سلام به همه.
كم كم من هم دارم وارد جمع مي شم.
-من براي sign برنامه ها گوشيم رو هك كردم.
تا حالا تمام برنامه ها رو نصب كرده.برنامه هاي مر بوط به شتاب سنج رو هم نصب مي كنه ولي اجرا نمي كنه.(rotetme...)
به نظر شما مشكل از كجاست؟؟؟
سلام به همه.
كم كم من هم دارم وارد جمع مي شم.
-من براي sign برنامه ها گوشيم رو هك كردم.
تا حالا تمام برنامه ها رو نصب كرده.برنامه هاي مر بوط به شتاب سنج رو هم نصب مي كنه ولي اجرا نمي كنه.(rotetme...)
به نظر شما مشكل از كجاست؟؟؟
براي اجراي بازي هاي N-gage بايد نرم افزارش رو نصب كرد؟؟؟
Gps گوشيم رو فعال كردم (garmin) ولي زياد حال نمي ده.نرم افزار با حالتريم در اين رابطه هست؟؟؟
شما به rotate me احتیاج نداری ..... چون ان82 به ضورت پیشفرض قابلیت چرخش خودکار رو داره ....
در حال :::: پلاگین شتاب سنج رو نصب کردی ؟؟؟
================================================== =========
تو تالار N-Gage همه چیز هست :
گارمین برای کسانی که تو تهران هستن به درد میخوره .... چون نقشه تهران خوب و کاملی داره ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه smartcom هم هست که به نظر من از گارمین بهتره .... ::::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلاميعني قبل از آپديت با اين روش كه گفتم هك كردي؟ قبل از هك جواب ميداد؟ بعد كه آپديت كردي پريد...؟
حيف...يه اميد داشتم اونم نشد...
ممنونم ازت..
خب الان كه گوشيت آپ شده...و كلاينت انگيج هم داري....ميشه يه بازي كرك شده رو تست كني ببيني نصب ميشه يا نه...؟ اگه بشه من آپ ميكنم...
قبل از آپ کاملا جواب میداد هرچند یه روش کاملا مسخره هست چون برای تعغییر وضعیت باید گوشی ریست بشه !!!! و بعد از آپدیت با حک کاملا خداحافظی کرد.
با این روش اصلا حک نکن چون دیگه تموم تمومه دیگه هیچ کاری نمیتونی بکنی من الان هیچ چیزی نمیتونم حتی نصب کنم . نمیدونم چرا چون میزنه file corped یه همچین چیزی دیگه وقت نکردم ببینم چرا اگر فایل هم خراب باشه چرا توی گوشی خودم میتونم نصب کنم ؟ ولی فایل سرور رو با اینکه توی bin کپی کردم ولی عملا هیچ کاری نمیتونم بکنم . به نظرم بهترین روش برای خلاصی از ساین همون روش binda هست . خوب من قبلش میخواستم از binda استفاده کنم ولی دیگه به خاطر دوستان این ریسک رو کردم که جواب نداد .
با تشکر
سلام
فكر كنم منظور من رو خوب متوجه نشديد.
من نرم افزار هاي معرفي شده در باره ي شتاب سنج رو نصب كردم ولي اجرا نمي شه.
بیا تو تاپیک خودش تا جوابتو بدم : ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان راستی یه سوال اینfp1 چیه وبه چه کاری میاد؟؟؟
راستش یکی از دوستان ازم پرسید نتونستم خوب جوابشو بدم....
Feature Pack 1 یا همون Fp1 ویرایشی از سیمباین هست .....
سیمباین 9.2 رو میگن : fp1
سیمباین 9.3 هم fp2 هست .... ( مثل N78 و N96 )
سلام...
مجید جون میدونم ولی میخوام بدونم چه فرقی میکنن کاراییاشون چیه؟؟؟
سلام
من قبلا" 3250 داشتم ولي بازي ها و برنامه هاي جاوا روش صدا نداشتن . حالا با N82 هم همين مشكلو دارم . كسي نميدونه بايد چيكارش كنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)