به این دوستمون و دیگر دوستان که مشکل مشابهی دارند پیشنهاد میکنم حتمن هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنند ببینند که چی میشه/این خیلی چیزها رو مشخص میکنه....اگه ج بده عیب از سیستم و گرنه هارده .
این باعث روشن شدن نصف قضیه میشه تا بعدش.....
به این دوستمون و دیگر دوستان که مشکل مشابهی دارند پیشنهاد میکنم حتمن هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنند ببینند که چی میشه/این خیلی چیزها رو مشخص میکنه....اگه ج بده عیب از سیستم و گرنه هارده .
این باعث روشن شدن نصف قضیه میشه تا بعدش.....
دوست عزیز دقیقن مشکلت چیه؟توی کجای نصب ایراد داری؟
آیا تبدیل تا انتها جا خورده؟
آیا جامپر مستر/اسلیو هارد روی کابل سلکت تنظیم شده؟
---------- Post added at 04:58 AM ---------- Previous post was at 04:53 AM ----------
باActive File Recovery تست کن.
با سلام
با این Active File Recovery امتحان کردم نشد
با این Handy Recovery امتحان کردم فقط فایلهای سیستمی رو میاره چرا؟
من کلی اطلاعات مهم دارم که توی درایو NTFS هستند .دیگه با کدام نرم افزار امتحان کنم که امتحان پس داده باشه؟
خواهشا راهنمایم کنید
سلام.
دوستم یک هارد اینترنال داره که وقتی کابلش رو وصل کرده از هارد دود بلند شده . بهش پیشنهاد کردم که دیگه بهش دست نزنه .
با احتمال زیاد مداراتش سوخته ولی خود صفحه ها سالمه .
خونده بودم که توی شرایط شبه خلا پلمپ میشه چون نباید غبار واردش بشه . چون اطلاعات خانوادگی (یادگاری) داخلش داشته و برگردوندنش خیلی مهمه ، دوستان محل خاصی سراغ دارند که اگر قابل بازگشت باشه هارد رو نجات بدهند ؟
خیلی ممنون .
اين يك تبليغ نيست !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
هارد سامسونگ F3 یک ترابایت من بعد از 4 ماه که همه چیز خوب پیش میرفت ..به تازگی شروع کرده به بدسکتور گرفتن...
یکبار نزدیک 240 تا بد سکنور گرفت تو درایو c با هر برنامه ای کار کردم درست نشد low level format هم کردم....درست نشد.
حالا بعد از چند هفته باز هم تو یکی دیگه از درایوهام نزدیک 80 تا دیگه بدسکتور گرفته!!!!!!
سالم بودن هارد رو با برنامه Hard_Disk_Sentinel_Pro_3.40_Build_4315 چک کردم 73% نشون میده
گارانتی سام سرویس هستش...بدسکتور جزء گارانتی محسوب میشه!!؟؟
سلام من هارد اينترنال 1.5 ترابايتي دارم بعنوان آرشيو
ضربه خورده و حتي تو بايوس هم شناسايي نميشود
كلينيك هم بردم نتونستند درست يا بازيابي كنن
راه ديگري براي بازيابي داره ؟؟
خيلي ممنون ميشم
دیشب همه چیز خوب بود و سیستم رو شات دان کردم امروز که کامپیوتر رو روشن کردم هاردم رو نمیشناسه و چراغ هارد دائم روشنه فیشها رو هم چک کردم درستن نشد که نشد چکار کنم؟
سلام دوستان عزیز
دوستان من یک هارد ساتا 80 مکستور دارم که به اطلاعات روی هارد بسیار نیاز دارم .
هارد را باز کزدم ، وقتی سیستم روشن میشود ، هد هارد شروع صدا دادن میکند و صدای شبیه تق تق شنیده میشود ، و خوب مسلما سیستم بالا نمیاد ؟!
راه حل مشکل چیست دوستان ؟!
سلام به همه دوستان
من یکی دو هفته ست 5741G acerگرفتم
یه صدای شبیه "قیژ" می یاد بیرون ازش
نمی دونم اما شاید هاردشه
فقط هم وقتی محیط ساکته شنیده مب شه
اما حسابی روی اعصابمه
جالبه که بعضی وقتا تعداد تتکرار های این صدا کمه بعضی وقتا زیاد
می خواستم بدونم این عادیه یا نه؟
آیا باید کار خاصی انجامبدم
راستی چک کردم و ار لحاظ بد سکتور و این چیزا هیچ مشکلی نداشت
مرسی از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)