تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 288 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من ترم پاییز رو مرخصی گرفتم و اصلا دانشگاه نمیرفتم.
    از تابستون اواسط مرداد شروع کردم.
    البته این وسط کارهای متفرقه زیاد داشتم که وقتم رو می گرفت به خاطر همین وقت کم آوردم.طوری که از 7 روز هفته ، 4 روزش رو درس می خوندم.اونم روزی نهایت 6 ساعت.
    ولی اگه منظم مطالعه داشته باشین و وقتتون رو تلف نکنید به نظرم زمان کاملا مناسبیه.

پایه دروس اصلی ام نسبتا قوی بود. به خصوص دروسی که ضریب 3 برای گرایش مورد نظرم داشت و خیلی خوب فهمیده بودم.
    پایه ریاضی ضعیفی داشتم که به خاطر همین سراغش نرفتم.
    زبان رو هم گرامر رو فراموش کرده بودم.لغت هم نخوندم. فقط متن تخصصی خوندم که اونم تو کنکور وقت اضافه نیاوردم.به خاطر همین زبان رو هم سفید زدم.

نه.بعد پاس کردن درسی ، پیش نیومده که درسی رو دوباره مرور کنم. البته خیلی از دروس اصلی رو کامل فراموش نکرده بودم و تا حدودی بلد بودم و خوندن برای ارشد بیشتر مرور و یادآوری مطالب گذشته بود.
    والا من از لحاظ پایه درسی اگر کنکوری نگاه کنیم نمیدونم در چه حد هستم چون امتحان دانشگاه با کنکور زمین تا آسمون فرق میکنه.از طرفی تو دانشگاه من استادی ندیدم که بتونه 100درصد حجم یک درس رو تدریس کنه. در بهترین حالت 50 تا 70 درصد مباحث رو به ما درس میدادن.ولی اگر ملاک نمره در درس های تخصصی باشه من اکثرشون رو نمره بالا گرفتم ولی واقعا نمیدونم اگر الان یک کتاب یا جزوه کنکوری رو باز کنم چقدر از مباحث رو بلدم با توجه به اینکه هم مطالبی که در دانشگاه به ما تدریس کردن کامل نبودن هم اینکه مدت زیادی از خوندشون میگذره. ممنون میشم اگر تجربه خودتون رو بگید

Sent from my GT-I9305

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والا من از لحاظ پایه درسی اگر کنکوری نگاه کنیم نمیدونم در چه حد هستم چون امتحان دانشگاه با کنکور زمین تا آسمون فرق میکنه.از طرفی تو دانشگاه من استادی ندیدم که بتونه 100درصد حجم یک درس رو تدریس کنه. در بهترین حالت 50 تا 70 درصد مباحث رو به ما درس میدادن.ولی اگر ملاک نمره در درس های تخصصی باشه من اکثرشون رو نمره بالا گرفتم ولی واقعا نمیدونم اگر الان یک کتاب یا جزوه کنکوری رو باز کنم چقدر از مباحث رو بلدم با توجه به اینکه هم مطالبی که در دانشگاه به ما تدریس کردن کامل نبودن هم اینکه مدت زیادی از خوندشون میگذره. ممنون میشم اگر تجربه خودتون رو بگید

Sent from my GT-I9305
    سلام

فرقی نمیکنه.
    تو کنکور همون مباحثی مطرح میشه که تو کلاس خوندین و امتحان دادین.
    ولی به صورت نکته وار و مفهومی.طوری که راه حل ها کوتاه باشه ولی برای حل تست نیاز باشه تا اون قسمت رو خوب فهیمده باشین وگرنه جواب تست غلط در میاد.کلا برای حل تست ها باید درس رو خوب فهمیده باشین و دقت خوبی هم به خرج بدین تا به جواب درست برسین.
    یعنی اگه درس رو خوب فهمیده باشین خیلی خیلی کارتون راحت میشه.

شما اصلا استرس نداشته باشین. فقط هر موقع که وقتش بود شروع کنید به خوندن ، اونجا متوجه میشین چطور هستش.
    از کنکور برای خودتون کوه نسازید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

فرقی نمیکنه.
    تو کنکور همون مباحثی مطرح میشه که تو کلاس خوندین و امتحان دادین.
    ولی به صورت نکته وار و مفهومی.طوری که راه حل ها کوتاه باشه ولی برای حل تست نیاز باشه تا اون قسمت رو خوب فهیمده باشین وگرنه جواب تست غلط در میاد.کلا برای حل تست ها باید درس رو خوب فهمیده باشین و دقت خوبی هم به خرج بدین تا به جواب درست برسین.
    یعنی اگه درس رو خوب فهمیده باشین خیلی خیلی کارتون راحت میشه.

شما اصلا استرس نداشته باشین. فقط هر موقع که وقتش بود شروع کنید به خوندن ، اونجا متوجه میشین چطور هستش.
    از کنکور برای خودتون کوه نسازید.
    ممنون از توجهت دوست عزیز. من تصمیمم این هست که همون سال بعد با خیال راحت تر کنکور بدم الان وقتمو میزارم روی تقویت زبان و یادگیری عمیق دروس دانشگاه.به نظرتون خوبه که یکی دو تا از دروس تخصصی ترم های قبل رو در طول تابستون مرور کنم یا اینکه درس ریاضی رو در کنار زبان بخونم؟

Sent from my GT-I9305

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    هنوز مشخص نشده نتایج نهایی ارشد کی میاد؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    هنوز مشخص نشده نتایج نهایی ارشد کی میاد؟!
    هفته اول شهریور

6. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از توجهت دوست عزیز. من تصمیمم این هست که همون سال بعد با خیال راحت تر کنکور بدم الان وقتمو میزارم روی تقویت زبان و یادگیری عمیق دروس دانشگاه.به نظرتون خوبه که یکی دو تا از دروس تخصصی ترم های قبل رو در طول تابستون مرور کنم یا اینکه درس ریاضی رو در کنار زبان بخونم؟

Sent from my GT-I9305
    به نظرم دروس تخصصی رو مرور کنید.

8. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظرم دروس تخصصی رو مرور کنید.
    ممنون از راهنماییات دوست عزیز موفق باشی انشاالله

Sent from my GT-I9305

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

ببخشید، اگر کسی توی ارشد یکی از دوره های روزانه یا شبانه یا پردیس ها قبول بشه، ولی یک ترم از درسش باقی مونده باشه میتونه برای ترم اول ثبت نام نکنه و مرخصی بگیره تا درسش تموم شه و مدرک کارشناسیش آماده بشه؟ چیزی که مرسوم هستش توی دانشگاه های آزاد..

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ببخشید، اگر کسی توی ارشد یکی از دوره های روزانه یا شبانه یا پردیس ها قبول بشه، ولی یک ترم از درسش باقی مونده باشه میتونه برای ترم اول ثبت نام نکنه و مرخصی بگیره تا درسش تموم شه و مدرک کارشناسیش آماده بشه؟ چیزی که مرسوم هستش توی دانشگاه های آزاد..
    خیر، شما حتما باید تا قبل از شهریور 93 از پروژه تون دفاع کرده باشین و هیچ واحدی باقی نمانده باشه.
    مرخصی در سراسری داده میشود اما پس از تکمیل فرایند ثبت نام در مهر 93 که پیش شرطش فارغ التحصیلی کامل هست.
    برای روزانه و شبانه این قانون اجرا میشه.

اما برای پردیس چون پولی هست احتمالا مثل آزاد باهاتون راه بیان.

12. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه delta7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض راهنمایی جهت کنکور ارشد هوش مصنوعی

سلام دوستان
    میخوام واسه ارشد هوش بخونم
    چه کتاب هایی رو واسه خوندن پیشنهاد میکنین؟
    این رو در نظر بگیرین که من بیشتر مطالب رو یادم رفته و باید از اول شروع به یادگیری کنم
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •