چطور باید تست کنیم ممکنه بیشتر توضیح بدین
ممنون
چطور باید تست کنیم ممکنه بیشتر توضیح بدین
ممنون
باید مموری رو بندازی روش و گوشی رو روشن کنی ببینی هنگ میکنه یانه؟
چند تا عکس باهاش بگیر و قبلش مسیر ذخیره رو هم روی مموری قرار بده و ببین عکسا از تو فایل منیجر خوب باز میشن یا نه
چند تا فایل با بلوتوث بگیر و رو مموری ذخیره کن و چند تا هم از مموری بلوتوث کن ببین راحت انجام میشه یا نه....
موفق باشی.
شما چه مموری رو پیشنهاد میکنید؟
من sandisk دو گیگ انداختم و فعلا که راضیم
قیمتش هم 22 هزار تومن بود اون موقع که خریدم.
موفق باشید.
با sandisk دو گیگ موافقم...
با سلام من تازه این گوشی رو خریدم چند تا سوال داشتم که اگه ممکنه جواب بدید اول اینکه من برنامه گوشی رو نصب کردم اما هر کاری میکنم حافظه داخلیش به کامپیوتر وصل نمیشه دوم اینکه من تا حالا با سیمبیان کار نکردم چجوری میشه برنامه و بازی رو روش نصب کرد
شما باید گوشیت رو در حالت فون مود به کامپیوتر وصل کنی تا حافظه تلفن هم نمایش داده بشه. اما بهترین کار به نظر من استفاده از برنامه MyPhoneExplorer هست. خیلی برنامه توپیه. حتما برو سراغش.
برنامه و بازی های سیمبین سری 60 به این گوشی نمیخوره. شما باید برنامه های سیمبین سری UIQ رو نصب کنی تا کار بکنه.
موفق باشی.
به نظر من كه گوشيه زياد جالبي نيست چون رنگ دكمه هاش خيلي زود رفت،كلا باجاوا مشكل داره، واينكه هردوتا قلمش براحتي وموقع كاركردن باگوشي شكست
[QUOTE=sengele;4613926]به نظر من كه گوشيه زياد جالبي نيست چون رنگ دكمه هاش خيلي زود رفت،كلا باجاوا مشكل داره، واينكه هردوتا قلمش براحتي وموقع كاركردن باگوشي شكست[/QUOTE]
رنگ جوی استیک من رفته ولی دکمه ها نه...
با قلم چی کردی آخه ؟.
یکی از قلم های منم براحتی توسط برادرم شکست.
قلم فابریکش رو تو علائدین خریدم 4 تومن.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)