خوب اینکه راحلش آسونه یه کد بزار واسه وایرلست
نرم افزار 100% تو بخش نرم افزارها هست اگه نبود درخواست بده برات میزارند-من قبلا داشتم اما شرمنده باور کن پیداش نکردم وگرنه حتما واست میزاشتم
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
خوب اینکه راحلش آسونه یه کد بزار واسه وایرلست
نرم افزار 100% تو بخش نرم افزارها هست اگه نبود درخواست بده برات میزارند-من قبلا داشتم اما شرمنده باور کن پیداش نکردم وگرنه حتما واست میزاشتم
من وایر لس نیستم منظورم ویروس بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین 3تا رو پیدا کردم فکر کنم دومی و سومی بهتر باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
یه کسپر دانلود کن که هیچی حریفش نیست قبلا nod بود اما حالا به گرد پاش هم نمیرسه--آپدیت نکردش بهتر از nod به روزه
سلام
من چنتا سوال آماتوری داشتم:
بنده از اینترنت نداگستر استفاده میکنم:
1)شبانه از ساعت چند شروع و تا چه زمانی هست؟
2)برای شبانه نیاز به یوزر و پس جدا هست؟
3)اطلاعات ترافیک و میزان مصرفم را در کجا مشاهده کنم؟؟(تو سایتش که خبری نبود!!!)
دوستان الان حدود دانلود 128 صبا چنده ؟
واسه اينترنت شبانه صبانت مودم هايي كه خودكار انلاين ميشن رو چجوري راه بندازيم كه رايگان شه؟
مودم که لازم نیست خودکار وصل بشه.
شما باید مودمت دائم وصل و روشن بشه.
فقط تو ستاپ کامپیوترت تعریف کن که سر ساعت روشن بشه و دانلود شروع بشه
درود
کسانی که از پارس آنلاین دارند وضعیتشون چطوره؟
از نظر سرعت توی روز و قطعی و پشتیبانی.
ممنون.
دوستمون که قرار بود تو مرکز سپاهان شهر پیشگامان بگیره گرفت ؟وضعش چه طوره ؟؟
من بعد 3 هفته وضعم که بهتر نشده بدترم شده بازم به تستای 3 دیشبم الان که این وضعمه دانلودمم 15 کیوبایت بیشتر نمیشه سایتم که اصلا باز نمیکنه یا 1 ساعت بعد باز میکنه --این دیگه چه وضعیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ali_disslove; 13-07-2010 at 17:40.
من تحت مخابرات خرازی هستم و فقط خودش میدن که ۴هفتس نداده بعدش هم،شرکتای دیگه هم نمیدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)