تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 239 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

نحوه اپدیت انلاین اواست اینترنت سکیوریتی
    برو توی قسمت
    setting
    update
    اخر صفحه
    proxy setting و گزینه specify proxy server را انتخاب کن و در قسمت address بزن 127.0.0.1 , در قسمت پورت 8580
    البته این تنظیمات برای ais9 هست ولی در سایر نسخه ها تنظیمات یکی هست فقط محل قرار گرفتن proxy server شاید متفاوت باشه.
    Last edited by saeed.comet; 02-04-2014 at 16:10.

2. 2 کاربر از saeed.comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

میشه بیشتر توضی بدین؟

برو توی قسمت
    setting
    update
    اخر صفحه
    proxy setting و گزینه specify proxy server را انتخاب کن و در قسمت address بزن 127.0.0.1 , در قسمت پورت 8580
    البته این تنظیمات برای ais9 هست ولی در سایر نسخه ها تنظیمات یکی هست فقط محل قرار گرفتن proxy server شاید متفاوت باشه.

4. این کاربر از saeed.comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت crash.CTR4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان موقع نصب ویروس کش آوست این پیغام رو میده نصب نمیشه کسی میدونه مشکل از چیه؟

کسی از دوستان نبود کمک کنه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان موقع نصب ویروس کش آوست این پیغام رو میده نصب نمیشه کسی میدونه مشکل از چیه؟

کسی از دوستان نبود کمک کنه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
    داشتم از اینجا رد می شم ارور رو دیدم یادم امد قبلا یک بار دیده بودم رفتم گشتم اینو پیدا کردم باست ( من خودم مبتدی هستم - ولی خوب از هیچی بهتر است)

1. Download avast! Pro Antivirus: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. Follow instructions: (Run this tool for all prior installed avast! versions..!!)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3. Reinstall avast! with the downloaded installer from point 1.
    4. Reboot.

البته باسه ما همان نسخه free رو بجای pro نصب کرده باشی نباید فرق کنه

+

باسه احتیاط بد نیست درایو کارت گرافیکت رو هم اپدیت کنی ( احتمال بعید، چون میگه مرتبط با gui هست و این هم با گرافیک سر و کار داره ممکنه مسئله درایو گرافیک باشه یا کارت گرافیکت خیلی قدیمی باشه باسه افکت های گرافیک نسل جدید - گرچه مورد دوم رو 1 در میلیون فکر کنم کسی داشته باشه. )

یک مورد دیگر هم اگر انتی ویروس قدیمی قبلا رو سیستم داشتی ( مثل مکافی ) ظاهرا بعضی هاشون هم کاملا پاک نمی شن و موقع کار کردن اواست مسئله ایجاد می کنند. یک بررسی روی این مورد انجام بده .( اگر لازم شده به سایتشون برو و نرم افزارهای مرتبط با ریمو کامل رو دانلود و انجام بده - معمولا همه این شرکت ها یک نسخه باسه اطمینان می زارن.)

امیدوارم مفید باشه

7. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت crash.CTR4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

( اگر لازم شده به سایتشون برو و نرم افزارهای مرتبط با ریمو کامل رو دانلود و انجام بده - معمولا همه این شرکت ها یک نسخه باسه اطمینان می زارن.)

امیدوارم مفید باشه

ممنونم از راهنمایی
    اکثر این چیزایی که گفتی رو رعایت کردم و انجان دادم ولی اونجا که گفتی نرم افزارهای مرتبط با ریم دقیقن متوجه نشدم چیه !؟ لطف میکنی یه توضحی بدی و بگی دقیقن چی رو باید سرچ کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

احتمالا ی ورژن قدیمی از اواست یا همین ورژن رو نداشتی که پاکش کردی و حالا میخای اینو نصب کنی؟ اگه اینطوریه برای اینه که خوب uninstall نشده و رجیستری خوب پاک نشده.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

احتمالا ی ورژن قدیمی از اواست یا همین ورژن رو نداشتی که پاکش کردی و حالا میخای اینو نصب کنی؟ اگه اینطوریه برای اینه که خوب uninstall نشده و رجیستری خوب پاک نشده.
    این ریموور بهتره بیشتر آنتی ویروسارو پاکیده
    AppRemover.3.1.11.1
    رایگان هم هس

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

هـك شدن فروم آنتی ویروس Avast

forum.avast.com

در این هـك، نام های كاربری، كلمات عبور و آدرس های ایمیل كاربران لو رفته است. به گزارش ماهر، فـروم آنلایـن شـركت
    آنتی ویروس Avast هــك شده است كه در نتیجه آن، نام های كاربری، كلمات عبور درهم سازی شده و آدرس هـای ایمیل
    اعضای آن لو رفته است. این شركت كه به واسطه ابزارهای رایگان آنتی ویروس خود شناخته می شود، ایـن نشت داده ها
    را روز دوشنبه تأیید كرده است و تا زمانی كه تحقیقات خود را در این مورد انجام دهد، فروم مذكور را آفلاین كرده است.
    Avast تأكید كرده است كه در این اتفاق، هیچ داده مالی لو نرفته است و كمتر از 0.2 درصد از 200 میلیون كاربر Avast تحت
    تأثیر این هـك قرار گرفته اند. مدیرعامل Avast به كاربرانی كه از اطلاعات یكسان برای دستـرسی به سایــت های دیگر نیز
    استفاده می كنند توصیه كرده است كه هرچه سریع تر كلمات عبور خود را تغییر دهند.
    به گفته وی زمانی كه این فروم به صورت آنلاین بازگردد، تمامی كاربران مجبور خواهند بـود كـلمات عبور خود را تغییر دهند و
    كلمات عبور قدیمی دیگر كار نخواهد كرد. این شركت اظهار كرده است كه از مدت زمان غیرفعــال بودن این فروم برای انتقال
    آن به یك پلتفورم نرم افزاری دیگر و افزایش امنیت و كارایی آن استفاده خواهد كرد. ایــن فــروم سال ها بـــر روی پلتفــرم
    نـرم افزاری شركتی دیگر میزبانی شده است و نحوه نفوذ مهاجم به فروم هنوز مشخص نیست.

آشیانه

12. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام. هنوز هم آپدیت های آواست با آی پی ایران مشکل داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اموزش avast! secure CD؟؟؟

لطفا روش ویروس کشی در محیط بوت با این نرم افزار رو بگید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •