه دیگه ای هم هست که سیستم خودش اینکار رو بکنه؟یا دوباره از توی add/remove امتحان کنم.چون موقع نصب کردن با برنامه های دیگه داشتم کار می کردم.
دستور :
sudo apt-get install -f
رو اجرا کنید تا اگر بسته ی ناقصی هست درست بشه.
بعد اگر هنوز مشکل دارید، یک بار برنامه رو پاک کنید و دوباره مراحل نصب رو برید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)