تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 506 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

من معذرت میخوام اینو میگم ولی یه مغازه رفتیم واسه بستن رو فرمونی و طرف اومد شیشه هاشو دودی کرد

20 تومن ازش گرفت بعد یه نگاه به ما کرد گفت 18 تومن سود خالص

اگه میخواین دودی کنین یه 400 تومنی خرج کنین و شیشه دودی بگیرین ، نه از این طلق ها که تایوانی و چینی و ... یماه نشده کنده میشه
    سلام دوست عزیز!
    در اینکه شیشه های دودی بهترن شکی نیست! اما بحثی که هست و ممکنه برای خیلی ها مهم باشه بحث حزینه در مقابل ارزش هست!
    من نمیدونم شما از چه جنسی استفاده کردین ! ولی حقیقتش من حدود 5سال پیش رویه 405 زدم و تا همین امسال هم بخوبی کار کرد مقدارش هم 25 درصد بود که امسال یه تیکه از شیشه رانندش باد کرد منم کندمش!
    ولی در مقابل مبلقی که دادم و کاری که کرد ارزشش خیلی خیلی زیاد بود! امسال هم ماشینو فروختیم و اگه بقول شما 400 خرج کرده بودم الان رفته بود دسته ینفر دیگه ...!

2. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خیلی ممنون که جواب دادید

شما خودتون 25 درصد کردید؟ عکسی چیزی ندارین ازش که چقدر تیره شده؟؟

حالا اصلا تاثیری در نور آفتاب داشته؟؟

اگه میشه اونجایی که خودتون نصب کردید بگید که دیگه خیالم راحت باشه خراب نکنه!
    بله من 25 درصد بود متاسفانه ماشین رو فروختم و عکسی ندارم.
    تاثیر هم داره شک نکنید.اگر بی تاثیر بود کسی ایتفاده نمیکرد.
    من اصفهان نصب کردم اگر اصفهان هستین پیغام خصوصی بزارین.

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

30تومان 1 شیشه؟ یا مثلا عقب و کناره ها؟
    نه دوست من 30 تومان برای همه شیشه عقب-شیشه های درب عقب و درب جلو

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

25 تا 30 تومان که خوبه من ماشین و که گرفتم از نمایندگی تو خودش قسمت اسپرت هم داشت ازش پرسیدم گفت 85 تومان تازه بماند که یسری وسایل دوبل حساب کرد
    دوستان واسه به اصطلاح کپ کردن ماشین راه حلی پیدا نشده /؟ وقتی گاز میدی اولش ماشین جون نداره بعد یهو شتاب میگیره
    کولرم که روشن باشه دیگه هیج

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله من 25 درصد بود متاسفانه ماشین رو فروختم و عکسی ندارم.
    تاثیر هم داره شک نکنید.اگر بی تاثیر بود کسی ایتفاده نمیکرد.
    من اصفهان نصب کردم اگر اصفهان هستین پیغام خصوصی بزارین.

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

نه دوست من 30 تومان برای همه شیشه عقب-شیشه های درب عقب و درب جلو
    ممنون
    منم اصفهان هستم
    به نظر شما 25% خوبه؟ نمی خوام طوری باشه که بهم گیر بدن

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

وقتی گاز میدی اولش ماشین جون نداره بعد یهو شتاب میگیره
    کولرم که روشن باشه دیگه هیج
    این یکی از معایب عجیب 206 هستش از دید من. هم SD رو امتحان کردم(مطمئن نیستم 1600 بود یا 1400 ولی جعبه دنده دستی و صفحه کلیومتر شمار اسپرت داشت) اینجوری بود و هم هاچبکش. یکی از نکات منفی که قبلاً گفتم نسبت به پراید داره همینه. توی پراید بخاطر نسبت دنده بالایی که در دنده 1 داره شتاب اولیش در دنده1 قابل مقایسه با پرشیا هست. توی مجله ی ماشین ماه قبل هم به این نکته اشاره کرده بود.

7. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

این یکی از معایب عجیب 206 هستش از دید من. هم SD رو امتحان کردم(مطمئن نیستم 1600 بود یا 1400 ولی جعبه دنده دستی و صفحه کلیومتر شمار اسپرت داشت) اینجوری بود و هم هاچبکش. یکی از نکات منفی که قبلاً گفتم نسبت به پراید داره همینه. توی پراید بخاطر نسبت دنده بالایی که در دنده 1 داره شتاب اولیش در دنده1 قابل مقایسه با پرشیا هست. توی مجله ی ماشین ماه قبل هم به این نکته اشاره کرده بود.
    این بخاطر گاز برقی و دریچه برقی هست! تو مدل های قبل که این موارد رو نداشت کپ اولیه نداشت!
    کلا پدال گاز برقی در کنار آرامش رانندگی که داره این معایب رو هم داره!

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون
    منم اصفهان هستم
    به نظر شما 25% خوبه؟ نمی خوام طوری باشه که بهم گیر بدن

بله دوست من 25% مناسبه.
    البته شبشه های درب های جلو و عقب رو 15 درصد بنداری خیالت راحت تره

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این بخاطر گاز برقی و دریچه برقی هست! تو مدل های قبل که این موارد رو نداشت کپ اولیه نداشت!

آخه چه آرامشی داره تازه اذیت هم میکنه
    دوستان امروز از دریچه کولر بو بنزین میزد تو رفتم در موتور رو زدم بالا دیدیم به چه بوی بنزینی یه حاهایی هم که بیشتر گاز میدادم بو بیشتر میزد تو ! نشتی چیزی نداره منفجر نشه آتیش نگیره ؟ اولین ماشینیه که تقریبا داره زیاد اذیتم میکنه از شانس گندم . آها راستی یه صدایی هم بعد بوی بنزین از موتور شنیده میشه انگاری صدای سوپاپ ها هست یه صدایی شبه تراکتور البته نه زیاد ولی رو حالت درجا در بسته شیشه بالا هیچ صدایی نباشه متوجه اون صدا میشم .
    کلا میخوام بدونم موردی نداره آخه فردا میخوام برم سفر میترسم قاتل منو خانواده بشه ! این ماشینا اطمینانی بشون نیست یهو آتیش میگیره !
    Last edited by isbn; 29-06-2011 at 21:46.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

آخه چه آرامشی داره تازه اذیت هم میکنه
    دوستان امروز از دریچه کولر بو بنزین میزد تو رفتم در موتور رو زدم بالا دیدیم به چه بوی بنزینی یه حاهایی هم که بیشتر گاز میدادم بو بیشتر میزد تو ! نشتی چیزی نداره منفجر نشه آتیش نگیره ؟ اولین ماشینیه که تقریبا داره زیاد اذیتم میکنه از شانس گندم . آها راستی یه صدایی هم بعد بوی بنزین از موتور شنیده میشه انگاری صدای سوپاپ ها هست یه صدایی شبه تراکتور البته نه زیاد ولی رو حالت درجا در بسته شیشه بالا هیچ صدایی نباشه متوجه اون صدا میشم .
    کلا میخوام بدونم موردی نداره آخه فردا میخوام برم سفر میترسم قاتل منو خانواده بشه ! این ماشینا اطمینانی بشون نیست یهو آتیش میگیره !
    تا به حال شده سوار پارس قبلیتون کولر روشن کنین بعد یهو پاتون رو از رویه گاز بردارین برین تو شیشه؟
    البته نه در این حد و لگد های بدی میزنه! فک نکنم تویه این دیده باشین خوب این یکی از خوبی هاش هست
    اما در مورد بوی بنزین! پیشنهاد میکنم ماشین رو نبرین مسافرت یا قبلش یه چک کامل بکنید چون جان خودتون هست و شوخی بردار نیست!
    در آخر فکر میکنم هندونه ایران خودرویی شما تا اینجایه کار خوب در نیومده!
    راسیتش ما اقوام نزدیکمون 2 3 تا گرفتن یه 4 ماهی ولی هیچکدومشون مشکلی نداشتن خدارو شکر ولی هندونه شما....

13. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داستان پدال 5 سیمه چیه اونو بزاریم درست میشه یا نه /؟
    یکیم میگفت بخاطر اینکه برق رسانیش ضعیف میشه کپ میکنه که اینو معرفی کرده میگه اینو نصب کنید درست میشه Pivot Razin Volt Stabilizer (تثبیت کننده وتقویت کننده ولتاژ برق خودرو . ) حالا راست و دروغش رو نمیدونم

راستی قیمت چادر و محافظ کنسول چنده کسی قیمت داره/؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •