البته دوست دیگری لینکی گذاشته که صبا سومیه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته دوست دیگری لینکی گذاشته که صبا سومیه:
تشکر پس تنظیمات در مشهد تغییر کرده
تصویر بهتر نبود بزاری تو بک گراند.....
خوب پس ظاهرا بالاخره یک شرکت تونست تلسم رو بشکنه و با قیمت مناسب سرعت بالاتر از استاندارد جهانی بده به کاربر تو ایران بده.(حالا تا چه مدت اینجوری است خدا داند)
ظاهرا این افزایش برای مشهد بوده و هنوز رو بقیه جاها انجام نشده
این بخاطر تست سرعت دوستان مشهدی است. اینجوری شده .ان امار گلی وضعیت شرکت ها هم دیگر زیاد کاربردی نیست چون شرکت ها هم میان تست و سرعت میانگین بالاتر از محدودیت سرعت ایران نشون میده و گول زننده است. الان تنها حسن سایت اینکه می تونی رکورد سرعتت رو با گذشته ات مقایسه کنی.
سرعت من در شبانه 2 سال خوبه وروزی 800 - 900 دانلود داشتم
حالا که سرعت زیاد شده دیگه نمی دونم چی بزارم برای دانلود چون سرعت شده 1280
Last edited by vitamin2002; 22-08-2008 at 14:07.
اسلام به خطر افتاد![]()
دارم از این بهتر ها دارم![]()
چی کم شده ؟ چی زیاد شده !!سرعت اکانت شبانه ـش زیاد شده ، سرعت اکانت های معمولیش کم شده . . .
من شبانم الان 3 شبه اصلا نمیگیره !!
نکنه مال ما رو میگیرن میدن به شما ؟؟
ولی سرعت الان من واقعا افتضاحه ... روزانه 5-6 کیلو و شبانه هم چند شب پیش که میگرفت حدود 3-4 !!
بابا سرعت !!الان قطع شد
چند تا عکس می گذارم برای مقایسه در ضمن به صورت fullscreen می گذارم تا راحت تر مقایسه کنید
با کمی دقت می بینید در عرض 4 دقیقه 5 . 29 مگا دانلود داشتم و به طور میانگین با سرعت 120
خیلی باحاله و من که حال کردم ای کاش همین جور بمونه
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن حتما به ساعت دسکتاپ ویندوز دقت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم میخوااااااااااااااام !!!!!!!!
اینی که شما میفرمایین مربوط به سرعت آپلوده که صبا پایینه ولی سرعت دانلود تو نتیچه ها بالاتره
صبانت توی ایران نهم هست
البته این موضوع رو قبلا هم گفته بودم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم سه شبه با سرعت 60 داونلود و با 50 تا آپلود میکنم به طور هم زمان تو یو تورنت!!
باسلام من یه سوال داشتم
گرفتن اکانت بامحدودیت 2 گیگ یا 5 گیگ در سرعت موثره؟
یعنی ممکنه در 5 گیگ سرعت دانلود بیشتر از 2 گیگ باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)