تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 905 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان ماشين من يك پرايد صبا فول انژكتوري مدل 89 است يك دو هفته اي است كه وقتي سوييچ را ميبندم موتور خاموش نميشه بردم تعميرگاه گفت احتمالا رله دوبل ( برق اصلي )ايراد داره و آن را عوض كرد خواستم ببينم كلا اين مشكل ميتونه مربوط به چه عواملي باشه؟ آيا امكان داره مربوط به رله نباشه و دوباره اينطوري بشه؟ با تشكر
    اگه عوض کردید و نتیجه گرفتید خوب از همونه اما اگه نتیجه نگرفتید از مغزی سوئیچ هم میتونه باشه و اگه دزدگیر ماجیکار تصویری دارید خرابکاری از اونه.

2. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببخشید چیزی متوجه نشدم واضح تر توضیح بدیدلطفا.
    چشم
    ببینید مثلا وقتی دنده 2 میرم از سرعت 20 تا 40 کاملا عادی گاز میخوره ولی وقتی از 40 تا میره بالاتر و دور متور میره بالای 3، 3.5 و ماشین گاز میخوره یه صدای ترتر از موتور میاد در حین گاز خوردن. منظورم از ترتر، مثلا شما فرض کن وقتی ماشین خلاصه و وایستاده، پاتو بزاری رو گاز هی گاز بدی و ول کنی (البته سریع).
    همین اتفاق تو دنده 3 تو سرعت 65 وقتی دور موتور بالاست میافته.
    کلا زمانی اینجوری میشه که دور موتور بالای 3، 3.5 میره.
    البته صداش ضعیفه و باید دقت کرد.
    ممنون

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

اگه عوض کردید و نتیجه گرفتید خوب از همونه اما اگه نتیجه نگرفتید از مغزی سوئیچ هم میتونه باشه و اگه دزدگیر ماجیکار تصویری دارید خرابکاری از اونه.
    سلام با تشكر از راهنمايي شما البته يادم رفت بگم ماشين دزد گير نداره الان دو سه روزي است رله را عوض كردم ديگه اينجوري نشده تا ببينم در آينده چي ميشه

5. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چشم
    ببینید مثلا وقتی دنده 2 میرم از سرعت 20 تا 40 کاملا عادی گاز میخوره ولی وقتی از 40 تا میره بالاتر و دور متور میره بالای 3، 3.5 و ماشین گاز میخوره یه صدای ترتر از موتور میاد در حین گاز خوردن. منظورم از ترتر، مثلا شما فرض کن وقتی ماشین خلاصه و وایستاده، پاتو بزاری رو گاز هی گاز بدی و ول کنی (البته سریع).
    همین اتفاق تو دنده 3 تو سرعت 65 وقتی دور موتور بالاست میافته.
    کلا زمانی اینجوری میشه که دور موتور بالای 3، 3.5 میره.
    البته صداش ضعیفه و باید دقت کرد.
    ممنون
    آهااا. متوجه شدم. دیسک و صفحه کلاچ مشکل داره. یا روغن گرفته یا تموم شده و باید عوض شه با حدود 100 هزار تومن پول برو یه نمایندگی یا مکانیکی دیسک و صفحه کلاچو بازدید کنن.

7. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام یه سمند دارم چرخ جلو سمت خودم صدا لق لق میده!
    وقتی هم که جلوی ماشین رو بادست میدم پایین و بالا همون صدای لق لق میاد.کمک خرابه یا توپی؟ کمک هم هیچ روغنی نزده ماشین هم 90 و 20هزار کارکرد. در ضمن جاده خاکی زیاد رفتم(عشق طبیعت!)
    بردم جلو بندی ساز وقت نداشت فقط گفت احتمالا از توپی سر کمکه.
    به نظرتون چه مارکی بگیرم؟ ایساکویی؟ یا فک کنم کوفاپ یا امیران؟
    امیران 8000 اون کوفا 9200
    و ایساکویی 11000

