سلام من فایر فاکس 9 رو نصب کردم ولی idm از کلیک راست موس حذف شده و دردسر شده و من باید برم روی لینکا کلیک کنم تا بیاد تو صف idm من بعد دانلود کنم چه جوری اینidm رو تو کلیک راست فعال کنم
سلام من فایر فاکس 9 رو نصب کردم ولی idm از کلیک راست موس حذف شده و دردسر شده و من باید برم روی لینکا کلیک کنم تا بیاد تو صف idm من بعد دانلود کنم چه جوری اینidm رو تو کلیک راست فعال کنم
firefox رو باز کنید و منوی tools گزینه addons رو بزنید و در این قسمت روی extension کلیک کنید باید idm روی حالت enable باشه
رو باز کنید و منوی tools گزینه addons رو بزنید و در این قسمت روی extension کلیک کنید باید idm روی حالت enable باشه
مشکل همینه که این حال disable هست حالا چیکار کنم
روی صف دانلودهای همزمان منظورتون همون main queue هست ؟ اگه روی این حالت بوده باشه که نباید مشکلی پیش میومده.. این چیزی که شما گفتین فقط درحالتی پیش میاد که روی حالت synchronization queue باشه.. و همچنین گزینه ی start again every هم فعال شده باشه ، در غیر این صورت هنگامی که شما مسافرت بودین یه اتفاقی پیش اومده که شما هم نبودین که وضعیت رو کنترل کنین. بستگی به سایتی داره که شما ازش دانلود گذاشته بودین، مثلا مدیا فایر و یا رپیدشیر یا فری شیر.. اینطور سایتها معمولا یکبار با IDM دانلود میشن ، بار بعدی باید حتما لینک رفرش بشه.. پس ازینطور مسائل ممکنه پیش اومده باشه.
اون 100 درصد که گفتین از چه سایتی گرفته بودین ؟
موفق باشبن../.
سلام..
این به خاطر اینه که شما آخرین اکستنشن IDM رو روی فایرفاکس ندارین.
برای فایرفاکس 9 این اکستنشن رو بگیرین و از زیپ در بیارین و Drag کنین روی فایرفاکس و نصبش کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین../.
واقعا از راهنماییتون ممنون. در ضمن با توجه به آپدیتهای جدید از فایرفاکس من چطوری میتونم این idmcc متناسب با اونو گیر بیارم لطفا اسم یا لینک سایتو برام بذارید
خواهش میکنم!
معمولا سایت اصلی خود فایرفاکس و همچنین ، سایت خود IDM میده ، که باید بگیرین ، من برای ورژن 10 فایرفاکس رو هنوز پیدا نکردم خودم. اما به زودی میاد.
موفق باشین../.
منظورم از صف همزمان synchronization queue هست
اصلا این گزینه start again every به چه دردی میخوره؟
نه از سایتای رپید شیر و امثالهم نیس،میدونم اونا باید رفرش شن
فایلا دانلود شده بود و تو فولدر مربوطه رفته بود،بعد که من اومدم و لیستو دیدم،متوجه شدم که از اول و تا 69% داره اون فایلو دانلود میکنه درحالی که همونطور که گفتم قبلا دانلود شده بود
کلا این روزا یکم idm زیادی مشکل پیدا کرده!
بعضی موقع بعضی فایلا موقتا از لیست حذف میشن و با یه بار بازو بسته کردن،دوباره بر میگردن
اون فایلم که تا 100% رفته بود از این سایتگرفته بودم اما میدونم واسه چی نمیشه تمومش کرد،چون همون لحظه که میره واسه دوباره چک کردن دانلود بعد اتمامش،ارتباط قطع شده.حالا باید چیکا کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشد
لینک رو هم که دوباره میدم از اول شروع میکنه
راه دیگه ای نیست؟
داداش یه بار کامل مشکلتو از اول بگو تا بهتر راهنمایی بشی
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هستن که وارد ترن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)