سلام
بهت ماتیز و پیشنهاد میکنم
که بیخود پولتم تو آب نریزی
جمع و جور و مخصوصا برای پارک کردن ایده آله کم جا میگیره و با یه چرخش فرمون وارد پارک میشه
البته اگه بخوای پژو 206 هم هست البته بدون دنده که ممکنه تنبلت کنه
راستی ام وی ام هم خوبه
سلام
بهت ماتیز و پیشنهاد میکنم
که بیخود پولتم تو آب نریزی
جمع و جور و مخصوصا برای پارک کردن ایده آله کم جا میگیره و با یه چرخش فرمون وارد پارک میشه
البته اگه بخوای پژو 206 هم هست البته بدون دنده که ممکنه تنبلت کنه
راستی ام وی ام هم خوبه
Last edited by eMer@lD; 23-10-2008 at 15:36. دليل: اسم یه ماشین دیگه اضافه شد:)
خرموئه خومون دیگه گوومکدوم خرم آباد؟ شهر ما؟ یا اونی که شمال کشور هست؟![]()
البته منظورم جاده های بیرون شهر بود نه داخل این شهر زیبا![]()
فلوكس گل ماشين خوبيه بنظر من حالا اينقدر پول نزار براي ماشين با يه ماشين معمولي يه 6 ماهي رانندگي كن كه خوب راه و چاه و ياد بگيري بعد و تصادفم كردي دلت نسوزه
کاملا" تایید میشه
یه پرایده دست دوم بگیر فعلا"...
بستگی به پولش یکی فولکس واگن یا ماتیز یا پژو206 بخره .چون به دلیل جمع وجوربودن ماشین خوبی براخانمهاست .البته پی کی هم بدنیست اما خانمها نمی پسندند
xcvergergvgdfgetgebgsdbsrbrtb
Last edited by smagh2004; 24-05-2011 at 23:00.
راستی دوستان قیمت پایینترین مدل L90ی که هم کولر و هم abs داشته باشه رو لطف میکنید ببینیم اگه میارزه صبر کنم تا پولم اون مقدار بشه
من با توجه به پولی که دارین مزدا 323 پیشنهاد می کنم و کلا سواری راحتی داره و فرمونش هم نرم و راحته ومیتونید با توجه به بودجه ای که دارین دنده اتوماتش هم بخرین
البته 206 هم انتخاب خوبی میتونه برای شما باشه ولی فکر کنم مزدا 323 حداقل کلاسش از 206 بیشتره
دوست عزیز این مدلی که شما گفتید یا e1+cp+sp هست یا e2 و e2+lp . قیمت ای1 سی پی اس پی و ای2 تقربا برابره. ای 2 یکم بیشتره. دوتاشون دورو بر 13 تومن هستند فکر کنم. e2 بهتر از همه هست . به نظر من. چون هم abs+ebd داره و کلی امکانات رفاهی ولی e1+cp+sp فقط با ای 2 یه فرق داره. 2تا کیسه هوا داره. همین.
با تشکر
پیشنهاده من تویوتا یاریس هاچ بکه . هم کوچیکه هم اتوماتیک هم باکلاس اگه یه رنگ جیغشم بگیری کاملاً زنونه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)