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام.
    یه پژو پارس داریم که یه خورده رنگ سپره جلوش رفته. اندازه دوتا کف دست. امکان رنگ کردنش هست؟ اگه هست حدودا خرجش چه قدر میشه؟ ممنون.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام یه سمند دارم چرخ جلو سمت خودم صدا لق لق میده!
    وقتی هم که جلوی ماشین رو بادست میدم پایین و بالا همون صدای لق لق میاد.کمک خرابه یا توپی؟ کمک هم هیچ روغنی نزده ماشین هم 90 و 20هزار کارکرد. در ضمن جاده خاکی زیاد رفتم(عشق طبیعت!)
    بردم جلو بندی ساز وقت نداشت فقط گفت احتمالا از توپی سر کمکه.
    به نظرتون چه مارکی بگیرم؟ ایساکویی؟ یا فک کنم کوفاپ یا امیران؟
    امیران 8000 اون کوفا 9200
    و ایساکویی 11000
    كل جلوبندي رو باز كنين و بازديد كامل انجام بديد چون ماشين شما زياد توي دست اندازه بوده و فشار زيادي به زيربندي اون وارد شده( سمند كه مال آفرود نيست!!!)
    اون قطعه اي كه تعميركار شما تشخيص ميده ببنديد چون اگر بعدا مشكل پيدا كنه راحت ميگه از قطعه است و نه تعمير من، بنابراين جاي بهانه آوردن رو ازش بگيريد.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام دوست عزیز امروز با اینکه تعطیل بود ولی اون جلو بندی سازی که مد نظرم بود باز بود.
    ماشین رو بردم و بازدید کرد گفت همه چی سالمه ولی چون باز کرده بود موجگیر کوتاه و اونی که از جعبه فرمون میاد رو و لاستیک چاکدار عوض کرد و پژویی انداخت. توپی سر کمک رو هم گفت اینا شبیه 206 زدند و به هیچ وجه خراب نمیشه!
    گفتم حالا که همه چی بازه فنر لول ها رو هم 206 بندازم ارتفاع پایین بیاد که دیگه جاده خاکی نرم! یه جفت فنر لول 206 نو با مارک خاور گرفتم 50 که یارو میگفت ما دست دو شو خودمون میبندیم 30!
    در کل صدای ماشین کامل رفع شد ولی رفتم یه جا که خیلی خراب بود برا تست که دوباره یکم صدا میداد.
    به این نتیجه رسیدم اصلا صدا از چرخ ها نبوده و هر چی هست داخل کاپوته! چون ماهک ها رو یه مدت پیش عوض کرده بودم احتمال میدم یه چیزی رو اون پشت بد بسته و یا شل بسته که میخوره به بدنه و صدا میده!. چون دقیقا صدا از پشت داشبورد و زیر پای راستم میاد! ولی الان چون ماشین نرم تر شده ضربه کمتر وارد میشه و صدا هم کمتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان، امروز یه مشکلی برام پیش اومد گفتم اینجا مطرح کنم تا راهنماییم کنید.
    من یه RD مدل 85 انژکتوری دارم، بعد از چند روز استارت زدم و چند کیلومتری رفتم که یهو همه چراغای هشدار دهنده روشن شد و مجبور شدم ماشینو نگه دارمو خاموش کنم، ظاهرا چون هنوز زد یخ نریختم آب لوله های رادیاتور یخ بسته بود و پاره شده بودن و آب به موتور نمیرسید و تسمه دینامش پاره شده بود، خلاصه با هزار مسیبت تو این روز تعطیل رفتم لوله رادیاتور و تسمه پیدا کردم و آوردم عوض کردم دوباره رادیاتورو پر آب کردم، ولی وقتی خواستم استارت بزنم اصلا استارت نخورد! یه صدای خیلی خفیف خررررررررررر میده!!!!! مدل استارت نخوردنش یه جور دیگست، اینطوری نیست که مثلا ماشین باطری خالی کرده باشه بخوای هولش بدی یا باطری رو شارژ کنی تا روشن شه، فقط صدای خفیف خرررر میده!!
    موقعی که داشتم لوله ها رو باز میکردم تا عوض کنم حواسم نبود مقدار زیادی آب ریخت تو دینامش، ممکنه از همین باشه؟ یعنی دینامش سوخته باشه؟ به نظرتون مشکلش چیه؟ هزینه تعمیرش چقدر میشه؟
    الان ماشینو چندکیلومتر دورتر از خونه ول کردم به امان خدا، از نگرانی دارم سکته میکنم تو این اوضاع گرونی یکی بیاد ماشین منه بیچاره رو بدزده
    ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان، امروز یه مشکلی برام پیش اومد گفتم اینجا مطرح کنم تا راهنماییم کنید.
    من یه RD مدل 85 انژکتوری دارم، بعد از چند روز استارت زدم و چند کیلومتری رفتم که یهو همه چراغای هشدار دهنده روشن شد و مجبور شدم ماشینو نگه دارمو خاموش کنم، ظاهرا چون هنوز زد یخ نریختم آب لوله های رادیاتور یخ بسته بود و پاره شده بودن و آب به موتور نمیرسید و تسمه دینامش پاره شده بود، خلاصه با هزار مسیبت تو این روز تعطیل رفتم لوله رادیاتور و تسمه پیدا کردم و آوردم عوض کردم دوباره رادیاتورو پر آب کردم، ولی وقتی خواستم استارت بزنم اصلا استارت نخورد! یه صدای خیلی خفیف خررررررررررر میده!!!!! مدل استارت نخوردنش یه جور دیگست، اینطوری نیست که مثلا ماشین باطری خالی کرده باشه بخوای هولش بدی یا باطری رو شارژ کنی تا روشن شه، فقط صدای خفیف خرررر میده!!
    موقعی که داشتم لوله ها رو باز میکردم تا عوض کنم حواسم نبود مقدار زیادی آب ریخت تو دینامش، ممکنه از همین باشه؟ یعنی دینامش سوخته باشه؟ به نظرتون مشکلش چیه؟ هزینه تعمیرش چقدر میشه؟
    الان ماشینو چندکیلومتر دورتر از خونه ول کردم به امان خدا، از نگرانی دارم سکته میکنم تو این اوضاع گرونی یکی بیاد ماشین منه بیچاره رو بدزده
    ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.
    با این اوصافی که شما میگید موتور قفل کرده. البته امیدوارم اشتباه کرده باشم اما مشخصاتی که میدید فقط همینو میگه مگه اینکه مطمعن باشید موقع استارت موتور می چرخه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •